Wonder Cells – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Wonder Cells - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.1 (81.6%) 25 votes

Всяка жена на възраст над 30 години започва да усеща проблеми с кожата на лицето. Стареенето е видимо, а следите от него се виждат всеки ден в огледалото. Опитвате какво ли не, а ефектът е или много малък, или почти не се забелязва. Но нека видим какви са фактите. Според 88% от жените едно от първите неща, които забелязват е загуба на форма и провисналост. Следващите фактори, които се наблюдават са широки пори и раздразнена кожа, неравномерен тен и първите за съжаление видими дълбоки бръчки.

Каквото и да опитвате, често тези проблеми си остават все така трудно разрешими. Wonder Cells е специализиран продукт, който се бори с най – често разпространените проблеми на кожата след 30 години. Много дами, опитали различни продукти за подобряване вида на кожата споделят мнения за крема, в които съобщават, че кремът дава видими резултати още след първите дни на употреба. Отзиви, публикувани в не един форум от дами, използвали продукта се припокриват с резултатите от тестовете му – видими резултати още след първите дни.

За да се поддържа кожата здрава и в добър вид е задължително до всеки един слой да достига достатъчно вода, която да се задържа в клетите и да им помага да се регенерират. Липсата на колаген – елемент, който организмът не произвежда в достатъчни количества след определена възраст е един от основните градивни частици на клетките и се грижи за тяхното поддържане в добра форма и със запазена еластичност. Красивата кожа не е аксесоар, а ежедневна грижа. Сега Wonder Cells се предлага на специална цена в България в много ограничени количества!

Wonder Cells – състав

Кремът работи на базата на изцяло натурални съставки. Във формулата му са избегнати едни от най – често използваните в много козметични продукти съставки като алкохол, алкални вещества и глицерин. Алкохолът много често се прилага във формулата на различни средства за почистване и дезинфекция на кожата, но според различни проучвания в дългосрочен план се получава изсушаване. Глицеринът е доказано добър овлажнител и се използва особено често при производството на кремове за ръце и продукти за коса, тяло и лице. Но понякога, особено при по – мазна кожа е възможно вместо положителен, да се получи отрицателен ефект. Вместо подобни съставки в Wonder Cells са заложени естествени овлажнители и продукти.

Wonder Cells - съставНа първо място в като състав присъства масло от авокадо. Авокадото според много специалисти е смятано за супер плод, който зарежда тялото с антиоксиданти и витамини. Това са едни от най – важните елементи, за да може кожата да бъде в здрав и стегнат вид. В него се съдържат витамини А, Д и Е, а също така и бета каротин, протеини, мастни киселини и лецитин. Авокадото възвръща влагата на кожата, което пък е другият важен фактор за красиво лице.

Използването на продукти с авокадо е препоръчително в летните месеци, когато слънцето е силно, а кожата е изложена на силно топлинно влияние. Маслото от авокадо предпазва кожата от вредните UV лъчи, като съдейства за увеличаването на колагена във всички слоеве. Другият от активните елементи, заложени като състав крема е хиалуроновата киселина. Всяка една жена, особено след определена възраст е чувала поне веднъж за хиалурон. Продуктът се използва широко в областта на козметиката като се прилага в различни кремове, балсами, лекарствени продукти.

Хиалуроновата киселина е важна за да бъде запазена влагата в кожата. Напредването на възрастта обаче е един от факторите, които водят до сериозно понижение на нивото и. В същото време обаче, организмът ускорява разграждането на хиалурона, но не го произвежда в достатъчно количество. Така се стига до загубата на еластичност и увисването на кожата. Съдържанието на хиалуронова киселина в Wonder Cells се грижи за по – доброто функциониране на всички слоеве на кожата,като същевременно работи активно по посока на изглаждането на бръчките.

Официален сайт: www.wonder-cells.bg

Wonder Cells – как се използва? Как се приема? Дозировка

Wonder Cells се предлага във вид на крем. Как се използва крема? За да се достигне до истински резултат е необходимо да се следват четири основни стъпки – почистване – премахнете грима, нанесете тоник или лосион върху почистената кожа, използвайте Wonder Cells за да подхраните кожата и да се радвате на гарантирано добри резултати. Как се приема продукта – единствено и само чрез нанасяне върху почистена вече кожа. Необходимо е да се спазва описаната на опаковката дозировка и инструкции за това как се приема.

Wonder Cells - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

Според данните на производителя е необходимо да се използва поне един месец в описаната дозировка и как се използва. За да се получи ефектът и да се радвате на красива кожа още след първата седмица е задължително да спазвате последователността на прилагане – почистване, тонизиране и накрая нанасяне на Wonder Cells. Продуктът е особено добър за използване през летните месеци, защото има активни защитни вещества, които предпазват кожата от замърсяването и силните слънчеви лъчи.

Wonder Cells – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Wonder Cells е доказан във времето продукт, за който могат да се намерят много различни мнения и отзиви за клиенти в интернет. В своите коментари, потребителите споделят, че виждат ефект още след първата седмица приложение. В отзивите си дамите, използвали Wonder Cells споделят, че с напредването на годините кожата им губи еластичност и свежест, а тенът се променя.

Именно в тази посока работи кремът, като според коментари във форум Бг мама дамите, които го използват имат видимо подобрение във вида на кожата си още след началото на процедурите.

За продукта мнения може да се открият в не един форум – необходимо е само да потърсите и да видите какви впечатления споделят дамите, които го използват. Позитивните отзиви за Wonder Cells се базират на последователното прилагане на продукта върху кожата, като след първия месец, резултатът надминава очакванията на повечето потребители.

Предимства

  • Намалява бръчките още след първата седмица
  • Изцяло натурален състав
  • Защитава кожата от вредните влияния на околната среда
  • Хидратира кожата в най – дълбоките слоеве
  • Намалява следите от стареенето на кожата
  • Изглажда неприятните бръчки около очите
  • Прави тена равномерен
  • Лека, безтегловна текстура
  • Ускорява регинерацията на кожата

Недостатъци

  • Не е наличен в аптеките. Предлага се само и единствено в сайта на производителя

Wonder Cells – цена в българия – аптеки

Wonder Cells – аптеки – цена в българияWonder Cells е специализиран продукт, който се предлага само от сайта на производителя. Само там може да се купи и на специална цена в България от – 50%. За да сте винаги в крак с промоциите е задължително да посетите сайта на Wonder Cells и да видите отстъпките. Продуктът не се предлага различните вериги или единични аптеки.

Достъпен е само от сайта на Wonder Cells, но не и в аптеки. Гарантирано високо качество и супер цена в България само и единствено от официалния сайт на доставчика.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here