VitaHair Max – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

VitaHair Max - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.1 (82%) 30 votes

Проблемът, който ще коментираме днес, за съжаление засяга 50% от мъжете по света. Ще си говорим за косопад, водещ до силно оредяваща коса и накрая до напълно липсваща. Плешивостта е беда, която сполетява и по-възрастни, и по-млади мъже. Има различни форми на косопад, всяка от които се дължи на различни причини, разделени в три основни категории: генетична обремененост, начин на живот и заболявания. Която и да е причината, факт е, че косопадът води много често до притеснения от естетическа гледна точка, дискомфорт, намалено самочувствие. Да не говорим за първоначалния стрес, когато човек забележи, че косата му е започнала да оредява. Не е тайна, че мъжете също са суетни, искат да изглеждат добре и много от тях правят всичко възможно за да се поддържат. Някои прибягват до бръснене на главата, с цел да прикрият оголените участъци. Да, вярно е, че има мъже, на които и тази прическа им отива, но необходимо ли е да се стига до такива крайни мерки, когато е възможно да спрете косопада още в начален стадий и да запазите косата си гъста и красива. Не чакайте да загубите половината си коса, за да започнете да обръщате внимание на проблема, защото сега вече той има решение и то се нарича VitaHair Max.

VitaHair Max е нов лосион, под формата на спрей за коса. Натуралният състав на продукта води до положително повлияване на външния вид на косата и на нейното ефективно визуално стилизиране, като това, неговият разпространител счита за едно от основните му предимства. Отзивите и мненията на клиентите, които коментират в онлайн форумите за прически , стил, красота и здраве, са също доста ласкави за това средството, служещо за поддържане на елегантен и здрав външен вид на косата. Потребителите са изключително доволни и заявяват, че продукта наистина действа. Не се срещат сериозни индикации и сигнали за неприятни противопоказания от типа на обриви по скалпа, както и други негативни последствия. В момента цената в България е с 50% отстъпка.

Казват, че по прическата посрещат, а по ума изпращат. Но първото впечатление винаги е най-силно. Ако искате да направите добро такова, то е добре да знаете, как да поддържате здравината и еластичността на косъма, както и редовно да подхранвате косата, така че тя да изглежда бляскава и красива. Козметиците считат, че най-добрите методи за това са натуралните, които включват органични екстракти, а не вредни химически съставки. Спреят за стилизиране на различни прически и оформяне на косата VitaHair Max вече може да се поръча и у нас.Той възстановява увредените косми, подпомага растежа на нови косми и намалява загубата на коса.

VitaHair Max - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиТвърда и гъста коса за мъже отново с VitaHair Max.

www.vitahair-max.bg

Сега изгодна оферта с ограничено време! Изключителна цена -50%.

VitaHair Max – състав

VitaHair Max - съставТайната на VitaMaxHair е в състава му от натурални елементи, протеини и стимуланти. Активните съставки проникват в корените и по дължината на космите, за да излекуват и възстановят фоликулите, насърчавайки растежа на нова коса. С цел информираност на клиента, по-долу следва кратко описание на активните съставки, влизащи във формулата на продукта, както са зададени на официалната уеб-страница и описани на съдържанието на търговската опаковка на био-козметичния спрей за оформяне на стилни прически VitaHair Max. Съставът му включва:

ПРОКАПИЛ – който подпомага прикрепването на косата чрез засилване на метаболизма и структурата на фоликулите. Укрепва и подмладява космения фоликул, за да предотврати загубата на коса при мъжете. Той е комбинация от biotinyl-GHK, апигенин и олеанолова киселина.

МАГНЕЗИИЙ – който предотвратява натрупването на калций по скалпа и запушването на фоликулите, като така намалява възпалението на кожата на скалпа, което се причинява именно от калция. Стимулира кръвообръщението. Подобрява синтеза на протеини и нормалния растеж на косата.

КЕРАТИН – който участва в естествената структура на косата и горния слой на човешката кожа. Той има специални качества да предпазва епителните клетки от нарушения и стрес, и да ревитализира космените фоликули.

КОФЕИН – който прониква до корените и стимулира растежа на косата. Блокира ефекта на мъжкия хормон дихидротестостерон (DHT), който нарушава фоликулите и причинява плешивост при мъжете. Прави косата мека и блестяща.

Официален сайт: www.vitahair-max.bg

VitaHair Max – как се използва? Как се приема? Дозировка

VitaHair Max - как се използва? Как се приема? ДозировкаНатуралният продукт за благоприятстване и стилизация на косата VitaHair Max се предлага под формата на спрей-лосион. Грамажът, включен в опаковката, е достатъчен за неговото всекидневно приложение в продължение на 30 дни. Така гласи официалната информация на производителя, разпространена на официалния уебсайт. Важно е да запомните, че не сте загубили косата си за една нощ – това е процес, който се случва с течение на времето. Същото е вярно и за възстановяването на косата. Въпреки че VitaHair Max започва да работи незабавно, може да отнеме поне 2 месеца, за да забележите видими резултати в растежа на косата. След този момент е важно да продължите да използвате VitaHair Max всеки ден, за да засилите и поддържате постигнатите резултати.

Най-честo потребителите задават въпроса как се използва и търсят мнението на конкретен потребител или таргет-група . Отговорът на въпроса как се използва е лесно . Просто пръскаш! Производителите припомнят, че безопасното приложение върви ръка за ръка с инструкциите за употреба в опаковката на продукта.

VitaHair Max - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиТвърда и гъста коса за мъже отново с VitaHair Max.

www.vitahair-max.bg

Сега изгодна оферта с ограничено време! Изключителна цена -50%.

VitaHair Max – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

VitaHair Max - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаМненията на клиентите за VitaHair Max, изразени по форумите са главно позитивни и положителни. Потребителите съобщават за много добри промени в общото състояние на косата си след прилагането на лосиона за блясък и свежест Vita Hair Max. Спреят за положително повлияване на външния вид на косата Vita Hair Max, който наскоро бе пуснат на пазара в България от едноименния си производител, получава особено добри отзиви и мнения в коментарите на клиентите за него в онлайн форумите, за поддържането на стилна прическа. Много положителни отзиви има също така и в Бг мама. В голяма част от коментарите можем да прочетем за отличното му действие върху косите на клиентите, които са го използвали. Те заявяват, че той спира косопада, ускорява растежа на косата, увеличава плътността на косъма и като обобщение, предлага цялостно лечение на косата.

Официален сайт: www.vitahair-max.bg

VitaHair Max – цена в българия – аптеки

VitaHair Max - цена в българия - аптекиСпреят за положително въздействие върху външния вид на косата VitaHair Max може да бъде поръчан само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт. VitaHair Max не може да бъде намерен в онлайн магазини от типа на eBay, eMag или Amazon, нито пък в търговските аптеки и дрогерии. Потребителите оставят актуален телефонен номер и име чрез попълването на онлайн заявка, на които в най-кратък срок с тях да се свърже представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката. Плащането се извършва при получаване, а текущата промоция позволява изключителната възможност спрея за коса да бъде купен на цена в България с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.Запомнете VitaHair Max не може да се закупи от аптека а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.

VitaHair Max - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиТвърда и гъста коса за мъже отново с VitaHair Max.

www.vitahair-max.bg

Сега изгодна оферта с ограничено време! Изключителна цена -50%.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Бях загубил надежда. Забелязах, че оплешивявам все повече с всеки изминал ден. Кичури коса падаха, докато се решех и косата ми падаше по-бързо, отколкото растеше естествено. Бях съсипан от факта, че косата ми падаше и не можех да я спра. Благодаря VitaHair Max, ти промени живота ми!

 2. Исках да попитам за вашите отзиви относно грамажа на флакона със спрея за коса VitaHair Max в България – колко милилитра е точно и за какъв период от време стига. Мисля да поръчам и исках да добия някаква представа.

 3. Естествената плешивост не се е появявала като проблем в моето семейство, но моята коса започна да пада преди около година. Пробвах различни стилизиращи продукти и смених шампоана, но нищо не работеше. Не знаех какво да правя, докато един приятел не ми препоръча да пробвам VitaHair Max. След като започнах, видях драстична промяна още през първия месец.

 4. Пробвах няколко различни препарата, докато не открих VitaHair Max, който съдържа Procapil. И тогава животът ми се промени към по-добро. Плешивината на темето ми изчезна и виждах все по-здрава и гъста коса да се появява на нейно място. Ако сте като мен и търсите истински резултати, VitaHair Max е отговорът.”

 5. Резултатите са безупречни с VitaHair Max. Използвам го от няколко седмици и ме питат редовно дали всеки ден ходя на фризьор, за да ми е толкова хубава косата. Така че дами, този продукт не е само за мъже!

 6. Живо ме вълнува, в каква разфасовка пристига флакона със спрея за коса VitaHair Max за клиентите в България, както и за колко време стига грамажът в милилитри, като за отзивите на потребителите няма да питам, защото видях, че са задоволителни.

 7. В семейството ми всички мъже, които помня и дядо ми, и баща ми, и чичо ми, оплешивяха много рано . За съжаление тези гени са се прехвърлили и на мен. Мислех, че няма спасение, докато съвсем случайно не прочетох за VitaHair Max. Е, спасение има и аз съм на път да прекъсна родовата традиция, като спра оплешивяването си и си възвърна косата. Резултатите засега са много обнадеждаващи.

 8. Когато се запознах със съпруга си, той имаше хубава, гъста, къдрава коса. В един момент установих, че тя е започнала да изтънява и да оредява на места. Съпругът ми нехае за това, но аз бях ужасена. Наложи се да взема бързи мерки. Препоръчаха ми VitaHair Max. Мъжът ми подходи с насмешка и недоверие, но сега след няколко месеца, през които използва продукта, ми е благодарен на мен и на VitaHair Max. Чудесни резултати! Купих този продукт на официалния уебсайт http://www.vitahair-max.bg

 9. Не съм суетен мъж, дори бях решил, че ако косата ми продължава да оредява така прогресивно ще си обръсна главата. VitaHair Max предотврати това събитие, защото сега се радвам на здрава и гъста коса. Въпреки това продължавам да го ползвам и съм много доволен от резултатите!

 10. Не съм мислел, че какъвто и да е бил продукт ще ми помогне да спра процеса на оплешивяване. Изобщо не вярвах, че е възможно и смятах, че си хвърлям парите на вятъра, но VitaHair Max ме опроверга. Заслужава си и върши чудесна работа.

 11. Съпругът ми също не вярва, че нещо би му помогнало да възвърне косата си, но аз съм твърдо решена да пробвам и да поръчам VitaHair Max, още повече, че в момента е на промоционална цена. Надявам се да помогне и на нас!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here