Titanium Gel – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Titanium-Gel

3.9 (77.78%) 18 votes

Проблемите с ерекцията притесняват все повече мъже по света. Ако до скоро се смяташе, че еректилните проблеми се появяват в по – късен етап от живота и дори след определена възраст Днес, заради честите стресови състояния и още много други причини границата все по – драстично пада. И така изложени на непрекъснато напрежение и в стремежа си да вземат повече и повече от живота, много млади мъже достигат до проблеми с ерекцията, преждевременна еякуация, твърде кратък период на акта.

Тези последици водят след себе си други още по – неприятни преживявания като например ниско самочувствие и нежелание за осъществяване на сексуални контакти. По мнения на мъже от различни възрастови групи е еднакво важно самите те да изпитват удоволствие от секса, но и партньорката им също да бъде удовлетворена.

Официален сайт: www.titanium-gel.bg

Положителни отзиви в от потребители в различни форуми има за продукта Titanium Gel, който спомага за преодоляване не само на физическите, но и на психическите проблеми в секса. Качеството на сексуалните преживявания влияе върху поведението и желанието за близост. Независимо дали партньорката е само една или сексуалните контакти са с различни представители Titanium Gel помага веднага и докато тече акта, работи за подобряване на неговото качество. Ако се чудите дали гелът наистина работи, може да се възползвате от специалната цена в България и сами да се убедите в качествата му.

Titanium Gel – състав

Titanium Gel има 100% натурален състав. Благодарение на естественото стимулиране на пениса, той става по – дълъг и по – дебел. Съставките, които присъстват във формулата на гела са подбрани така, че да действат бързо, а ефектът от използването им да бъде наистина дълготраен. Гелът е един от най – добрите варианти за проникване на активните съставки в кожата и достигане до клетките на кожата. Какво има в Titanium Gel?

Titanium Gel - състав

 • Аргинин. Аминокиселина, произвеждана в тялото, която спомага за подобряване на кръвоснабдяването на пениса. Подобрява сексуалната активност и увеличава желанието за полов контакт. Лекарства с аргинин се използват за лечение на безплодие. В случая, ролята му е повиши потентността и да подобри функционирането на кръвоносните съдове.
 • Прах от плодовете на гуарана. Гуараната е много често прилаган в различни продукти състав. Тъй като свойствата му са доказани в различни сфери на приложение, гуараната се използва като съставка както в продукти за отслабване, така и в такива за стимулиране на сексуалното желание. Тук съставката е заложена в ролята си на съдоразширяващо и стимулиращо вещество, като не само подтиква към повече желание за полови контакти, но и ролята му на енергизатор.
 • Цинков глюконат. Цинкът е изключително средство при сексуални смущения, защото много от неговите свойства са свързани именно с подобрение на оплодителните способности и повишение на производството на тестостерон.
 • Лозови охлюви. Екстрактът от тези животинки повишава мъжката потентност и е силен афродизиак.

Официален сайт: www.titanium-gel.bg

Titanium Gel – как се използва? Как се приема? Дозировка

Titanium Gel - как се използва Как се приема Дозировка

Titanium Gel е натурално средство за уголемяване размера на пениса и подобряване на сексуалните преживявания. Как се използва? Необходимо е да се нанесе малко количество от продукта върху пениса, когато той е в ерекция. Как се приема?

Titanium Gel се предлага във вид на гел и не са необходими други инструкции за това как се приема продукта, освен да се спазва описаната дозировка и начин на прилагане. Никакви други форми и начини за това как се използва продукта не са приемливи.

Описаната в упътването дозировка трябва да бъде спазвана, за да може Titanium Gel да подейства. Натуралните съставки, заложени в гела са създадени за да действат веднага, така че е необходимо да спазвате времето за използване на продукта. Само съблюдаването на стриктно написаните правила за употреба на гела, гарантират не само добрият резултат, но и безусловната му ефикасност.

Titanium Gel – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Titanium Gel печели много почитателки сред дамите, защото е изключително ефективен. Сексът е изживяване за двама, а според проучвания дамите между 40 и 50 годишна възраст харесват много повече интимната близост, отколкото тези на 20г. Тук обаче се появява проблема с пониженото либидо и честата невъзможност партньорът да осигури желаното изживяване. Коментари и мнения на представители на силния пол на различни възрасти, изказани не в някои специализиран мъжки форум, а на различни места в интернет показват, че удоволствието на партньорката е също толкава важно, колкото и своето собствено.

Titanium Gel - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мама1

Коментари на потребители във форум БГ мама за различни лекарства, включително гела казват, че ефектът от различите препарите не винаги е добър. Положително влияние при проблемите с преждевременната еякуация и твърде кратният акт, според много мнения дава Titanium Gel и твърдението е базирано на отзиви от хора от двата пола.

Добри отзиви споделят и пазарували от сайта на доставчика, благодарейки за изключително ефикасното средство, което им помага всеки път да изпращат партньорката си в полята на невижданото и неповторимо блаженство. Независимо от възрастта, качествените полови преживявания са едни от водещите мотиви двойките да се разделят или да остават с лоши впечатления един от друг и това споделят както мъже така и жени. А това не е непоправим проблем, както и размерът винаги може да се повиши с Titanium Gel.

Предимства:

 • Увеличава времето на акта със 70%.
 • Повишава издръжливостта при сексуални контакти.
 • Повишава дължината на пениса с 5 см.
 • Удебелява пениса и подобрява неговия изглед.
 • Удобен за нанасяне – във вид на гел.
 • Само натурални съставки.

Недостатъци:

 • Предлага се само по интернет.

Titanium Gel – цена в българия – аптеки

Titanium Gel е сертифициран продукт, който е разработен с помощна на много специалисти. Оригиналната му формула е достъпна само при поръчка онлайн от сайта на търговеца. Защо гелът не се предлага в аптеки или дрогерии? Много просто – колкото повече посредници по веригата има, толкова повече стойността на продукта се покачва и обикновения клиент плаща много повече за него.

Titanium Gel - цена в българия – аптеки1Ето защо, като цена в България за Titanium Gel е дадено най – доброто стойностно предложение, което да гарантира на потребителя, че получава именно такъв продукт, за който плаща. Много клиенти дават баснословни суми за какви ли не хапчета, само за да постигнат повишение на дължината на пениса само с един сантиметър. А купувайки си Titanium Gel на преференциалната цена в България, на която може да се намери само на сайта, без да търсите в аптеки ще уголемите члена си завинаги с до цели 5 см. Натурално средство, лесно приложимо и изключително ефикасно. Само подбрани продукти и напълно дискретна доставка.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Много харесвах една мацка и доста време я свалях. Когато най – накрая стигнахме до леглото, тя ми каза, че съм свършил твърде бързо и изобщо не и е харесало. Искаше ми се да съм с нея, така че потърсих с какво да си помогна, за да удължа продължителността на акта и да не свършвам толкова бързо. Така стигнах до Titanium Gel. След известно време пак опитах с нея. Изкарах една от най – дължите и жестоки нощи в живота си, а тя искаше още и още… И аз и го давах…

 2. Една мацка ми каза, че ми е твърде малък и нищо не усеща. Това беше абсолютен шок за мен! Почнах да опитвам всичко, което се предлага на пазара, но без особен резултат. Видях реклама на Titanium Gel и реших да опитам и това. След 4 седмици имах по – дълъг пенис, а желанието ми за секс беше направо животинско. И сега не си лягам сам, освен ако не искам…

  • От къде го купи този гел? Като прочетох за него питах в аптеката, но там не са чували за такова нещо.

   • Пич, продава се само онлайн. От тук го купих – http://www.titanium-gel.bg. Когато го поръчвах, хванах някаква промоция и беше намален, сега незнам как е, но при мен проработи страхотно.

 3. Имам дълга връзка, в която след като опитвахме какво ли не, секса започва да става все по – рядко явление, а продължителността – ми като на зайче – секунди. Един ден приятелката ми каза, че е много неудовлетворена от това и или да взема мерки, или ще си търси друг. Пробвах няколко неща, но от гела определено имаше най – добър ефект. Почнахме да си вземаме отпуски за секс уикенди, защото на мен много ми се правеше, а на нея все не и беше достатъчно!

 4. Моята история накратко – приятелката ми ме заряза, защото не я удовлетворях сексуално. После – депресия, самосъжаление, отричане на проблема. Обаче проблема си остана. След като една вечер излязох и дори след като си намерих момиче нямах никакво желание за интимности беше време за мерки. Приятел ми препоръча Titanium Gel. В началото бях много скептично настроен, но след като видях, че пенисът ми е пораснал, а ми се прави секс непрекъснато явно работи!

 5. Минах годините на бурните страсти, но когато се оказа, че с жена ми имаме време за интимности, нещата не се получаваха. Пробвах обичайните методи за стимулиране, обаче имаха само временен ефект. Когато започнах да използвам гела, не казвах на жена ми, но един ден тя забеляза, че пенисът ми е станал не само по – дълъг, но и по – дебел. А това определено и харесва. И сега се чувстваме дори по – добре от времето, когато бяхме гаджета.

 6. Силите ми стигаха само за веднъж. Или бях уморен от работа или нямах желание и така си карах месеци наред. Жена ми естествено се сърдеше много на липсата на секс. Една вечер разбрах, че ме е излъгала и вместо на гости у приятелка, отишла на бар. Ясно беше защо, а беше време за мерки. Не опитвах нищо, само намерих гела в нета, поръчах го и зачаках резултати. След като една вечер не позволих на жената да стане от леглото беше ясно, че работи..

  • Как го поръча по интернет ли? А как дойде? Ясно ли беше какво има в пакета или беше по – дискретно? Как се нанася или се пие?

   • От интернет го поръчах – само така може да се купи. Иначе ти се обаждат, уточнявате доставката и идва както си се разбрал с операторите. Никой не пита кой е поръчал гел за уголемяване на пениса. Доста са дискретни, така че това да не те притеснява. Нанася се върху еректирал пенис, малко преди да започнеш да правиш секс. Много е яко и лесно за изпълнение. Според мен лично чувствителността на пениса се увеличи и насладата от ерекцията е страхотна.

    • Пич, и по моите наблюдение чувствителността се увеличава. Ползвал съм го преди повече от година, но още си има ефекта. Удоволствието е повече от взаимно с партньорката ми. Имам чувството, че на мен ми е кеф дори повече, отколкото на нея. Оргазмите – няма за какво да говорим тука… Изстрелване в небесата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here