Smartwatch V8 – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия

Smartwatch V8

4 (80%) 25 votes

Живеем в свят на все по-бързо развиващи се технологии и е нормално да очакваме все по-нови и по-модерни продукти, които да ни улесняват все повече в и без това натовареното ни и забързано ежедневие. Непрекъснато ни се налага да говорим по мобилния си телефон, да си проверяваме съобщенията, както и ние да пишем такива. Често трябва да правим това, докато сме на работа, шофираме, спортуваме, вършим домакинските си задължения. Не рядко се случва да вадим телефона от джоба си и докато се забавляваме или сме на почивка. И тук идва време да си зададем въпроса: Няма ли устройства, които да улеснят интеракцията между нас хората и мобилните ни телефони?

Възможно ли е голяма част от действията, които могат да бъдат извършвани на мобилното устройство, вече да стават, без смартфонът да бъде ваден от джоба или таблетът – от чантата? Да, такова устройство вече съществува и това са умните часовници Smartwatch V8! А най- хубавото според мненията, коментарите и отзивите във онлайн форумите е , че Smartwatch V8 вече може да бъде закупен на много изгодна цена в България.

Smartwatch V8 – как се използва?

Smartwatch V8 - как се използва Как се приемаНай-честo потребителите задават въпроса как се използва и търсят мнението на конкретен потребител или таргет-група. Отговорът на въпроса как се използва часовник Smartwatch V8 е много лесeн. Основното нещо е да се запознаете с инструкциите:

 • Първото нещо, което трябва да направите е да си купите микро Сим карти. Можете да направите това от всеки един мобилен оператор. Притурката поддържа карти до 32 GB, но за да заработи е достатъчно 1 GB.
 • Първоначално поставената карта не е часовник и телефон. Тази манипулация помага да го активирате. Трябва да се действа в съответствие с инструкциите за експлоатация.
 • Поставете картата с памет.
 • Поставяте батерията.
 • Заредете напълно Smartwatch V8 от вашия компютър или лаптоп. Препоръчително е да зареждате устройството само с оригиналният USB кабел към компютър или друго USB устройство. Не препоръчваме да зареждате устройството със зарядното на Вашият мобилен телефон, тъй като е възможно да го повредите!
 • Премахнете защитното фолио от дисплея. Ако потребителят е направил всичко правилно в съответствие с инструкциите, дисплеят ще покаже две стрелки.
 • При обаждане или приемане на входящо повикване на смартфона, часовникът играе ролята на слушалките. Тази функция е една от основните предимства на притурката. Тя ви позволява да говорите с някого и да си вършите някаква друга работа, като да шофирате кола, карате колело, да си вършите домакинска работа и т.н.
 • С карта и картата с памет на SIM имате достъп до интернет, Facebook, WhatsApp, Twitter.
 • Smartwatch V8 имат своя собствена вградена камера 0.3 MP, високоговорител и микрофон. Вграден диктофон ви позволява да запишете разговор или музика. Всички записи могат да бъдат чути чрез аудио плейър. Камерата макар и да не е много мощна, дава възможност лесно да правите снимки и видео файлове, а ако искате и да ги прехвърлите чрез Bluetooth на вашия смартфон. Има също калкулатор и будилник.
 • Контрол на физическата активност е удобна функция за хора, които водят заседнал начин на живот. Притурката своевременно ще ви напомня, че трябва да се раздвижите. Крачкомер, мониторинг сън, калории брояч е нещо, което много често се използва и днес от съвременния човек. Всички данни се показват на екрана.

Официален сайт: www.smartwatch-v8.bg

Smartwatch V8 – мнения – отзиви

Smartwatch V8Смарт часовници SmartWatch V8 са мини компютри, които се носят на ръката като обикновен ръчен часовник. Те предлагат определени функции на смартфон. Освен факта, че часовниците са хронограф, т.е. показват времето, те също така показват съобщения от смартфон, имейли, уведомления от Банката и ни дават изключително полезна за нас информация. Според мненията и отзивите на потребителите, които предпочитат да общуват чрез кореспонденция, трябва да се обърне специално внимание на едно от големите предимства, че SmartWatch V8 разполага с настройка, която им позволява да видят на екран SMS съобщенията си от социалните мрежи, входящи и пропуснати повиквания, които идват на техния смартфон.

Така че няма нужда да носите телефон, за да видите съобщенията и да отговаряте на тях, без да губите време, което е много удобно, когато спортувате или шофирате. Smartwatch V8 часовници също така ви предлагат възможност за изпращане на гласови съобщения. Това не са всички функции на тези устройства.

Трябва да се отбележат също така мненията и отзивите, които оценяват функционалността на продукта и неговия стилен дизайн. Това не е просто устройство за измерване на времето, а и уред за следене на физическите показатели и смартфон.

Smartwatch V8 – форум – коментари – бг мама

Smartwatch V8 е от класа на легендарните умни часовници, които впечатляват с набор от специфични функции. Във връзка със смартфони, неговата функционалност значително се повишава. Моделът на V8 е с разширени опции на предишната версия на марката. Дизайнът съчетава елементи от класически и спортен стил.

Ето един преглед на смарт притурката.

 • Официалният сайт представя следните характеристики на умния часовник:
 • Дисплей с IPS матрица и разширение 240 х 240
 • Операционна система – Android
 • Интерфейс език – възможност за избор. (Руски, английски и т.н.)
 • Камера – 0.3 MP
 • Батерия – 380 ма
 • карта памет – подкрепа микро SD
 • Тегло – 63 гр

Smartwatch V8 - форум - коментари - бг мамаSmartwatch V8 се отличава със стилен дизайн. Както показват коментарите на някои потребители в различни форуми, само външния вид на притурката е бил достатъчен, за да поискат да го купят. Стилът е описан като унисекс, така че аксесоарът изглежда еднакво добре на мъжка и женска ръка. Мъжете често избират модел в черно, а жените в черно и бяло. Също така според коментари в други форуми, като Бг мама, Smartwatch V8 могат да бъдат комбинирани с делови костюм, спортни облекла и дрехи в небрежен стил.

Тялото е направено от специална сплав и е използвана неръждаема стомана, като така се гарантира устойчивост на механични въздействия. Гривната е направена от гума и се вписва добре на ръката. Устройството не е чувствително към влага, леко е и има дълъг живот, което е важно за потребителите. Гривната може да бъде лесно разглобена и ако е необходимо, да бъде сменена. Екранът е покрит със сапфир и е устойчив на надраскване. Той е с диаметър 1,22 инча. Други предимства са: устойчив е на налягане, кратко време за реакция на сензора, малка консумация на енергия, рискът от мъртви пиксели е сведена до минимум, светли и контрастни цветове.

Официален сайт: www.smartwatch-v8.bg

Smartwatch V8 – цена в българия

Smartwatch V8 - цена в българия

Smartwatch V8 вече може да се закупи и в България. Има два начина за да си купите това невероятно устройство. Единият начин е в специализираните звена за продажби на притурки. В този случай потребителят може да се запознае с продукта, т.е. да го докосне, да го пробва и други. Другият начин е чрез онлайн магазини. Предимството на такава покупка е цената. Тя може да бъде до 50% по-ниска от цената на устройството, което се продава в обикновените магазини. В България, Smartwatch V8, също можете да го придобиете и по двата начина, така че който от двата да изберете, за да се сдобиете с това изключително полезно устройство, няма да сбъркате. Бъдете умни и модерни със Smartwatch V8.

SHARE

13 COMMENTS

 1. Направих една пробна поръчка за себе си на Smartwatch V8 и останах много доволна. След това поръчах за съпруга ми и сина ми. Оказа се много практичен подарък! Всички бяха изключително доволни! Всеки един от нас използва своя часовник двадесет и четири часа, седем дена в седмицата!

 2. Страхотно качество и дизайн! Smartwatch V8 се оказа много полезна придобивка за мен! Не съжалявам нито за миг за решението си да се сдобия с него!

 3. Наистина Smartwatch V8 върши страхотна работа! Помага ми много в ежедневието и просто не знам как съм се справял без него. Когато съпругата ми ми го подари реших, че това е напълно безсмислено и безполезно нещо, но след като започнах да го използвам, още от първия ден разбрах, колко много съм грешал. Препоръчвам го на всички!

 4. Реших да направя някакъв по- нестандартен подарък на приятелката си! Поръчах Smartwatch V8. Не бях сигурен дали ще остане доволна. Оказа се точния подарък! Носи го непрекъснато и казва, че й помага много в ежедневието. Вече съм направил поръчка и за себе си.

 5. Водя доста активен живот. Обичам работата си, но често се налага да оставам до късно в офиса. Имам три деца и се опитвам да отделям повечко време за тях. Освен това обичам да спортувам и се старая да бъда добра съпруга и домакиня. Доста ми е трудно! Smartwatch V8 ми помогна наистина да организирам по-добре времето си. Той се превърна в мой верен помощник в натовареното ми ежедневие!

 6. Продуктът отговаря на 100% на описанието в сайта, даже е и по-добър! Много добро качество!

 7. Най-добрият продукт за ежедневна употреба и спортуване! Помага ми да следя физическата си активност, качеството на съня ми, мога да приемам обаждания и дори да слушам музика. Изключително практичен!

 8. Невероятен продукт! Вече имам Smartwatch V8 и скоро ще поръчам за останалите членове на семейството ми. Купих на официалния уебсайт http://www.smartwatch-v8.bg

 9. Smartwatch V8 е много полезен продукт, с много добро качество, а освен това доставката му е много бърза и коректна! Практичен аксесоар за ежедневна употреба и спортуване!

 10. Имам огромна нужда от такова устройство като Smartwatch V8! Смятат да се възползвам от отстъпката в момента и да го поръчам, като искрено се надявам да ми помогне да въведа ред в натовареното ми ежедневие!

 11. Часовникът Smartwatch V8 има елегантен дизайн и е много подходящ за активни хора като мен, които обичат екстремния начин на живот. Има много предимства, редица преимущества и отлични характеристики!

 12. Получих Smartwatch V8, като подарък от колегите! Водя доста заседнал начин на живот, храня се набързо и много често с доста нездравословна храна. Благодарение на този часовник промених изцяло мирогледа си. Функцията напомняне за раздвижване ме накара да проумея колко заседнал живот водя! Сега вече се движа повече, спортувам, разхождам се сред природата, храня се здравословно, накратко вече водя изключително природосъобразен живот, като не забравям редовно да проверявам физическите си показатели на моя умен часовник.

 13. Със Smartwatch V8 вече мога спокойно и безопасно да карам любимото си колело и едновременно с това да говоря с близките си, с приятели или колеги. Многофункционално устройство, полезно и практично!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here