Skinny Stix – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Skinny Stix - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.1 (82.61%) 23 votes

Вие навярно сте от хората, които имат наднормено тегло. Правите всичко възможно да се отървете от излишните килограми и да се сдобиете с така мечтаното тяло. Подлагате се на мъчителни и изнервящи диети, прекарвате безкрайно дълги и уморителни часове във фитнеса, а резултатите, за съжаление, невинаги се отблагодаряват за положените от вас усилия. А знаете ли, че има и друг начин за отслабване, при който не се налага да бъдете гладни, изморени и подтиснати, а напротив, с минимум усилия ще постигнете чудесни и бързи резултати, ще се радвате на така желаното от вас тяло, ще си възвърнете радостта от живота. Всичко това можете да постигнете с вашия нов съюзник в борбата ви с излишните килограми-разтворимата напитка Skinny Stix.

Skinny Stix е нова разтворима напитка за повлияване на апетита с екстракт от ананас. Неин производител е ситуираната в гр. Алмати, Казахстан, компания за био-козметични предложения. Нейната продукция е предпочитана от потребителите в Европа и Русия. Потребителите споделят предимно положителни мнения и отзиви за постигнатото с напитката за повлияване на възприятието за глад, в онлайн форумите за методи за контрол над теглото. Те отчитат и достъпната цена в България, която в момента е с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Предимства:

 • Положително въздействие върху усещанията за ситост и глад.
 • Благоприятстване на дейността на стомаха и метаболитните процеси.
 • Съобразена с начина на живот у нас цена.
 • Дискретност и бързина при поръчка и доставка.
 • Без данни за странични ефекти и противопоказания.

Недостатъци:

 • Продуктът е достъпен само на официалния уебсайт.

Skinny Stix – състав

Натуралният продукт за позитивно въздействие върху апетита, Skinny Stix, притежава био-формула, в която е акцентирано на екстракта от ананас и основният ензим в него – бромелаина. Тропическият плод е наситен с безброй полезни вещества, включително ензима бромелаин и аскорбинова киселина (Витамин C). Основните му функции са да подобрява състоянието на костно-скелетната система, да благоприятства процесите, свързани с храносмилането и извеждането на излишни течности и токсини извън организма, действайки превантивно срещу развиването на артроза, облекчавайки симптомите на кашлица и простуда и грижейки се за доброто състояние на очите. Експертите в областта са установили, че той притежава подчертаната способност да благоприятства работата на стомашно-чревния тракт, пречиствайки го от токсини.

Skinny Stix - съставВисокото качество на Skinny Stix се дължи на неговия уникален състав, който включва единствено природосъобразни продукти.Тези компоненти са комбинирани в перфектно изчислена пропорция, за да се постигне оптимален резултат. Производственият процес на продукта преминава през всички необходими лабораторни изследвания, за да се докаже, че той е напълно безопасен за употреба. Подробно описание на основните компоненти в състава на разтворимата напитка за въздействие върху апетита са описани в инструкциите за безопасно прилагане, които клиентите могат да намерят в опаковката. Не се очакват неприятни странични реакции.

Ето и основните компоненти:

Екстракт от Ананас (Бромелаин): Активира ензимите на стомашно-чревния тракт, които отговарят за разпада и усвояването на сложните липиди и протеините.

Екстракт от Папая: Допринася за метаболитните процеси и детоксикацията на организма.

Екстракт от Боровинки: Наситен с полезни антиоксиданти и полифеноли. Грижи се за подхранването на тялото и мозъка. Насища и предотвратява образуването на мастни натрупвания.

Дървесна Смола: Благоприятства синтеза на лептин.

Допълнителни вещества: Мицели от пъпешово дърво, папая, боровинка, нар, цикория, червено грозде, целина, броколи, боб, артишок, джинджифил, корен от женшен, амарантни семена и др.

Продуктът е напълно естествен, не съдържа изкуствени, генно-модифицирани, химически и токсични вещества, консерванти, хормони, не предизвиква пристрастяване, не влияе на паметта и вниманието, няма хипнотичен ефект, не влияе на кръвното налягане.

Официален сайт: www.skinny-stix.bg

Skinny Stix – как се използва? Как се приема? Дозировка

Skinny Stix - как се използва? Как се приема? ДозировкаКак да приемаме Skinny Stix? Една опаковка от наличните в продуктовия пакет се взема и се разтваря в 100-120 мл. топла вода и се разбърква добре. Необходимата дозировка за прием на Skinny Stix е 2 пъти на ден, сутрин и вечер на гладно, 30 минути преди хранене. Съветът на официалния сайт, затова как да се приема Skinny Stix, е да се приема необходимата дозировка тридесет дни, като можете да повторите приема за постигане на максимален резултат.

Skinny Stix – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Skinny Stix - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаБио-формулата на органичното средство за въздействие върху усещанията за ситост и глад Skinny Stix, включва натурални екстракти от различни полезни вещества, които целят да благоприятстват метаболитните процеси в тялото, създавайки благоприятна среда за извършването на пречистване на организма от токсини. Производителят твърди, че продуктът е насочен към хора, които искат да допринесат за по-добрия контрол на броя на приетите и изгорени калории. Също така натуралния комплекс Skinny Stix с екстракт от ананас спомага за следните неща:

 • Изгаря мастните клетки и предотвратява появата на нови.
 • Увеличава обмена на вещества.
 • Намалява апетита.
 • Има анти-стрес ефект.
 • Поражда чувство на бързо насищане.
 • Повишава физическите и умствените способности.
 • Нормализира липидния и въглехидратния обмен.
 • Подобрява чревната микрофлора.
 • Нормализира хормоналния баланс.
 • Почиства тялото от токсините.

Коментарите и мненията на потребителите за натуралния продукт за позитивно въздействие върху апетита Skinny Stix, споделени като отзиви в онлайн форумите, потвърждават тези твърдения. Освен това, не се споменава за наличието на неприятни странични реакции, нито пък за друга форма на противопоказания в мненията и коментарите в Бг мама, както и в отзивите на други електронни форуми.

Липсата на сигнали за възможни неприятни реакции, последващи приема на продукта, не означава непременно, че такива не могат да възникнат при отделния индивид. Производителят съветва всички да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба!

Официален сайт: www.skinny-stix.bg

Skinny Stix – цена в българия – аптеки

Skinny Stix - цена в българия - аптекиНапитката за благоприятстване на метаболитните процеси и извеждането на токсини и излишни течности от организма Skinny Stix не може да бъде намерена в кварталните аптеки. Бройки от нея се поръчват и заявяват чрез попълването на име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Тези данни са нужни, за да може представител на дистрибутора да звънне с цел доуточняване на детайлите около доставката. Процесът по поръчка и доставка е дискретен и клиентите няма за какво да се притесняват. Плаща се в момента на получаване. Текущата, към момента, промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе Skinny Stix на цена в България с -50% отстъпка от оригиналната му стойност. Запомнете натуралният продукт за позитивно въздействие върху апетита Skinny Stix, не може да се закупи от аптеки, а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here