Rhino Correct – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

rhino-correct-product

4.1 (82.22%) 18 votes

Rhino Correct е гениалното решение за оформяне на носа. Шина, която стеснява върха и крилата на носа, възстановява симетрията на лицето и действа като операция, но много по-безболезнено и евтино. Тази алтернатива на ринопластиката навлезе в българския пазар преди година, а в този на САЩ преди 3 години. В САЩ в момента това е един от най-продаваните продукти!

Има хиляди доволни клиентки, които са се справили с комплекса си за неоформен нос за отрицателно време благодарение на Rhino Correct. За повече мнения, отзиви и коментари, които са споделяни по форумите може да продължите да четете тази статия. Ще ви кажа и разбира се от къде може да закупите оригиналния продукт на реална цена в България. Приключението което ще ви отведе към красивия, чип нос като на моделите е тук! С гарантиран ефект от производителите.

Rhino Correct-как се използва?

Rhino Correct е шина, която се използва за коригиране на формата на носа без операция. Като заместител на ринопластиката. Как се използва? Много, много лесно! А какво ще направи за вас? Първо, тази шина повдига върха на носа, който по принцип спада при всички нас поради промени, свързани най-често с възрастта. Второ, ще стесни върха и крилата на носа, което ще му придаде по-малък, стегнат и красив вид. Трето, ще намали дължината на носа, как? Като повдигне леко върха му. Също така Rhino Correct изглажда острите ръбове, гърбицата на моста на носа и други малки изкривявания. Но това, което прави най-добре е да възстанови симетрията на цялото ви лице. След курса с тази шина, лицето ви ще придобие уникално сияние, ще се промените и подмладите с няколко години, само и единствено заради изравнената симетрия на вашите черти и нос.

Rhino Correct - бг мамаКак се използва? Rhino Correct е алтернативата на ринопластиката, използвана за леки корекции на формата на вашия нос. Съставът на шината е ортогел. Цветът е розов, нежен като за дамите, а по него има бели ортогел форми, които оформят носа и изглаждат недостатъците. Хрущялната тъкан на носа е податлива на постепенна промяна от 1-2 мм на месец. За да постигнете видими резултати, просто трябва да носите Rhino Correct 3-4 пъти в седмицата, вечер, по 2 часа. Очевидно, шината е напълно безвредна и няма как на навреди на вас или външния ви вид, което означава, че ако имате повече свободно време, повече дни и часове може съвсем спокойно да я носите по-често. Колкото повече, толкова по-добре, запомнете. Ще бъдете удивени от това, което може да постигнете благодарение на тази малка и компактна шина само за два месеца.

Опаковата е с размер 19/12/4 см, а теглото и е само 75г. Тя включва продукта Rhino Correct, а неговото тегло е 15 грама. Един размер, разбира се, е подходящ за всички дами, защото той се наглася според формата на носа ви и действа специално за вашите нужди. Компактната му форма и опаковка позволява да го носите където и когато искате със себе си в чантичката си.

Официален сайт: www.rhino-correct.bg

Rhino Correct-мнения-отзиви

rhino-correct-productКакви са мненията и отзивите за Rhino Correct? Тази шина е бестселърът на САЩ, купена е от милиони дами, доволни от тази шина за коригиране на носа у дома. Мненията на специалистите и експертите са много, много добри. Д-р Иван Богомилов, който е лекар пластичен хирург с над 20 години практика и много много известни и доволни клиентки казва, че шината за корекция на формата на носа е революционната алтернатива на ринопластиката. Въпреки че този метод за промяна на формата и размера  на носа е разработен наскоро, той вече набира популярност не само в САЩ, но и в целия свят. Сега това нововъведение е достъпно в целия свят, включително и нашата красива България. Като пластичен хирург с голям опит, той препоръчва тази шина на всеки, който иска да направи носа си симетричен или просто да му придаде желаната форма или да промени някой малък недостатък. Най-добрата част от Rhino Correct е това, че може да се направят промените у дома, без хирургични намеси.

В отзивите си хората, които са го  използвали казват, че това е ринопластиката подходяща за нос като картоф. Корекция на носа у дома, специално за тези носове във формата на картоф. Кои са те? Широките, обемни носове, които мечтаем да направим по-малки. Освен в САЩ, Rhino Correct е сензация и в Япония, където е обявен за най-простия и най-полезен продукт за здравето и формата на носа.

Ще останете изумени какво може да постигнете за отрицателно време само с една такава проста щипка!

Rhino Correct-форум-коментари

Rhino Correct - мнения - форум - отзиви - коментариКакво споделят хората по форумите, какви мнения и коментари имат те за Rhino Correct? Е, сега ще дойде момента в който много ще ви изненадам. Има само и единствено позитивни мнения и коментари. Хората са много, много доволни от шината. Дамите са се сбогували с гърбиците на носа си, сдобили са се със сексапилен и чип, красив нос само за месец, максимум два. Rhino Correct е модерна, безопасна и изключително ефективна алтернатива на ринопластиката и дамите са изключително доволни от резултатите които са получили. А най-много в коментарите преобладават благодарности към производителите за чудото, което са изобретили. Също така дамите са доволни от това, че симетрията на лицето им е възстановена благодарение на Rhino Correct. Казват, че това направо е променило цялото им излъчване.

Официален сайт: www.rhino-correct.bg

Rhino Correct-цена в България-аптеки-бг мама

Rhino Correct - цена в българия - аптекиКаква е цената на Rhino Correct в България, къде може да го намерите и защо не се предлага в аптеките? Важно е да запомните, че тази шина се предлага само и единствено онлайн. Не може да го намерите в аптеките или в салоните за красота. Защо? Защото Rhino Correct е единствен по рода си и производителите се опитват да предпазят своите клиенти от фалшификати. В бг мама има хиляди твърдения, че шината се продава на още места, но това не е вярно! Не слушайте подобни неща като форумите, а вярвайте само и единствено на оригиналните източници. Rhino Correct се предлага само и единствено на официалния сайт на производителя. Поръчката и доставката са бързи и лесни! Поръчката става на сайта, като вие трябва да попълните формуляр, след това ще получите обаждане с потвърждение за поръчката ви. Ще дойде до няколко дни.

Цената в България на Rhino Correct е напълно съобразена с българския стандарт, и за да я научите моля посетете официалния сайт на производителя.

Предимства на Rhino Correct

  • оформя носа, като го прави по малък
  • изглажда острите ръбове и гърбицата
  • възстановява симетрията
  • стеснява върха и крилата на носа
  • нормална цена
  • бърза и лесна достаква

Недостатъци на Rhino Correct

  • предлага се само и единствено онлайн, не се предлага в аптеките
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here