Orthofix – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия

Orthofix - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.2 (83.33%) 18 votes

Orthofix е средство номер 1 за коригиране и премахване на мъртвата кост на крака „Халукс Валгус“. Отървете се от болестта наречена мъртвата кост на крака само за 1 месец!!! Благодарение на уникалния фиксатор за коригиране на деформацията на големия пръст на крака, Orthofix се справя с проблемите с крака за отрицателно време. Ще ви се стори дори невероятно! Какво още ще направи за вас? Ще предотврати образуването на мазоли и загрубяването на кожата! Ще облекчи болката и дискомфорта при ходене и дори може да се носи с всякакви обувки! А какво е кост на крака?

Това е състояние, при което е налице увреждане на ставата на големия пръст на крака. В резултат, произтича деформация на последния в посока отклонение от средната линия на тялото. Заболяването се развива в резултат на нарушение на сухожилно-мускулния баланс. Но спокойно! Orthofix ще се справи с този проблем. За отзиви, коментари и мнения, споделени по различните форуми. За реална цена в България моля посетете официалния сайт на производителя!

Orthofix – как се използва? Как се приема? Дозировка

Как се използва, как се приема и в каква дозировка са често задаваните въпроси за всеки един продукт. Но днес, първо ще ви поговорим за самата болест. Вече знаете какво е мъртва кост, но сега ще ви кажа причините за възникването и. Първата причина е наследствено предразположение. Ако родителите ви или баби/дядовци имат подобен проблем, е много възможно вие да го наследите. Втора причина е използване на тесни обувки на високи токчета. Много от дамите, които използват тесните секси обувки на висок ток получават това изкривяване на Коста.

Orthofix - състав Третата причина е плоскост пие, а четвъртата е поражение на нервната тъкан. А какви проблеми решава Orthofix? Този уникален продукт решава проблема на отклонение на палеца на крака навън и обръщането му по оста. Решава и зачервяването на кожата, подутините на крака, мазолестите образования или бурсит, още познато като възпаление на слизестите торбички на ставите. Решава също така и комбинирано или напречно плоскостъпие, както и сплескване на предната част на стъпалото и разбира се, намаля2ва болката при ходене. Как се използва, как се приема, дозировка? Ще ви кажа. За да постигнете положителен терапевтичен ефект е необходимо използване на Orthofix за не по-малко от 6-10 часа на ден. Първите забележими промени ще настъпят след 10-14 дни. Как се използва фиксатора в две стъпки?

Първо, поставете на палеца на крака ви, второ, притиснете плътно фиксатора към повърхността на крачето. Orthofix е предназначен за ежедневно носене с всякакъв тип обувки и благодарение на специалната си форма, той приляга пълно към крака и е напълно, на 100% незабележим. Материалът от който е направен продуктът е толкова еластичен, че рискът от травмиране на пръстите е абсолютно изключен. Можете да въздействате на растящата кост на крака дори през деня без да се разсейвате от заниманията си, дори и в пълно движение.

Официален сайт: www.orthofix.bg

Orthofix – мнения – форум – отзиви

Какви са мненията и отзивите които хората, използвали Orthofix споделят по форумите? Споделят колко са доволни, отзивите им са изпълнени с благодарности към производителите, а в мнението си казват, че това е най-добрия и ефективен продукт на който са попадали до сега. Какви са основните предимства на Orthofix? Първо, фиксаторът плътно приляга към стъпалото и не разваля естетичния вид при носене на сандали или чехли. Еластичният материал не вреди по никакъв начин на кожата, а дори надеждно защитава кожата между пръстите на краката от триене, загрубяване мазоли и грапавост. Материалът на фиксатора не предизвиква алергични реакции, направен е от еластичен хипоалергичен гел. Orthofix осигурява правилното разположение на пръстите на краката, като регулира положението на пръстите на краката, ефективен е при плътно прилепнали един към друг и кръстосани пръсти.

Orthofix - как се използва? Как се приема? ДозировкаOrthofix деликатно коригира дефекта на болестта „мъртвата кост на крака “, специална матрица държи палеца на крака в правилно положение и не му позволява да се отклонява по време на ходене. Предотвратява смачкването от обувките и спира растежа на мъртвата кост на крака, защото уникалните свойства на фиксатора нормализират физиологичното положение на палеца на крака при този проблем. Мнението на специалистите е от изключителна важност за всички нас. Този фиксатор има клинична доказана ефективност. След няколко седмици използване на продукта пациентите на докторът с когото говорихме отбелязват понижаване на налягането между пръсти 1 и 2 на стъпалото. Фиксаторът намалява травматичното въздействие в областта на големия пръст на крака.

Orthofix – коментари – бг мама

Orthofix - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мама

Какви са коментарите за Orthofix, които потребителите страдащи от този проблем и използвали го споделят по различните форуми, като например бг мама. Всички ние проверяваме сайтовете за мнения преди да закупим продукт, но за Orthofix аз го направих предварително за вас. След като фиксаторът е направен от 100% естествен материал,  никой до сега не е споделил в коментарите си странични ефекти или дори неефективност. Да, има хора с различна и специална структура, но, дори те са премахнали болката в краката си благодарение на този продукт. Друго което ще прочетете е как е предотвратил деформация на ставите, понижил е налягането, намалил е триенето в ставите и т.н.

Официален сайт: www.orthofix.bg

Orthofix – цена в България – аптеки

Каква е цената на Orthofix в България? Е, за реална цена в България вие може да посетите официалния сайт на производителя. В много от случаите може да попаднете на голяма отстъпка/ намаление специално за вас. Цената е напълно съобразена с българския пазар и определено не надминава цената на един обикновен обяд, но ще ви свърши много, много по-добра работа и ще ви помогне да забравите за мъртвата кост.

Orthofix - цена в българия - аптекиКъде може да намерите Orthofix и продава ли се в аптеките? Така, изключително важно е да запомните, че този продукт се предлага само и единствено онлайн на официалния сайт на производителя. Не може да го намерите в аптеките или дрогериите, не за друго, а просто защото производителите искат да предпазят своите купувачи от фалшификати.

Поръчката е лесна и бърза. Трябва да направите онлайн заявка и да изчакате обратно обаждане, а както казах, най-вероятно ще получите и голяма отстъпка. При изпращането стоката ви ще бъде внимателно инспектирана за техническа годност. И не се тревожете! Куриерите  на Orthofix редовно сменят маски и ръкавици, а предаването на колета ви се извършва без контактуване.

Предимства:

 • предотвратява образуването на мазоли
 • предотвратява загрубяване на кожата
 • облекчава болката при ходене както и дискомфорта
 • може да се носи с всякакви обувки
 • 100% натурален

Недостатъци:

 • само един и това е, че не се предлага по друг начин освен онлайн на официалния сайт на производителя.
SHARE

15 COMMENTS

 1. Наследствено имам този проблем с крачетата, много е гадно. Винаги съм се затруднявала да намирам обувки, а последните години направо забравих за високите си токчета, които обожавам. Преди година някъде забелязах колко всъщност са нараснали костите на краката ми и се шокирах. Изглеждаше ужасно, болеше и не можех да гледам това състояние на краката си. По съвет на сестра ми, която чула добри отзиви за този продукт го поръчах. Много съм доволна. Не усещам триене, само за 14 дни забравих за болката, а за месец възстанових формата на ставите. Сега с удоволствие купувам обувки и нося секси токчета!

 2. Имам ужасна форма на краката благодарение на мъртвата кост. Моля се да успея да се справя с проблема благодарение на този фиксатор. Ще пиша след месец, два за моите резултати. Пожелайте ми късмет!

 3. Доволен съм. Взех го за майка ми, оплакваше се от тази кост на кракът и. Сега казва че е много доволна и ще и поръчам още!

 4. И аз съм много доволна! Страдах от кост на крака над 5 години. През това време посетих хиляди доктори изпробвах хиляди лекарства и процедури, но без никакъв ефект. Най-добрият резултат който постигнах беше благодарение на Orthofix. Носих го доста често, дори ежедневно и успях да постигна мечтаното лечение на тази мъртва кост. Този фиксатор е много добър! Препоръчвам!

 5. Прочетох хиляди, буквално хиляди позитивни отзиви. Определено ще го поръчам, наследствено имам леко изпъкнала кост и знам какво ме чака в бъдеще! Надявам се това да е моето спасение и дами помогне.

 6. Интересно, но съм доволен. По принцип не вярвам на такива продукти, а още по-малко пиша отзиви. Това е първият отзив който пиша като цяло и мога да ви кажа че продуктът е наистина уникален!

 7. Доволна! На 100% бих го препоръчала на приятел/познат! Поздравления за добрия продукт. Купих този продукт на официалния уебсайт http://www.orthofix.bg

 8. Много лесен за употреба! Фиксира палеца, омекотява натоварването по време на ходене, не ограничава движението с каквато и да е обувка! Много съм доволна. Дори токчета нося. Не усещам триене или спарване. Вече месец го нося, а резултатът е на лице много сериозно. За болките забравих от самото начало!

 9. Ако имате проблеми с така наречената мъртва кост този продукт определено ще ви помогне. Помогна на жена ми и на сестра и за наследствен проблем с костта.

 10. И аз съм доволна. Преди година ми се очерта коста на левия крак, започнах да правя масажи и терапии, ходех по клиники и дори носех едни ужасно миришещи превръзки. Е, познайте, нищо не ми помогна. Всичко се промени в момента в който сестра ми ми каза да взема Orthofix. Един истински уникален и ефективен продукт, който ПОМОГНА! Благодаря искрено на производителите и го препоръчвам.

 11. Доволен съм! Доктор съм, и от този продукт имам много позитивни отзиви. Поздравления на производителите, справили са се много, много добре.

 12. И аз съм доволен. Взех Orthofix за майка ми, изпитваше болка и дискомфорт заради мъртва кост. За мое и нейно голямо щастие този продукт помогна, сега тя не изпитва болка, тича след децата и е щастлива. Благодаря на производителите.

 13. Леле, прочетох толкова добри мнения и отзиви, че определено мисля да поръчам още сега. Ще пиша за моето мнение и опит!

 14. Много съм доволна. В следствие на години носене на високи токове получих така наречената мъртва кост. Което пък от своя страна доведе до непоносимост към токове, А те бяха изключително голяма част от професията ми. С години се чудехме какво да направим, ходех по много доктори и опитах 10100 неща, но така и не намерих продукт който да ми помогне. Не и преди да попадна на Orthofix. Този фиксатор ме спаси, помогна ми да забравя за болките и върна нормалната форма на кокалчето ми. Благодаря искрено на производителите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here