Nikostop Antistress – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Nikostop Antistress - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.3 (86%) 20 votes

Редовното посягане към никотина вече се счита за ”тежка” пристрастеност. Това означава, че отказването от него е също толкова трудно, колкото от твърдите наркотични вещества. Зависимостта към подобен вид субстанции не е само физиологична, тя е и психологическа. Хората трябва да се научат да живеят без този навик. Никотиновата зависимост изисква цялостен и силно индивидуален подход. Много често са необходими допълнителни средства за отказване на цигарите, защото пушенето се е превърнало в част от живота на човека, той го възприема като удоволствие, както почивката, развлеченията и секса. И когато трябва да спре да пуши, той изпада в депресия.

Понастоящем пазарът предлага широк спектър от продукти, методи и терапии, които са предназначени да помогнат на активните пушачи да се откажат от зависимостта си, но повечето от рекламираните решения не предлагат ефективни резултати за потребителя. Ето защо е наистина важно да разчитате само на натурални и ефективни продукти. NikoStop Antistress е едно от чисто новите допълнения в областта на анти -тютюневите решения. Тези капки за борба с тютюнопушенето могат да бъдат придобити вече и у нас. В момента  са на специална цена в България с 50% отстъпка от автентичната им стойност. 

Природният продукт е разработен от екип от токсиколози от различни институти в ЕС. По време на проведените клинични тестове и прегледи много пушачи са тествали капките и резултатите са впечатляващи. Натуралният продукт NikoStop Antistress помага на пушачите да се борят с психологическия фактор, свързан със зависимостта им към тютюнопушенето. Капките са специално създадени, за да се гарантира, че потребителите ще преминат безпроблемно през целия процес на отказване от тютюнопушенето.

Мненията и отзивите на клиентите, изразени по форумите са главно позитивни и положителни. Те споделят, че капките са много ефикасни и са им помогнали да откажат цигарите.

Nikostop Antistress – състав

Nikostop Antistress - съставВсеки един от компонентите, включени в състава на  капките NikoStop Antistress, са органични екстракти и извлечения. Те са подбрани с внимание и грижа, за да може всеки да премахне токсичното действие на никотина от ежедневието си. Те не съдържат изкуствени химични вещества и затова не предизвиква  появата на каквито и да било странични ефекти.

Нека да обърнем по специално внимание на състава на капките за борба с тютюнопушенето Nikostop Antistress:

 • Витамин B1, B3 и B6 Комплекс: Връща доброто настроение, подобрява мозъчната активност и нормализира функционирането на организма. Повишава нивата на имунитета, забързва синтеза на серотонин и хармонизира действието на сърдечно-съдовата система.
 • Екстракт от Маточина (Мелиса): Засилва паметта и концентрацията. Действа превантивно срещу депресивни изблици, раздразнение и емоционална несигурност. Успокоява психиката и придава усещане за щастие.
 • Екстракт от Глог: Забързва клетъчната регенерация на кръвоносните съдове и заздравява стените им. Извършва цялостно тонизиране на организма.
 • Есенция от Лавандула: Важна аминокиселина, която подобрява състоянието на психиката и качеството на съня.
 • Триптофан: Спомага за премахването на абстинентния синдром. Повишава настроението и работоспособността.

Официален сайт: www.nikostop-antistress.bg

Nikostop Antistress – как се използва? Как се приема ? Дозировка

Капките за лесно спиране на  тютюнопушенето Nikostop Antistress понастоящем се предлагат на пазара в 50 мл. тубички.

Nikostop Antistress - как се използва Как се приема Дозировка             В наличните в търговската опаковка инструкции за употреба на капките за живот без тютюнев дим се описва подробно как се приема и каква е препоръчителната дозировка . По 15-20 от тях се разтварят се във вода от два до три пъти дневно. Приемът се извършва в удобно за клиента време. Също така е важно да се спомене, че капките Nikostop Antistress не причиняват неприятни странични ефекти, като гадене, алергии, замайване или тревожност. Спазвайте инструкциите за употреба, приложени от производителя в продуктовата опаковка, в които е описано в каква  дозировка да се приема Nikostop Antistress.

Nikostop Antistress – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Nikostop Antistress - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаТютюнопушенето уврежда не само активните пушачи, но и тези в най-близкото им обкръжение. Ето защо имате двойна причина да се откажете от този лош навик и напълно да промените живота си.

Мнението на официалният сайт на капките за лесно спиране на  тютюнопушенето Nikostop Antistress е, че тяхната употреба ще доведе до цялостно освобождаване от тютюнопушенето само за един курс, без стрес, гняв и раздразнение дори и при най- заклетите пушачи. Клиентските мнения, отзиви и коментари по онлайн форумите описват  положителните ефекти от прилагането на NikoStop Antistress.

Предимства:

 • Перманентно отказване на цигарите;
 • Елиминиране на състоянието на депресия, тревожност, отчаяние и раздразнение;
 • Пълна детоксикация на организма и белия дроб от вредните вещества;
 • Подобрена концентрация, памет и качество на съня;
 • Премахване на физиологичните признаци на абстинентния синдром;
 • Възвръщане на желанието за живот и доброто настроение;
 • Пълно освежаване на тялото и кожата;
 • Такива са отзивите и коментарите за капките NikoStop Antistress във форума Бг мама.

Недостатъци:

 • Продуктът е достъпен само на официалния уебсайт.

Nikostop Antistress – цена в българия – аптеки

Оригиналните капки Nikostop Antistress се поръчват единствено през техния официален уебсайт. Няма да ги намерите в аптеките, нито пък в онлайн порталите за покупка и продажба.

Nikostop Antistress - цена в българия - аптекиПосетете уебсайта на натуралния продукт и попълнете наличния уеб формуляр, за да поръчате своите капки Nikostop Antistress. Трябва само да предоставите информация за адреса си за доставка, както и телефонен номер за връзка. В момента тече промоция, която ви дава правото да закупите продукта с 50% отстъпка от стандартната му цена в България. Не забравяйте, че трябва да действате бързо, тъй като тази специална оферта е валидна, докато наличните количества бъдат изчерпани! Запомнете, оригиналните капки Nikostop Antistress не могат да се закупят от аптеки, а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с 50% отстъпка от тяхната автентична стойност.

SHARE

12 COMMENTS

 1. Мария Димова – Пушенето ме превърна в старица . Жълти зъби, вмирисана уста, бръчки. Аз не се харесвах в огледалото и мъжът ми не ми обръщаше внимание. Започнах да вземам капки Никостоп и така в продължение на месец. Спрях да пуша и с изненада установих, че кожата ми почти се оправи. Изчезна и лошият дъх. А най важното е, че подобрихме отношенията си с мъжът ми. Благодарна съм на тези капки!

 2. За редовен пушач като мен от 30 години насам, спирането на цигарите е много трудно и почти невъзможно предизвикателство, най-вече качването на килограми всява в мен ужас! Изпробвала съм всевъзможни начини да прекратя живота си на пушач и вие- NikoStop Antistress сте моите герои!

 3. Минах през много програми за рехабилитация, за да спра да пуша, но нито една от тях не подейства. Моят бизнес партньор ме посъветва да пробвам с капки НикоСтоп. Преди да започна да ги използвам, пушех по цяла кутия цигари на ден, защото мозъкът ми отказваше да работи адекватно. Но успях да се откажа от тютюнопушенето и затова препоръчам този продукт на всички.

 4. Благодарение на NikoStop Antistress успях успещно да спра цигарите, започнах да спотувам повече и с лекота, нервирам се по-малко и си похапвам нормално.

 5. NikoStop Antistress ми помогна. Вече не мога и да понасям тютюневия дим и то само за месец, животът ми се преобърна.

 6. Пет пъти се опитвах да откажа цигарите, но усещах дискомфорт и разочарование. Ядосвах се ,изнервях се, постоянно се карах с жена ми и пак започвах да пуша. Капките Nikostop Antistress ми помогнаха от първия път. За три седмици отказах цигарите.

 7. Пуша цигари от почти 40 години. Жена ми винаги се ядосва заради лошите ми навици. Наскоро имах сериозни проблеми с белите дробове и сърцето, така че бях посъветван да спра да пуша. Моят лекар ми препоръча NikoStop Antistress за спиране на тютюнопушенето. Все още съм изненадан, че успях да се откажа от 40-годишнен навик.

 8. След всички неуспешни мои опити да накарам съпругът ми да спре цигарите, най-сетне се надявам, че съм открила правилния начин! От двадесет години съм пасивна пушачка покрай него и искам вече да спре да пуши! Нетърпимо е! Вече поръчах NikoStop Antistress и твърдо смятам да го накарам да започне да взема тези капки. Наши близки така успяха да се откажат от този отвратителен навик, надявам се и при съпруга ми да помогне!

 9. Пуша откакто се помня. Първата ми работа като стана от сън е да запаля цигара, после с кафето и така цял ден. Отдавна съм разбрала, че това е просто лош навик! Не се чувствах добре, бях все изморена и исках да спра цигарите, но все не успявах. Не вярвах, че някога ще успея, но капките NikoStop Antistress наистина ми помогнаха. Сега, само като си помисля за цигара и изпитвам отвращение.

 10. Израснал съм в семейство на пушачи, приятелите, както и повечето ми колеги също са пушачи. Така малко по малко, без да се усетя, пропуших и аз. Цигарите се започват лесно, но много трудно се спират. Пробвах много пъти да ги откажа, но все за кратко време. Помощта дойде от майка ми, която също се бори с този проблем. Тя поръча капките NikoStop Antistress и за моя голяма изненада и двамата вече сме заклети непушачи!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here