MaxRoar – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки                    

MaxRoar - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки                    

4.2 (84.35%) 23 votes

Въпреки че нито една жена никога няма да ти го каже директно, знай, че размерът на пениса има огромно значение. За да задоволите напълно една жена и да получите най-голямо удовлетворение от секса, трябва да притежавате достойнство, по-голямо от 14 см. Според проучване, направено в Института Кинси, средната дължина на мъжкия член е около 14 cm. Истината е брутална, но пенис с такива размери не може напълно да задоволи една жена. Това е така, защото твърде малък пенис не може да достигне тези области на възбуда, които са дълбоко във вагината на жената. Дори и да сте добър любовник, без подходящ размер на члена никога няма да достигнете пълния си потенциал.

За щастие, размерът на пениса не е нещо, което да не може да се поправи. Помислете над това, как е възможно всеки актьор в порно филмите да има видимо по-голям от 14 см пенис? Порно-актьорите не са “супер герои” . Те просто знаят как да увеличат потенциала си. Пенисът се състои от две паралелни пещеристи тела, наречени Corpus cavernosus и главичка на пениса – Spongiosum. Тези се разширяват във възбудено състояние и се изпълват с кръв. В резултат на това, пенисът се уголемява, става по-дълъг и по- масивен. Точно това контролира размера на пениса по време на ерекция. Сигурният начин да задоволите всяка жена е на една ръка разстояние.

ПРЕДИМСТВА:

  • Екстазът на партньора е гарантиран.
  • Цяла нощ! Всяка нощ!
  • Мощен сексуален нагон.
  • Бързи резултати без странични ефекти.

НЕДОСТАТЪЦИ:

  • Достъпна само на официалния уебсайт.

MaxRoar – състав

MaxRoar - съставЕфективността на всеки продукт зависи от неговото съдържание и съставки. Опитни български специалисти и лекари отдават голяма част от времето си, за да разработят специална уникална формула. Балансираната комбинация от растителни екстракти, витамини, минерали и афродизиаци позволяват на мъжа да се чувства като секс машина. Специална роля сред компонентите на крема има L-аргинин. Това съединение участва в синтеза на азот. Той улеснява разширяването на кръвоносните съдове и капилярите. Този процес води до увеличен приток на кръв и оттук уголемяване на пениса.

Кремът Max Roar за уголемяване на пениса съдържа много натурални съставки, най-забележителните от които са:

  • Магнезий. Минерал, който играе важна роля в човешкото тяло. Той участва в стотици биохимични процеси и реакции. Магнезият е жизненоважен за синтеза на мъжки полови хормони. Той е отговорен за сексуалната възбуда, либидото и оптималното функциониране на репродуктивната система;
  • Гуарана. Уникално природно съединение, популярно сред спортистите. Освен това то е един от най-популярните афродизиаци, който стимулира либидото, спомага за дълги оргазми и получаване на повече удоволствие и силни усещания от половия акт.

Кремът съдържа специални ферменти. Те оказват благотворно влияние върху тъканите на пениса, които се разтеглят безопасно, заедно с камерите на кавернозното тяло, като така се постига значително нарастване на дължина и дебелина. Кремът трябва да се нанася с масажиращи движения, на еректирал пенис. Със сигурност ще добавиш +5 см към дължината на пениса, след масажите с MaxRoar.

Официален сайт: www.maxroar.bg

MaxRoar – как се използва? Как се приема? Дозировка

MaxRoar - как се използва? Как се приема? ДозировкаТова средство се абсорбира успешно през кожата на пениса, помагайки за значителното разширяване на кръвоносните съдове и по-интензивно кръвообръщение. Това действие води до трайно уголемяване на пениса, като не причинява странични действия или алергии. Резултатите, постигнати от употребата на крема остават с вас завинаги.

КОГА МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВАТ РЕЗУЛТАТИТЕ?

  • 2-РА СЕДМИЦА. Ерекцията става по-продължителна и по-твърда, чувствителността на пениса се увеличава двойно. Увеличава се дължината, а обиколката на пениса нараства с до 1,5 см.
  • 3-ТА СЕДМИЦА. Пенисът е забележимо по-голям, формата му става анатомично правилна. Продължителността на половия акт е със 70% по-голяма.
  • 4-ТА СЕДМИЦА. Пенисът е с 4-5 см по-дълъг! Качеството на секса се увеличава неколкократно. Оргазмът настъпва по-бързо и трае 5-7 минути по-дълго!

За да получиш най-добри резултати, използвай крема половин час преди полов акт. Това ще стимулира допълнително пениса, да стане по-дълъг и по-дебел.

MaxRoar – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Този крем не причинява странични ефекти, алергични реакции и пристрастяване. Най-важното е, че постигнатият резултат се запазва завинаги. С помощта на този крем ще постигнеш значителна промяна в размера на пениса ти завинаги, което пряко ще повлияе върху сексуалния ти живот: ще изпитваш божествено удоволствие от контакта с жени и можеш да ги дариш с мощен дълъг оргазъм. С MaxRoar винаги ще бъдеш готов за действие!

MaxRoar - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мама

Струва си да се добави, че в допълнение към научните изследвания, доказващи ефективността на MaxRoar има и други, не по-малко убедителни свидетелства за това високо качество на продукта. Това разбира се са отзивите , мненията и коментарите на клиентите, които благодарение на редовната употреба на MaxRoar са подобрили значително качеството на своята сексуална функция, за което споделят във форумите. MaxRoar подобрява жизнеността на организма, както и качеството на ерекцията. За това говорят и многото изключително добри отзиви и мнения в коментарите на клиентите за него, в онлайн форумите, както и в Бг мама. Max Roar притежава сертификат и не причинява алергии. Затова може да го използвате спокойно.

Официален сайт: www.maxroar.bg

MaxRoar – цена в българия – аптеки

MaxRoar - цена в българия - аптекиMaxRoar не може да намерен в онлайн магазини от типа на eBay, eMag или Amazon, нито пък в търговските аптеки и дрогерии. Съставките, които го правят толкова успешен, не се придобиват лесно. Формулата на оригиналния продукт е невероятно ефикасна и запазена, поради което MaxRoar не може да бъде евтин. Все пак производителят е решил да даде отстъпка при първо посещение на сайта. Max Roar може да се купи в България. Всеки мъж може да го купи, защото е напълно безопасен и лесен за използване. Кремът може да реши проблемите ви и да ви помогне да се насладите на удоволствие от секса, каквото не сте изпитвали преди.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here