Maxisize – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

maxisize

3.9 (78.46%) 26 votes

Всеки мъж иска да задоволява максимално своята партньорка по време на акт. Е, не винаги това се получава, както много от господата знаят и самите те са се сблъсквали с този проблем. Взаимното удоволствие е от изключително значение както за поддържането на доброто самочувствие у мъжа, така и у неговата половинка. Какво е Maxi Size и защо има толкова много мнения и отзиви на доволни клиенти във почти всеки форум в интернет?

Продуктът е тестван и специално разработен за да стимулира растежна на пениса и да доведе до неговото увеличение с цели 5 см. и то само за един месец. Maxi Size е разработен по специална технология, която дава не само допълнителна дължина, но и увеличава дебелината. А сега, продуктът се предлага и на специална цена в България.

Много мъже са се сблъсквали с еректилни проблеми, които се отразяват изключително неблагоприятно най – вече на психическото им състояние. Липсата на самочувствие води до особено неприятни последици като влошено качество не само на живот, но и на сексуални контакти. Без значение дали става дума за млади мъже в разцвета на силите си или на по – възрастни господа, които искат да поддържат своята сексуална форма проблемите в секса по вина на мъжа винаги са особено болезнени и трудно преодолими.

Maxisize – състав

Гелът е разработен на основата на различни съставки, които спомагат както за удължаване размера на пениса, така и за поддържането на тази дължина. Формулата е разработена така, че не само да стимулира клетките да растат, но и да регенерира старите и да действа върху всички слоеве на кожата, така че увеличението да бъде равномерно и продължително. 

Какъв състав има Maxi Size. Колаген. Това е една от най – важните съставки за клетките. Всяка една клетка се нуждае от повече колаген, защото това е главният белтък в съединителната тъкан. Неговата роля е да осигурява здравина и еластичност на кожата. В допълнение – колагенът укрепва кръвоносните съдове, каквито изобилстват при пениса и поддържа кожата хидратирана. Еластин. Еластинът осигурява гъвкавост и еластичност на тъканите, като по този начин се грижи за увеличаване твърдостта на пениса по време на ерекция. Протеини. Тяхната роля е да допринасят за регенерацията на кожата, като така действат върху процеса на ускоряване на растежа на члена.

Протеините са изключително важна част от хранителния режим на спортистите, имено защото спомагат за обновяването на клетките. Аминокиселините, заложени като състав в Maxi Size са напълно природни вещества.

Тяхната роля е да подхранват кожата на всяко едно ниво, прониквайки дълбоко във вътрешните слоеве на подкожието. Триетаноламин – увеличава продължителността на половия акт, като забавя началото на еякуацията. Растителните компоненти в състава на продукта са екстракт от бял трън и лишеи. Белият трън повишава производството на тестостерон, което пък прави пениса по-стегнат и еластичен.

Официален сайт: www.maxisize.bg

Maxisize – как се използва? Как се приема ? Дозировка

Как се използва Maxi Size е описано на всяка отделна опаковка, която потребителите получават. Изключително важно е да се спазва дозировката и това как се приема продукта за да се избегнат неприятни последици. Продуктът няма странични ефекти, но за да се постигне максимална полза от него е задължително да се спазват строго указанията за това как се използва, подробно описани върху опаковката му. Дозировка – кремът се нанася върху еректиралия пенис поне 30 мин. преди полов акт. Задължително е нанасянето да става с плавни, масажиращи движения.

maxisize

Ерекцията на пениса увеличава ефекта и спомага за по – бързото му постигане. Спазвайки описаната дозировка на опаковката резултатите няма да закъснеят. Maxi Size трябва да се ползва в период от минимум 2 седмици за да се види неговият ефект. След две седмици пенисът ще се удължи с поне 2 см., а при използване в период от 4 седмици, резултатът ще бъде наистина впечатляващ – до 5 см. допълнително.

Освен удължаващият ефект, Maxi Size има и още една силно положителна характеристика – членът се удебелява, а формата му става по – правилна. Спазвайки описанията за това как се приема продукта – намазване на пениса около 30 мин. преди полов акт и редовната му употреба са единствените гаранции, за получаване на наистина задоволителен резултат.

Maxisize – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Maxi Size е продукт, помогнал на милион души по света да подобрят сексуалния си живот без значение от тяхната възраст. Ето защо в интернет пространството може да се намерят изключително много положителни отзиви и коментари в почти всеки форум за силата и положителната ефикасност на Maxi Size. Потребителите споделят в своите коментари, че продуктът им е помогнал да увеличат продължителността на акта си с до 70%.

Според други мнения и отзиви за крема, оргазмът настъпва по – бързо, но неговата продължителност е от 5 до 7 минути! Не е учудващо, че дори във форум като БГ мама се разискват подобни теми, но когато става дума за здравословен сексуален живот на една двойка и двете страни са важни. Какви други мнения дават потребителите за Maxi Size? Гарантирано удължаване на пениса с 2 см. само за две седмици без странични ефекти! Изключително лесен за използване, стимулиращ и наистина работещ ефикасно продукт, помогнал на много мъже да повишат самочувствието си и не само…

Предимства

  • Натурален състав без странични ефекти
  • Удължава члена с до 5 см. само за 4 седмици
  • Увеличава продължителността на акта
  • Увеличава продължителността на оргазма
  • Пенисът се удебелява и става по – твърд
  • Гарантиран резултат още след втората седмица

Недостатъци

  • Може да се купи само онлайн от сайта на доставчика.

Maxisize – цена в българия – аптеки

Maxi Size се предлага единствено и само от официалните представители на компанията. Продуктът неможе да се открие нито в големите аптеки, нито в малките такива, защото се доставя единствено и само с наложен платеж, при заявка направена от официалния сайт.

Maxi Size е специален продукт, който дава на мъжете не само самочувствие, но и още повече стимул за сексуални преживявания. Много млади мъже споделят, че са търсели продукта в различни аптеки, но са го намерили само в интернет на промоционална цена в България с цели 50% отстъпка.

А резултатите са дошли едва след 2 седмици ползване! Maxi Size може да се намери на половин цена в България само и единствено при поръчка от официалния сайт на фирмата производител. Това е истинската гаранция, че продуктът е напълно оригинален и заявените резултати ще дойдат точно навреме. А какво по – приятно и хубаво от това отново да се почувствате в центъра на дамското внимание и не само…

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here