LongUp – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

longup

4 (80.87%) 23 votes

С течение на времето умората се натрупва и започва да води след себе си други неприятни проблеми като нервност, липса на енергия, нежелание или невъзможност за осъществяване на сексуални контакти. Мнения на потребители, изразени в не един форум съобщават за липса на мотивация и чувство на пълна отпадналост при извършване на различни ежедневни дейности.

Не позволявайте апатията да завладее ежедневието ви! Презаредете с нова сила и се енергизирайте с LongUp! Според отзиви на потребители на продукта след употребата още на първата опаковка те се чувства по – бодри, жизнени, енергични.

Макар рядко да се споделят подобни лични неща, умората от работата, стреса, желанието да бъдат добри във всяка една сфера на живота, кара много мъже да се чувстват изтощени и влошава не само физическото им състояние, но и пречи на качествените сексуални контакти.

Предимства

 • Максимално лесен за усвояване във вид на сироп
 • Изцяло натурални съставки
 • Дава енергия и бодрост
 • Стимулира и удължава сексуалния контакт
 • Дава сила при активно спортуващи
 • Без странични ефекти
 • Ускорява растежа на мускулите

Недостатъци

 • Предлага се само в интернет

LongUp е натурален продукт, който съдържа няколко основни съставки, които ще помогна на мъжете да възвърнат силата и енергията си, да се чувстват отново живи и да се радват на живота. Продуктът спомага за подобряването на сексуалната активност, повишава потентността и спомага за преодоляването на умората. Без повече извинения пред половинката, че за поредна вечер сте уморени и нямате желание за секс! Открийте сиропа на напълно достъпна цена в България!

LongUp – състав

В натуралния състав на LongUp влизат няколко особено популярни по отделно растения, които имат доказани свойства при подобряване на сексуалната потентност и физическата форма, а именно:

 • Екстракт от Мака. Мака е южноамериканско растение, което се отглежда в Перу. От векове е използвано за увеличаване на либидото и при двата пола, като особено се отличава със засилване на сексуалните функции при мъжете. Подобрява цялостното общо състояние на организма;
 • Екстракт от Епимедиум. Накратко казано, растенията от този род са научно доказани като афродизиаци. Растат предимно в страните от Източна Азия. Според различни изследвания този екстракт може да се използва като средство за намаляване на стреса.

 • Екстракт от Бабини зъби. Билката стимулира половата система и именно за това често се използва за лечение на безплодие. Други насоки, в които се прилага екстрактът от Бабини зъби е повишаването на физическата издръжливост и мускулатурата. Оптималният вариант за най – добър прием е във вид на течност, както е в сиропа LongUp;
 • Екстракт от Гуарана. За гуараната и нейните свойства е писано изключително много. Изследванията я описват като изключително растение с множество приложения. Заради тях гуараната се използва като състав на много различни препарати особено в областта на отслабването, защото забързва метаболизма и спомага за прочистването на организма. Екстрактът дава много енергия и сила, и за това се прилага често в енергийни напитки.

Официален сайт: www.longup.bg

LongUp – как се използва? Как се приема ? Дозировка

longupLongUp е продукт за повишаване на физическата издръжливост, потентността и по – бързото възстановяване при активно спортуващи. Сиропът е предназначен изцяло за мъже. Дозировка – по 20 мл. Как се приема? – Сутрин на гладно. Не забравяйте, че описаната дозировка е точно изчислена и не бива да се превишава. Продуктът е предназначен допълнително стимулиране и помощ на организма и пристига при вас с точно предписание как се използва.

Задължително е да знаете, че това не е заместител на разнообразното хранене и придържането към достатъчно питателна храна, особено ако спортуване. Добре е да спазвате указанията за това как се приема и как се използва и да не го считате за заместител на разнообразната и полезна храна.

LongUp е продукт, базиран на натурални съставки, всяка от които допринася за благоприятното действие на сиропа върху организма. LongUp подобрява общото физическо състояние при мъжа, като спомага и за повишаване на потентността и сексуалната издръжливост. Препоръчително е придържането към предварително упоменатата дневна доза на прием. Приемът на продукта трябва да се избягва от хора със сърдечно-съдови проблеми и високо кръвно налягане.

LongUp – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Много потребители, особено в по – напреднала възраст се оплакват от различни еректилни проблеми. Една част от коментарите са в посока на прекалената преумора и липса на желание за сексуална близост. Друга част мнения както на мъжете, така и на дамите са, че партньорите страдат от липса на енергия и желание не само за интимни ласки, но и за цялостно движение като разходки например. Някои отзиви на спортуващи активно мъже показват, че честите физически упражнения за поддържане на форма, както и физически натоварващата работа ги правят буквално изцедени и им е трудно да се възстановят бързо, както би им се искало. Мнения на потребители относно процеса на възстановяване след тренировка и физическо натоварване и борба с еректилните проблеми обикновено са две отделни групи.

LongUp - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мама1

В много малка част коментари се споменава, че има продукт, който да действа и в двете посоки – да възстановява тялото след физическо натоварване, да дава енергия и да стимулира либидото. LongUp според отзиви на потребители, които са го купили само заради натуралните съставки в него и за да възстановят силите си след тренировка се хвалят, че все по – често след тренировка са готови за сексуални преживявания, а не са уморени, както преди.

Други потребители изпращат коментари за LongUp, в които казват, че са използвали продукта за да подобрят сексуалните си преживявания, но забелязват, че се чувстват много по – заредени с енергия и сила за ежедневните си дейности. Продуктът е попаднал дори в полезрението на форумците от форум БГ мама. LongUp може да се използва в която от двете насоки на работа пожелаете, като ефектът е изключително благоприятен при мъжете, особено ако сте на средна възраст, но искате да се чувствате добре и да продължите да водите начина на живот, който сте практикували до сега.

Официален сайт: www.longup.bg

LongUp – цена в българия – аптеки

Продуктът е достъпен единствено чрез онлайн поръчка от оторизиран дистрибутор. LongUp не се предлага в аптеки или други магазини за хранителни добавки. Промоционална цена в България на LongUp има само, когато се направи поръчка от официалния уебсайт на производител или от оторизиран доставчик. Така имате гаранция, че няма да попаднете на фалшиви продукти, които често са налични на по – висока цена в България, отколкото тази на която реално се предлага сиропа. Не търсете LongUp в аптеки, а поръчайте само през официалния доставчик за страната.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here