KamaSutra капки – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

KamaSutra капки - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

3.8 (75.68%) 37 votes

Ако вие сте мъж и изпитвате проблеми в секса, знаете добре, как биха реагирали жените. Те или се правят, че всичко е нормално, което е особено неприятно, или просто си мълчат и не обсъждат с вас какво ги тревожи.В по-лошите случаи, половинките ви се изнервят или започват да се държат странно, измислят си причини да не правят секс с вас, аргументирайки се с умора, главоболие и т. н. – т. е., всячески ви отбягват, когато ги пожелаете.

Но най-противното е, че не споделят директно с вас, а предпочитат да разменят мнения с приятелки, да се ровят по различни форуми, докато се стигне до най-нежеланото от страна на мъжа – да преживее изневяра.Според отзиви на потребители има доказан, надежден начин за връщане на мъжката ви сексуална сила – това са Kamasutra капки. Kamasutraкапки вече могат да се закупят и на нашия пазар , като тяхната  цена в  България в момента е с 50%  отстъпка.

KamaSutra капки - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиKamaSutra капки: контролирайте ерекцията си без лекарства.

www.KamaSutra.com

Не пропускайте тази възможност! Поръчайте сега на промоция: ограничената оферта за вас с 50% отстъпка.

KamaSutra капки – състав

Тайната на KamaSutra капки за лекуване на импотентност е в 98% натуралния им състав. Те съдържат екстракти от растения, известни със способността си да възстановят потентността, да засилят имунитета и да повишат нивото на мъжкия полов хормон.

Ето и по важните компоненти:

Phallus Impudicus– гъбата, която възстановява функцията на мъжката репродуктивна система, засилва потентността и удължава продължителността на сексуалния акт.

Хайвер на морски акрин– той съдържа d-аспарагинова киселина, която стимулира синтеза на мъжкия хормон. Съставката нормализира функцията на простатната жлеза, също увеличава количеството на цинк и протеин в организма.

Муира пуама– прочут афродизиак за засилване усещанията по време на оргазъм и за удължаване времето на половия акт. Компонентът повишава нивата на мъжките хормони и възстановява функцията на простатната жлеза.

Екстракт от женшен– със съдържание на N-метил-D-аспартат, който увеличава производството на мъжките хормони и количеството сперма, като също така предотвратява импотентност.

KamaSutra капки - състав

Освен това, в състава на тези капки са включени необходимите за мъжа количества от незаменимите аминокиселини. Именно те предпазват мъжкия организъм и осигуряват нормалното му функциониране , а за съжаление, не е възможно да си ги набавите в нужното количество от ежедневната храна. Доказано е, че ежедневният прием на Kamasutra капки значително снижава нивото на радиация, като се бори със свободните радикали. Средството възстановява работата на простатата, премахва възпаления и болки в областта на таза, повишава нивото на протеин и цинк в организма, които представляват основното съдържание на мъжките тестиси.

Официален сайт: www.KamaSutra.com

KamaSutra капки – как се използва? Как се приема? Дозировка

Според компетентното мнение на уролог с над 35-годишен стаж, вие можете да възстановите потентността си при всяка възраст. Този продукт може да се ползва свободно от мъже над 18 години, които искат да подобрят своя сексуален живот или да решат проблеми, свързани с еректилна дисфункция. Последното състояние, за съжаление, се среща вече при все по-млади хора, но урологът споделя, че за толкова години практика не е срещал случаи на импотентност, които да не могат да бъдат излекувани. В основата на ефикасното лечение е изборът на лекарство, което ще има положително въздействие не само върху урогениталната система, но и върху организма като цяло.

KamaSutra капки - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаВ много от случаите, Kamasutra капки се оказват идеалното решение. Те не само възстановяват мъжката сила и удоволствието от секса, но и увеличават нивата на мъжкия полов хормон. Също така, с тяхна помощ се подобрява качеството на спермата. Ефектът им е благоприятен върху мъжкото тяло и функциите му, особено свързани със секса и репродуктивността на мъжа. Сигурно се чудите как се използват KamaSutra капките. Необходимата дозировка е до 25 капки  два пъти дневно, които бързо се разтварят във вода и във всички безалкохолни течности.

KamaSutra капки може да се комбинира с алкохол, дори с тютюнопушене, както и с други приятни неща от живота. Лекарите препоръчват как да се използват и това е дозировката да се прилага 2-3 пъти в годината с цел профилактика, както и курс на повторение. При такъв режим, импотентността ще ви забрави! А в резултат ще имате стабилна ерекция на всяка възраст, качествен и дълготраен сексуален акт – навсякъде, по всяко време!

KamaSutra капки - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиKamaSutra капки: контролирайте ерекцията си без лекарства.

www.KamaSutra.com

Не пропускайте тази възможност! Поръчайте сега на промоция: ограничената оферта за вас с 50% отстъпка.

KamaSutra капки – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Kamasutra капки е за тези, които търсят вълнуващи сексуални преживявания по всяко време на денонощието. Капките възстановяват половата функция във всяка възраст, като представляват и стимулатор за здравето и за подобряване на общото състояние на мъжкия организъм. Мненията, коментарите и отзивите на клиентите за Kamasutra капки, изразени по форумите са главно позитивни и положителни.

Препоръчват се, когато:

 • има съществена липса на умерен полов живот;
 • наблюдава се намалена сексуална активност;
 • ерекцията е нестабилна и нетрайна;
 • има данни за импотентност и намалена сексуална сила;
 • при преждевременна еякулация;
 • при намалено сексуално желание;
 • при наличие на инфекция на пикочните пътища (уретрит, цистит, пиелонефрит и други);
 • в случаи на интензивни физически и психически натоварвания;
 • при остра физическа и умствена умора;
 • когато внезапно намалее интензивността на оргазмът;
 • при незадоволително количество и ниско качество на спермата.

Според споделените мнения и коментари в онлайн форумите, като Бг мама , отзивите за тяхната ефективност са, че е впечатляваща – не само, че осигуряват силна ерекция незабавно, без никакви странични ефекти в сърдечно-съдовата система, но и оказват положителен ефект върху здравето на мъжете като цяло, укрепвайки нервната система, тонизирайки тялото и намалявайки чувството за умора. KamaSutra капки имат комплексен ефект, който гарантира траен, стабилен резултат за дълго време.

Предимства:

 • Правите секс диво и страстно.
 • Имате ерекцията „като желязо“.
 • Постигате продължителен сексуален акт.
 • Имате високи нива на мъжките полови хормони.
 • Засилите приятните усещания.

Недостатъци:

 • Достъпно само на официалния уебсайт.

KamaSutra капки – цена в българия – аптеки

Kamasutra  капки увеличават половата активност при възрастни хора, дори над 70-годишни, които просто се завръщат към редовен, пълноценен сексуален живот. KamaSutra капки могат да бъдат поръчани само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт. Капките не се продават в аптеки, дрогерии или друг вид магазини – можете да си ги закупите само онлайн, а текущата промоция позволява изключителната възможност да бъдат закупени на цена в България с -50% отстъпка от тяхната автентична стойност. Запомнете KamaSutra капки не могат да се закупят от аптека, а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с -50% отстъпка от тяхната автентична стойност.

KamaSutra капки - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиKamaSutra капки: контролирайте ерекцията си без лекарства.

www.KamaSutra.com

Не пропускайте тази възможност! Поръчайте сега на промоция: ограничената оферта за вас с 50% отстъпка.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Купих Kamasutra, просто за да опитам. Не очаквах много, но резултатът беше изключителен. Ерекция се появява около 20 минути след приемането й и продължава толкова дълго, колкото е необходимо! Доволен съм от резултата!

 2. Купих капките за съпруга ми. Решихме да не изпробваме други стимуланти за ефикасност, докато изпитваме Kamasutra. Първите “тестове” ни дадоха истинска буря от емоции. Съпругът ми наистина го хареса. Да, аз самата почувствах невероятни емоции. Едва сега разбирам какво е истинско удоволствие от секса. Между нас, ние наричаме Kamasutra капки „генератор на удоволствие“. Сега вече се забавляваме истински!

 3. На тази възраст всички имат проблеми с ерекцията. Поради различни здравословни проблеми, не ми беше лесно да намеря ефективно решение. Kamasutra се оказа моето спасение с връщането на ерекцията и разбира се значително подобряване на настроението. И най-важното … без да се засяга здравето.

 4. Първите проблеми с ерекцията започнаха малко преди 30-годишна възраст. Беше достатъчно да пия малко алкохол и пенисът ми падаше по време на секса. Това бяха най-срамните моменти в живота ми… спрях да се чувствам мъж! Проблемът беше решен благодарение на Kamasutra капки. Направих тримесечен курс. Сега моята ерекция ме изненадва… дори и да пия алкохол, да не спя достатъчно или да не правя секс – пенисът ми винаги е готов!

 5. Аз съм на 46 години и през последните години сексът се превърна в жалка пародия. Трудно ми е да се възбудя, а когато това се случи, сексуалният акт трае не повече от пет минути! Най-лошото се случи, когато най-накрая успях да правя секс с моята нова приятелка. Тя е на 24 години и я исках толкова много! Сънувах как правя секс с нея в продължение на няколко месеца, но когато се стигна до това, беше пълен провал. Смешно е, но тя ми каза за Kamasutra капки. Излишно е да казвам, че нашият секс с нея е най-доброто нещо, което някога се е случвало с мен! Никога няма да се откажа от тези капки!

 6. Работата ми е сложна, много се изморявах. Заради стреса в повечето случаи даже не можех да започна….Страх ме беше, че няма да се получи и даже когато се получаваше вече не изпитвах същото удоволствие. Сега в леглото изобщо забравям, че съм бил на работа! Продуктът е сензационен, купих го на официалния уебсайт http://www.kamasutra.bg

 7. Последните 5 години си мислех, че това е краят. Ставаше за малко и бързо омекваше. Какво ли не правех, ходех на фитнес, купувах всякакви лекарства за потентност. Мислех, че вече нищо няма да ми помогне, но намерих сайта на тези капки. Жена ми сега е просто във възторг!

 8. Почти винаги имам високо кръвно. В началото на половия акт винаги ми се струваше че се задъхвам, нещо ме бодеше в сърцето. Страхувах се да не се случи нещо. Разбрах за Kamasutra капки и напълно реших проблема с кръвното. Опитах и вече усещам силата си.

 9. Преди около година започнаха проблемите със секса, с партньора ми. Преуморяваше се много и малко по малко интересът му към тези удоволствия изчезна. Ние все пак сме млади хора и това беше много притеснително. Порових се в интернет и така попаднах на Kamasutra капки. След известно убеждаване и уговорки, той започна да ги приема. Сега вече ми е много благодарен, разбра колко много сме пропуснали и вече сме истински щастливи, а сексът е просто невероятен!

 10. Вече съм мъж на възраст, но въпреки това, все още имам желание за секс, но за съжаление нещо не се получава. Реших и аз да си поръчам Kamasutra капки и се надявам да ми подействат!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here