Home Berry Box – мнения – форум – цена в българия – отзиви – коментари

Home Berry Box - мнения - форум - цена в българия - отзиви - коментари

4.1 (82.86%) 21 votes

Home Berry Box- невероятна реколта от едра и вкусна ягода само за 1 месец! Иновационният сорт“ Fragaria Ananasa” е с повишена устойчивост към външната среда, адаптиран е за отглеждане в домашни условия и това не е всичко. Освен, че целогодишната реколта е гарантирана, вие ще получавате до 3кг ягоди само от един храст!

До сега не ви се е получавало да отгледате хубава реколта ягоди? Има хиляди причини, които могат до доведат до това, някой от тях са недостатъчни грижи, климатични условия, неправилно засаждане и разбира се, некачествени сортове и семена. Е, с Home Berry Box няма да имате този проблем! В тази статия ще научите какви са мненията и отзивите, които градинарите споделят по форумите. Също така ще научите и каква е цената на този продукт в България и от къде може да го закупите.

Home Berry Box – състав

Home Berry Box - съставЩе ви разкажа какъв е съставът на Home Berry Box, какво прави точно този сорт специален и какво ще получите, когато го закупите! С този уникален продукт ще може да берете ягоди не в градината, а направо в къщи. При правилни грижи, с Home Berry Box ще имате до 12 реколти годишно. Достъпно, просто и без големи финансови разходи. Съставът на опаковката е изпълнен с всичко необходимо за отглеждането.

Сортът е 100% екологично чист, и е от премиум селекция. Семената разбира се са подходящи за отглеждане не само в къщи, но и в градината, в къщата или където прецените. Home Berry Box няма да ви създаде никакви трудности и сложности при отглеждане, а в замяна ще получите честа качествена реколта от гигантски ягоди, плодове с големината на длан!

Ще ви издам тайната на нашият уникален продукт! В основата на Home Berry Box е използван най-търсения и еднополов сорт ягоди „Fragaria ananasa”. По време на широкомащабни изследвания и селекция, бе въведен абсолютно нов и уникален сорт, който е :

 • С десет пъти по-добра адаптация към условията на почвата, апартаменти и оранжерии.
 • До един и половина пъти по-голям обем и тежест на плодовете
 • Подсилени хранителни и вкусови свойства, алергичността е изключена, или поне намалена до минимум!

Каква е разликата с другите сортове, обикновените? Първо, те дават плодове само 2-3 пъти годишно. Второ, стандартните размери на плодовете от обикновените сортове са до 5 см. Средните дажби на храстите са до 0,7 кг ягоди на един храст. Обикновеният им вкус е недостатъчно наситен и сладък, за това хората ги хапват със шоколад и захар. Обикновеният сорт може да е генетично модифициран, което води до голям риск от разболяване. Също така, обикновеният сорт е капризен и за добра реколта от него е необходимо прилагането на постоянни грижи.
А Home Berry Box ви дава:

 • Гарантирано добра реколта до 12 пъти годишно!
 • Плодът е едър с максимален размер и тегло около 90-130 грама.
 • Образува много стъбла, расте на гъсти, но компактни храсти.
 • От един храст могат да се откъснат до 3 килограма ягоди!
 • Вкусът ще е наситен и сладък, с ален цвят. Плодовете ще са сочни, едновременно 100% екологично чисти!
 • Сортът не боледува от стандартните болести на обикновената ягода, също така е устойчив на вредители.
 • Грижите които изисква са минимални!

Официален сайт: www.home-berry-box.bg

Home Berry Box – как се приема? Как се използва?

Home Berry Box - Как се приема? как се използва?Как се приема и как се използва, как се отглежда? Ще отговоря тук! Home Berry Box расте в къщи за 1 месец! Процесът на отглеждане е максимално прост. Процесът на засяване и отглеждане е изключително съкратен и опростен, защото това е била основната задача на селекционери по време на създаването му! Процесът е разделен на няколко стъпки.

1.Засаждате семената Home Berry Box в почвата, като спазвате инструкциите, използвайте специално наторяване, което ще намерите в комплекта. Как се използва? Лесно е! Просто го сложете.

2. Спазвайте стабилен температурен режим и поливайте редовно!

3. Наберете първата реколта вече след месец от засаждането!

Лесно, бързо и просто. Как се приема? С удоволствие! Сега ще ви отговоря и на още един въпрос. Защо градинарите предпочитат домашното отглеждане? 1 опаковка Home Berry Box е равна на 3 кг ягоди от един храст. За 12 месеца при цена 6лв за килограм ягоди, това прави повече от 6500 лева само за една година! Ягодите ще зреят целогодишно, независимо от сезона и климата навън. Реколтата ще е защитена от неблагоприятна среда, а пространството необходимо за засаждане е в пъти по-малко!

Home Berry Box – отзиви – коментари – бг мама – мнения – форум

Какви са мненията, отзивите и коментарите споделяни по различните форуми като бг мама? Е, форумите са изпълнени от доволни коментари и отзиви на забогатели търговци. В отзивите си, хората споделят че са удивени от ефективността и от оправдаването на разходите благодарение на Home Berry Box. В мненията си казват, че не са виждали подобен красив и вкусен плод, като този от сорта Home Berry Box. Мненията на специалистите са още по-интересни и добри! Те отбелязват, че този продукт е най-добрият на който са попадали. Не се нуждае от много грижи, има бърза реколта и е плодовит през цялата година, Home Berry Box е определян като чудото на природата.

Над 2000 градинари го препоръчват за отглеждане, като следващата ви реализация и стабилен истински доход.

Home Berry Box – цена в България

Home Berry Box - цена в българияHome Berry Box  се предлага само и единствено онлайн, на официалния сайт на производителя. Цената му в България е напълно оправдана и съобразена с пазара. В същото време,  от реколтата на  Home Berry Box ще ви се върнат тройно повече пари!  Ще ви излезе безплатно и изключително доходоносно едновременно.

Доставката и поръчката са лесни и бързи, попълвате формуляр, след което ще се свържат с вас, ако имате още въпроси може да ги зададете. Home Berry Box ще бъде при вас бързо и лесно!
За реална цена в България на този уникален продукт, посетете официалния сайт на производителя, а след това се насладете на уникални ягоди и огромен доход!

Предимства:

 • доход само след първата реколта
 • защитен от неблагоприятна среда и вредители
 • целогодишен сорт
 • големи и сочни, вкусни плодове
 • до 3 кг ягоди от един храст
 • адаптирана за отглеждане в домашни условия!

Недостатъци:

 • предлага се само и единствено онлайн на официалния сайт на производителя.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here