Home Berry Box – мнения – форум – цена в българия – отзиви – коментари

Home Berry Box - мнения - форум - цена в българия - отзиви - коментари

4.1 (82.86%) 21 votes

Home Berry Box- невероятна реколта от едра и вкусна ягода само за 1 месец! Иновационният сорт“ Fragaria Ananasa” е с повишена устойчивост към външната среда, адаптиран е за отглеждане в домашни условия и това не е всичко. Освен, че целогодишната реколта е гарантирана, вие ще получавате до 3кг ягоди само от един храст!

До сега не ви се е получавало да отгледате хубава реколта ягоди? Има хиляди причини, които могат до доведат до това, някой от тях са недостатъчни грижи, климатични условия, неправилно засаждане и разбира се, некачествени сортове и семена. Е, с Home Berry Box няма да имате този проблем! В тази статия ще научите какви са мненията и отзивите, които градинарите споделят по форумите. Също така ще научите и каква е цената на този продукт в България и от къде може да го закупите.

Home Berry Box – състав

Home Berry Box - съставЩе ви разкажа какъв е съставът на Home Berry Box, какво прави точно този сорт специален и какво ще получите, когато го закупите! С този уникален продукт ще може да берете ягоди не в градината, а направо в къщи. При правилни грижи, с Home Berry Box ще имате до 12 реколти годишно. Достъпно, просто и без големи финансови разходи. Съставът на опаковката е изпълнен с всичко необходимо за отглеждането.

Сортът е 100% екологично чист, и е от премиум селекция. Семената разбира се са подходящи за отглеждане не само в къщи, но и в градината, в къщата или където прецените. Home Berry Box няма да ви създаде никакви трудности и сложности при отглеждане, а в замяна ще получите честа качествена реколта от гигантски ягоди, плодове с големината на длан!

Ще ви издам тайната на нашият уникален продукт! В основата на Home Berry Box е използван най-търсения и еднополов сорт ягоди „Fragaria ananasa”. По време на широкомащабни изследвания и селекция, бе въведен абсолютно нов и уникален сорт, който е :

 • С десет пъти по-добра адаптация към условията на почвата, апартаменти и оранжерии.
 • До един и половина пъти по-голям обем и тежест на плодовете
 • Подсилени хранителни и вкусови свойства, алергичността е изключена, или поне намалена до минимум!

Каква е разликата с другите сортове, обикновените? Първо, те дават плодове само 2-3 пъти годишно. Второ, стандартните размери на плодовете от обикновените сортове са до 5 см. Средните дажби на храстите са до 0,7 кг ягоди на един храст. Обикновеният им вкус е недостатъчно наситен и сладък, за това хората ги хапват със шоколад и захар. Обикновеният сорт може да е генетично модифициран, което води до голям риск от разболяване. Също така, обикновеният сорт е капризен и за добра реколта от него е необходимо прилагането на постоянни грижи.
А Home Berry Box ви дава:

 • Гарантирано добра реколта до 12 пъти годишно!
 • Плодът е едър с максимален размер и тегло около 90-130 грама.
 • Образува много стъбла, расте на гъсти, но компактни храсти.
 • От един храст могат да се откъснат до 3 килограма ягоди!
 • Вкусът ще е наситен и сладък, с ален цвят. Плодовете ще са сочни, едновременно 100% екологично чисти!
 • Сортът не боледува от стандартните болести на обикновената ягода, също така е устойчив на вредители.
 • Грижите които изисква са минимални!

Официален сайт: www.home-berry-box.bg

Home Berry Box – как се приема? Как се използва?

Home Berry Box - Как се приема? как се използва?Как се приема и как се използва, как се отглежда? Ще отговоря тук! Home Berry Box расте в къщи за 1 месец! Процесът на отглеждане е максимално прост. Процесът на засяване и отглеждане е изключително съкратен и опростен, защото това е била основната задача на селекционери по време на създаването му! Процесът е разделен на няколко стъпки.

1.Засаждате семената Home Berry Box в почвата, като спазвате инструкциите, използвайте специално наторяване, което ще намерите в комплекта. Как се използва? Лесно е! Просто го сложете.

2. Спазвайте стабилен температурен режим и поливайте редовно!

3. Наберете първата реколта вече след месец от засаждането!

Лесно, бързо и просто. Как се приема? С удоволствие! Сега ще ви отговоря и на още един въпрос. Защо градинарите предпочитат домашното отглеждане? 1 опаковка Home Berry Box е равна на 3 кг ягоди от един храст. За 12 месеца при цена 6лв за килограм ягоди, това прави повече от 6500 лева само за една година! Ягодите ще зреят целогодишно, независимо от сезона и климата навън. Реколтата ще е защитена от неблагоприятна среда, а пространството необходимо за засаждане е в пъти по-малко!

Home Berry Box – отзиви – коментари – бг мама – мнения – форум

Какви са мненията, отзивите и коментарите споделяни по различните форуми като бг мама? Е, форумите са изпълнени от доволни коментари и отзиви на забогатели търговци. В отзивите си, хората споделят че са удивени от ефективността и от оправдаването на разходите благодарение на Home Berry Box. В мненията си казват, че не са виждали подобен красив и вкусен плод, като този от сорта Home Berry Box. Мненията на специалистите са още по-интересни и добри! Те отбелязват, че този продукт е най-добрият на който са попадали. Не се нуждае от много грижи, има бърза реколта и е плодовит през цялата година, Home Berry Box е определян като чудото на природата.

Над 2000 градинари го препоръчват за отглеждане, като следващата ви реализация и стабилен истински доход.

Home Berry Box – цена в България

Home Berry Box - цена в българияHome Berry Box  се предлага само и единствено онлайн, на официалния сайт на производителя. Цената му в България е напълно оправдана и съобразена с пазара. В същото време,  от реколтата на  Home Berry Box ще ви се върнат тройно повече пари!  Ще ви излезе безплатно и изключително доходоносно едновременно.

Доставката и поръчката са лесни и бързи, попълвате формуляр, след което ще се свържат с вас, ако имате още въпроси може да ги зададете. Home Berry Box ще бъде при вас бързо и лесно!
За реална цена в България на този уникален продукт, посетете официалния сайт на производителя, а след това се насладете на уникални ягоди и огромен доход!

Предимства:

 • доход само след първата реколта
 • защитен от неблагоприятна среда и вредители
 • целогодишен сорт
 • големи и сочни, вкусни плодове
 • до 3 кг ягоди от един храст
 • адаптирана за отглеждане в домашни условия!

Недостатъци:

 • предлага се само и единствено онлайн на официалния сайт на производителя.
SHARE

15 COMMENTS

 1. Поздравявам производителите за този невероятен сорт. Чух добри отзиви напред назад, та реших да си взема за в къщи, чух че растели в апартамент, стори ми се направо невъзможно, но нямаше как да разбера възможно ли е ако не пробвам. Та, взех си от този сорт и насадих на терасата. Не изискват особена грижа и внимание, поливам ги и толкова. След първия месец като видях цели 3 кг ягоди, големи, красиви, червени и сочни реших че това чудо трябва да бъде използвано за доход. Поръчах още и започнах да продавам! Уникално е, защото доходът ми се покачи драстично! Всички мои клиенти обожават Home Berry Box!

 2. Доволна съм от тези семена! Ягодите стават вкусни и големи, хапвам си всеки ден за закуска! Гледам ги вкъщи, но определено ще поръчам още доста, за да насадя и на вилата.

 3. Много съм доволна. Изключително вкусни и сочни ягоди израснаха от тези семена. Отглеждането беше лесно, а всичко нужно беше в пакетчето! Супер, благодарности на производителите за тази вкусотия, която става толкова лесно и бързо!

 4. Градинар съм, прочетох хиляди добри отзиви за тези ягоди и реших да поръчам. Силно се надявам действително да са толкова лесни за отглеждане, защото до сега не съм имал късмет с отглеждането на ягоди.

 5. И на мен много ми допадна този сорт ягоди. Никога до сега не бях гледал ягоди в къщи! Много лесно, удобно и практично е! Ще го препоръчвам напред назад!

 6. Занимавам се с градинарство от години. Имам своя оранжерия. Гледам хиляди плодове и зеленчуци, но никога не съм имала късмет с ягодите, умираха или бяха много, много мънички, или пък безвкусни. Този продукт ме спечели, защото пише че не се поддава на вредители, а при мен има доста. Е, за мое щастие е истина и действително Home Berry Box е уникален сорт който не се нуждае от нищо освен поливане и любов. Много съм щастлива, че най-накрая имам свои ягоди в градината!

 7. И аз съм доволна. Много са вкусни! По принцип не обичам ягоди! Единственото което правя е да ги продавам. Приятелка ми донесе тази кутийка със семена, за да пробвам да разрасна магазинчето си с още някоя вкусотия. Хората започнаха да се изсипват и да купуват огромни количества, което ме накара най-накрая да хапна ягоди. Е, изумена съм колко всъщност е вкусен този сорт! Поздравления на този, който го е открил!

 8. Това което най много ми харесва в Home Berry Box е, че е един екологично чист сорт, който се отглежда лесно, бързо и натурално! А това, че може да се гледа в къщи е едно голямо предимство!

 9. Всеки трябва да има по едно такова храстче с големи червени ягоди вкъщи! Супер е! Препоръчвам и благодаря на сестра ми, че ме откри към тази красива вкусотия.

 10. И аз прочетох много добри отзиви, имам голяма градина, до сега не съм гледал ягоди, та май това ще е първият сорт на който ще се доверя и ще сложа в красивата си градина. Ще пиша дали и на мен са ми харесали толкова!

 11. Доволен съм! Имам магазин с редовни клиенти! И за мое щастие всички те се влюбиха в тези ягоди, всеки ден идват да търсят и питат за още, хаха! Супер е, наистина. Бих го препоръчал на всеки, особено за вкъщи. Храстът е много красив и компактен, гледа се лесно, перфектен за един източник на вкусен снакс!

 12. И на мен много ми допадат. Вкусни са, големи са, сочни са, и са много евтини. Взимам доста семена и си садя на терасата, освен вкусни са и компактни и красиви храстчета!

 13. Прочетох толкова много добри отзиви за този сорт, че мисля да пробвам от него другия месец!

 14. Home Berry Box е чудо. От много години се занимавам с отглеждане на дебни плодове, които продавам, изпробвал съм хиляди сортове, но такова нещо не бях виждал. Уникално е! Съчетава всичко хубаво! Ягодките растат изключително бързо, на външен вид са уникални, сочни, червени и оформени, много големи, колкото шепа! На вкус са още по-добри! Толкова сладки и топящи се в устата! Клиентите ми полудяха! Купуват толкова много, че вече насадих 5-6 растения и пак не успявам да смогна на купуването! Уникално! Този продукт много повиши дохода ми

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here