Handy Heater – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия

Handy Heater

4.1 (81.82%) 22 votes

Студените месеци са тук, и има още много от тях тепърва да идват! Искате ли истинска топлина? Е, може да я имате лесно и бързо! Handy Heater е тук сега, по-мощен, по-икономичен и компактен отоплителен уред от всякога. Работата с него е изключително лесна, разполага с термостат 15 до 31 градуса, както и вентилатор с 2 степени на работа и автоматично изключване. Привлече ли вниманието ви? Ще ви разкажа още, разбира се. Ще ви споделя много интересна информация за този продукт и ще ви кажа как да го закупите най-лесно и най-бързо, за да имате с какво да се стоплите в студените месеци. За информация относно мненията, отзивите и коментарите, които хората използвали Handy Heater споделят по форумите, или пък искате да знаете от къде може да го закупите на реална цена в България-продължете да четете.

Разбира се, ще ви кажа и какво трябва да НЕ правите докато използвате този продукт. Handy Heater е енергоспестяващ и използва незначително количество електричество. Подходящ е за помещения до 23 квадратни метра. Волтажът му е 220-240. Има още детайли, които ще разберете след като прочетете всичко! Късмет!

Handy Heater – как се използва? Как се приема?

Handy Heater - как се използва? Как се приема?Handy Heater  е подходящ за затопляне на неголеми помещения.  Той е едно много добро и икономично решение за затопляне на стая. Интересува ви как се използва и как се приема? Разбира се, ще ви разкажа. Важно е да знаете, че в никакъв случай не може да разчитате на Handy Heater да затопли цялата ви къща например, или за основен отоплителен уред, тъй като той може да затопли стаята ви, но не и къщата ви. Сега, нека ви споделя как се използва, как се приема този продукт. Много е лесно и вие просто трябва да спазите няколко кратки и лесни стъпки за да го използвате. Първо, трябва да пъхнете уреда за отопление в контакта, да натиснете ключа за включване и изключване, който се намира от едната страна на уреда, от позиция 0 до позиция включено.

След това може да използвате бутона +, за да повишите температурата или за да я намалите. Температурите варират от 15 до 32 градуса върху дигиталния дисплей. Също така може да изберете желаната скорост на вентилатора. Натискате бутона скорост на вентилатора, за да изберете между висока и ниска. Когато затоплите помещението трябва да натиснете бутона на позиция изключено и да отстраните уреда от контакта. Съхранявайте го на сухо и проветриво място докато дойде момента за следващата му употреба.

Handy Heater има вграден таймер, който автоматично го изключва след определено време. Как се използва и приема, ами лесно, просто при включване натиснете бутона за таймера, след това го натискайте многократно докато изберете броя за часове, след които искате да се изключи, може да изберете между 1 и 12 часа. За да отмените избраните часове, изключете уреда.

Официален сайт: www.handy-heater.bg

Handy Heater – мнения – отзиви

Handy HeaterHandy Heater действа като духалка, но е много по-икономичен. Много от нас прибягват до използването на духалка или климатик в зимните месеци. Разбира се, климатик ще свърши много повече работа от Handy Heater, но за духалка- не можем да кажем същото. Не очаквайте само един уред да затопли цялата ви къща, но определено ще свърши много добра работа срещу много ниска цена и много малък разход на ток. В мненията си хората отбелязват малкия му размер като едно много голямо предимство, защото той позволява продукта да се пренася лесно и удобно навсякъде.

В отзивите си, хората използвали вече Handy Heater споделят, че той е много по добър от духалките, не затопля повече от необходимото и харчи много малко ток. Той предлага топлоотдаване аналогично на духалка с електрическа мощност 1000В. Като цяло, вече знаете че мненията и отзивите за този уникален продукт са добри. Знаете, как действа и как може да го използвате у дома. Ако мислите, че се нуждаете от такъв продукт продължете да четете и ще ви дам повече информация как да го закупите.

Handy Heater – форум – коментари – бг мама

Handy Heater - форум - коментари - бг мамаПо форумите които разгледахме, за да се сдобием с максимално адекватни мнения и да прочетем възможно най много коментари открихме, че всички хора използвали Handy Heater са много доволни. В бг мама прочетохме хиляди позитивни отзиви за него. Като цяло, от коментарите разбираме много от предимствата на продукта, както и единствения недостатък- може да го закупите само онлайн. Както и да е, изводът, който аз си направих е, че Handy Heater  е един много компактен и икономичен уред за отопление до средни температури на малки и средни помещения. За да съм сигурна, че информацията която ви давам е напълно вярна, прегледах и няколко чуждестранни форума- там, където Handy Heater се предлага от много повече време, отколкото в България. Е, хората определено бяха много доволни и казаха че го използват постоянно. Това, което много се харесва от клиентите е, че продуктът има таймер и може да се използва дори през нощта, без никакъв проблем.

Като препоръки, за Handy Heater е важно да знаете, че не трябва да го потапяте във вода, а ако го намокрите трябва да изчакате напълно да изсъхне преди да го използвате. Ако решите да го изхвърляте, може да го направите в предназначените за това центрове.

Официален сайт: www.handy-heater.bg

Handy Heater – цена в България

Handy Heater - цена в българия

Ето, стигнахме и до една от може би най- важните части. Къде може да намерите Handy Heater в България, на каква цена може да го закупите и има ли гаранция? Така, този продукт се предлага само и единствено на едно място и това е официалния сайт на производителя. Да, не може да го закупите от някой обикновен магазин, поради простата причина, че има страшно много подобни продукти и производителите искат Handy Heater да изпъкне по някакъв начин. Но, това не прави получаването трудно.

Вие просто трябва да го поръчате онлайн, на официалния сайт на производителя. Разбира се, плащането става след като продукта дойде при вас и го получите. Гаранцията му е цели 12 месеца, тоест, ако имате какъвто и да е проблем с Handy Heater, свързан с неговата работа, и не повреден от вас вие може да се свържете с производителите и те ще изпратят нов продукт мигновено. Много съм доволна, ако и вие сте доволни споделете. Важно е да знаете, че цената в България е много добра и напълно съобразена с българския пазар.

Предимства:

  • затопля много бързо
  • не харчи много ток
  • изключително компактен и лесен за употреба
  • има таймер, който може да нагласите много лесно и бързо
  • енергоспестяващ е и консумира страшно малко количество електричество
  • разполага с термостат 15-32 градуса
  • има две степени на работа и вентилатор
  • много по икономичен от духалка

Недостатъци:

  • само един недостатък и това е че се предлага само и единствено онлайн
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here