GoSlimmer – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки – пластири

goslimmer

4.1 (82.35%) 17 votes

Поредният забързан ден – хапване на крак, тичане по задачи или стоене с часове на компютъра в офиса. Именно натоварването с множество ежедневни задачи е една от причините за липса на достатъчно време за спокойно хранене. А в малкото време, което остава повечето хора хапват закуски в движение или похапват десертчета и други подобни сладкиши. А именно нездравословната храна и заседналия начин на живот са сред главните причини за затлъстяването.

По данни на световно изследване почти всеки трети човек на земята страда от затлъстяване! На какво се дължи това? Много хора работят в седнало положение и са подложени на силно умствено натоварване, други често са в постоянно движение, но и в двата случая човек няма време да се нахрани бавно, спокойно и с готвена храна.

От тук потребителите се насочват към бързите храни, които се консумират за минути, но често са много вредни. Много потребители споделят различни мнения за начините, по които се борят с наднорменото тегло и излишните килограми. Според информацията в не един форум в интернет, множество положителни отзиви има за GoSlimmer. Продуктът е определян като изключително ефикасен начин за борба с непрестанното и пагубно за много хора влечение към сладкото. GoSlimmer пластири може да се намери на промоционална цена в България само с няколко клика!

GoSlimmer – състав – пластири

GoSlimmer пластири е изграден на базата на натурални съставки. Основната действаща сила на продукта е африканското растение худия. Худията е позната от векове на местните жители на пустинята Калахари, разположена в Южна Африка. Наблюдаване на начина на живот на местните жители установило, че те ядат растението преди да тръгнат на дълъг път или лов на места, където има рядка растителност.

GoSlimmer - състав - пластири

Така се стигнало до изследването на растението, което е част от основния състав на продукта. Според проучванията в худията има активна съставка Р57. Тази съставка потиска апетита в продължение на дълъг период от време. Това е естествен начин за намаляване на непрестанното желание за храна и поглъщане на всякакви продукти – в повечето случай не особено здравословни.

Друг от активните действащи елементи в продукта е гуараната. За нея е казано толкова много, но специалистите продължават да смятат, че това растение е сред най – добрите начини за изгаряне на мазнините и един от ключовете към перфектната кожа. Гуараната често се залага като основен състав в продуктите против целулит. GoSlimmer пластири притежават изключителното качество да предават свойствата на худията върху организма и по този начин да му помагат да се потиска апетита и желанието за хранене.

Официален сайт: www.goslimmer.bg

GoSlimmer – как се използва? Как се приема ?

GoSlimmer е продукт базиран на натурални съставки с доказани качества и сили, действащи върху желанието за хранене и потискане на апетита. Как се използва GoSlimmer? Изключително лесно – пластирът се залепва върху тялото и започва веднага да действа.

Как се приема? Продуктът се предлага на пазара във вид на пластири, които се поставят върху тялото и активните му съставки започват веднага да действат. Сами ще се учудите как вече не посягате към вафличките и сладкишите на рафтовете в магазина и не се изкушавате да си поръчате огромна пица в ресторанта.

goslimmer

С всяка една опаковка GoSlimmer получавате изключително подробни инструкции за това как се приема и как се използва продукта, така че да знаете какво точно да правите за да постигнете желаните резултати и мечтаната фигура. Напълно задължително е да спазвате предписанията и инструкциите за употреба и да се придържате към описаната доза. Тъй като формулата на продукта е разработена в точно съотношение между отделните елементи е задължително да се спазва дозата за постигане на оптимален ефект. А за тази цел е необходимо само да си слагате по един пластир всеки ден до постигане на желаното тегло.

GoSlimmer – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

GoSlimmer - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаПластирите GoSlimmer са изключително популярен метод за намаляване на теглото без да се подлагате на драстични диети и непрекъснато потене във фитнеса. Множество от потребителите на продукта споделят своите мнения като заявяват, че само за няколко седмици са се разделили с няколко килограма. И това без да се подлагат на изтощителен глад и непрекъснато броене на калории. В не е един форум може да се открият разнообразни отзиви за ефекта на GoSlimmer. Дори на едно от най – популярните места в интернет, където се коментира почти всичко – форум БГ мама може да се открие информация за продукта, както и за ефекта и състава му. Базирайки се на различните отзиви на клиентите може да се разчита на гарантирани резултати, които ще ви спестят всички странични ефекти на стандартните диети – отпадналост, нервност, умора.

Коментари на потребителите може да се намерят на много места в интернет пространството като както дамите, така и господата, които са опитали пластирите споделят, че това е най – естественият начин, по който са намалили теглото си. Основната част от потребителите споделят, че са се справили с излишните килограми без дори да усетят – само с по един пластир на ден. Резултатите дошли още през втората седмица, а кантарът показвал около 3 кг. надолу! Мненията на потребителите може да видите и на сайта на продукта, където потребителите споделят коментари за това как GoSlimmer е променил техния начин на собствено възприятие и фигурата им.

Предимства

 • 100% естествен продукт
 • Без диети и строги режими
 • До 2,6 кг. само за две седмици
 • Без хапчета и физически натоварвания
 • Дерматологично тествани пластири, подходящи за всеки тип кожа
 • Потиска апетита по естествен начин

Недостатъци

 • Може да се купи само онлайн от сайта на доставчика.

GoSlimmer – цена в българия – аптеки

GoSlimmer може да се намери на специална цена в България само и единствено от официалния сайт на компанията доставчик. В сайта може да се намери освен пълна информация за продукта, така и специални промоции с изключително атрактивна цена в България. GoSlimmer не се предлага нито в отделни, нито във вериги аптеки в страната.

GoSlimmer - цена в българия - аптеки

Единствено поръчката през сайта на компанията доставчик гарантира истински качествен продукт с доказан произход. Поръчката на GoSlimmer от сайта на производителя е единствения начин да получите 100% истински продукт, който е дерматологично тестван и е съвместим с всеки тип кожа.

Поръчвайки пластирите от сайта на официалния доставчик получавате и напълно гарантиран 44 дневен период за връщане, ако не сте доволни от продукта. Защо пластирите не се предлагат в никакви аптеки? Само и единствено покупката от официалния сайт на доставчика гарантира 44 дневен период за връщане, гарантирано дерматологично тествани пластири, които имат изцяло натурален състав.

SHARE

9 COMMENTS

 1. Много обичам сладко – признавам си. Не минаваше ден без да си купя нещо – вафлички, шоколадчета и всякакви подобни сладки неща. Макар да ми е ясно, че това не е най – здравословната храна не устоявах на изкушението и си хапвах всеки ден. Докато един ден резултата на кантара направо ме втрещи. Знаех, че трябва да взема мерки и да спра първо сладкото. Но как? Разрових се в интернет и така намерих GoSlimmer пластири. Интересното беше, че след като започнах да ги ползвам подминавах сладкишите без въобще да ми се ядат!

  • И аз много обичам сладичко, а нямам никаква воля да спра да ям такива неща. Още по – лошото е, че си правя у дома и пак си хапвам. Незнам как да се спра! Дали наистина тези пластири ще подействат? Искам да спра да хапвам такива неща, но не ми се получава.

   • По принцип има само натурални съставки. Ползва се много лесно, но ефекта е малко бавен. Няма как да очакваш да видиш ефекта след няколко дни например. Но да, има ефект – не ти се яде както солено, така и сладко. Аз освен ефекта след около 15-тина дена ползване забелязвам, че и порциите ми са много намалени и се наяждам от много по – малко храна.

 2. Работя и съм постоянно в движение. Нямам време да спра и да хапна готвено и най – често карам на сандвичи или нещо сухо за в колата. Килограмите скочиха, но пък и време за спорт не ми остана. Ритахме с приятели, но за да си върна формата това не стигаше. Така стигнах до GoSlimmer. Килограмите се стопиха полека и още след първата седмица усетих, че апетитът ми намалява, но въпреки по – малкия прием на храна се чувствам добре, не съм отпаднал, а пък килограмите си намаляват.

 3. Пластирите ми ги препоръча приятелка, която е много запалена по отслабвания, диети и всякакви такива неща. Сметнах, че на нея мога да имам вяра – все пак е опитала какво ли не. Бях малко скептично настроена и реших, че е поредната зарибявка, но не се оказа така. Първо – не обещават -10 кг. за седмица, аз лично свалих 2,5 килограма за около 2 седмици. Не съм се ограничавала, но пък и не ми се ядеше. Използвах го около месец и малко – свалих общо малко над 5 килограма.

 4. Купих си пластирите директно от сайта на фирмата – http://www.goslimmer.bg. Дойде много бързо и беше дискретно опакован –все пак в малките населени места всичко се знае. Ефект има да, бавно, но пък постепенно апетитът ми намаля и килограмите започнаха да спадат надолу. Не е чудодейно, но пък работи.

 5. Преди да си поръчам пластирите направих много щателно проучване какво има вътре и дали са дерматологично тествани – все пак ще се носи цял ден и може да се получи раздразнение на кожата. Вътре има екстракт от едно африканско растение – худия се казва. Доказано е, че то съдържа вещества, които карат мозъка да се чувства сит, дори без да си погълнал огромен бургер. От там идва и действието да не се чувства глад, когато се ползват пластирите – работи определено поне при мен.

 6. Скептично съм настроена към такива средства за отслабване, докато не ми се наложи и на мен да търся ефективен начин за сваляне на килограмите. Приятелка ми препоръча пластирите и си ги поръчах без да се замислям, защото видях ефекта върху нея. Уж отслабваше, но не беше на диета и не се стараеше да внимава какво яде, но хапваше по – малко от обикновено и видимо и личеше, че намалява теглото. Така си поръчах и аз, че даже и на промоция бяха и си ги взех на половин цена.

 7. Аз също съм ползвала пластирите. Ефекта идва бавно, но пък го има за разлика от други продукти. Много ми харесва това, че не се налага ограничение в храната, а по естествен начин се намаляват порциите. Опитвала съм какво ли не, но това е един от малкото варианти, при които не се чувствам уморена, изтощена и най – вече нервна. Колегите наоколо хапват сладкиши, но на пък мен въобще не ми пречи това.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here