FungoLock – мнения – форум – отзиви – аптеки – коментари – цена в българия

FungoLock - мнения - форум - отзиви – аптеки - коментари - цена в българия

4.3 (86.67%) 21 votes

FungoLock е натурален крем за външно приложение, който се използва за бързо лечение и профилактика срещу гъбички на ноктите и стъпалата. Благодарение на ефекта саркофаг, който допринася за усилването на премахването на ужасните натрапници. FungoLock е създаден от швейцарски учени през 2016 година. Същата година, той преминава през повече от 300 изследвания в различни научно-изследователски институти в България, има издадено учебно-методическо пособие за употреба, а това го прави лидер по количество на клинически изследвания. Е, хора, кремът FungoLock не е магическо лекарство, но действа като такова. На въпросът „Какво ще получите, купувайки си крема против гъбички FungoLock?“, аз смело мога да ви отговоря- здраве и красота. Ще забравите за ужасните последствия от гъбичките и отново ще бъдете себе си.

В тази статия ще ви дам цялата нужна информация за продукта и състава му. Ще прочетете отзиви и мнения, споделени по форуми и разбира се ще научите къде се предлага и на каква цена в България.

Fungolock вече не се предлага.

Чудесна алтернатива за него е: Exodermin.

FungoLock – състав

FungoLock - съставFungoLock лекува в минимален срок разрушена нокътна плочка, изменения на формата на нокътя, изменения на цвета му, изпадане на нокътя от нокътното легло, промени на текстурата и бели петна по нокътя, напуквания и белене, сърбеж и парене, поява на брадавици, неприятен мирис, подувания на кожата в областта на стъпалата, мехури по стъпалата и изтръпване и схващане. Звучи уникално, само защото е. И всичко това се дължи на уникалният състав на FungoLock изработен с много много изследвания и добри учени.

FungoLock омекотява нокътната плочка, а активните съставки на крема проникват в засегнатата част, като не му дават възможност за влошаване, само лекуват.

Нека ви разкажа повече за съставът на продукта:

 • сок от маклера + масло от куки, тези два продукта, комбинирани дезинфекцират и разрушават структурата на гъбичната инфекция, отстраняват сърбежа и дискомфорта, ускоряват заздравителния процес на раните и напуканите участъци на кожата;
 • екстракт от чага + екстракт от лапачо, които предотвратяват размножаването и повишаването на гъбичната микрофлора, подхранват и овлажняват кожата, предотвратяват изпотяването и неприятния мирис;
 • масло от конопено семе + масло от чаено дърво, уникалната комбинация образува защитен пласт и предотвратява размножаването на бактерии, като същевременно укрепва нокътната плочка;
 • но изключително важна комбинация от съставки- кордицепс + белутин, които нормализират работата на имунната система, помагат за лечението на хронични гъбични заболявания и подобряват цялостното състояние на кожата.

Чудите се какво го прави различен от другите антигъбични препарати, освен съставът му? Крема покрива участъка със слой, който редуцира влагата, създавайки ефекта саркофаг и съответно, зародишите на гъбичната инфекция са изложени на унищожително въздействие в течение на 20 часа; има течна формула, която прониква дълбоко по каналите на нокътя до огнището на инфекцията и убива гъбичките.

Официален сайт: www.fungolock.bg

FungoLock – как се използва? Как се приема? Дозировка

FungoLock – Дозировка - как се използва Как се приемаЗнаете ли какво се случва, ако не лекуваме гъбичките по ноктите и стъпалата? Продължителната онихомикоза може да причини алергична реакция, отслабване на имунитета и дори хронични заболявания. Ако гъбичната инфекция не бъде лекувана, усложненията са неизбежни. Те ще се развият в три стадии, първоначално ще изпитате дискомфорт, белене и сърбеж, съпроводени с неприятен мирис. Ще последват гъбички по ноктите, силно напукана кожа, сърбеж, жълти и чупливи нокти, дискомфорт при ходене и постоянен неприятен мирис. В третия стадий ще видите рани с гной, силно напукана кожа, белене на кожата и сърбеж между пръстите и дори може да се стигне до загуба на нокът. Защо да стигате до това положение, като е толкова лесно да го предотвратите с FungoLock? Сега ще ви кажа как се използва, как се приема и в каква дозировка.

Трябва да нанесете крема на засегнатите участъци по кожата и ноктите. FungoLock ще попие моментално в кожата и ще започне да действа в дълбоките слоеве на епидермиса, като ще убие гъбичната инфекция за винаги. След това покрийте засегнатите от гъбичната инфекция участъци, така ще създадете микроклимат, който ще допринесе за по-силен ефект на крема и ще избегнете възможността от изпаряване на крема от повърхността на кожата след нанасянето му.

Вече знаете как се използва, как се приема и в каква дозировка, но нега ви кажа и кога ще подейства FungoLock. След първото нанасяне сърбежът, беленето, изпотяването и мирисът ще намалеят. След 14 дни напуканата кожа между пръстите и петите ще заздравее. При продължително използване напълно ще се възстанови нокътната плочка и не само, дори ще изгради имунитет към гъбични инфекции (1-3 месеца, зависи от организма).

Fungolock вече не се предлага.

Чудесна алтернатива за него е: Exodermin.

FungoLock – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Все пак сме българи и винаги най-важно за нас е да прочетем мнението, отзивите и коментарите на хората, използвали FungoLock. Те обичайно се споделени в форуми, като бг мама. Но днес ще може да прочетете такива и тук. Е, ще се изненадате от това, че всички отзиви за позитивни, всички коментари са изпълнени с благодарности, а мнението на хората остава повече от отлично. В коментарите ще намерите хора,  които споменават нови, красиви и поддържани ходила, гладки, блестящи нокти, приятен аромат, бодрост и комфорт при движение.

FungoLock – мнения - отзиви - коментари - бг мама - форум

Нека ви кажа и за мнението на специалистите. Докторът дерматолог, козметолог и миколог Алексей Бозунов, казва че FungoLock е доказан продукт, който той не спира да препоръчва на своите клиенти. Казва, че това е най-добрият ви шанс да се спасите от антибиотиците.  FungoLock е любимецът на много лекари по света, особено в Русия, където 5667 благодарствени писма са изпратени само за половин година.

Предимства:

 • премахва сърбежа и беленето
 • намалява изпотяването и миризмата
 • цялостно възстановява нокътната плоча
 • справя се с напуканите пети
 • няма странични ефекти
 • развива локален имунитет към гъбични инфекции.

Недостатъци:

 • само един и това е, че се предлага единствено онлайн.

FungoLock – цена в България – аптеки

FungoLock - аптеки - цена в българияДойдохме и до последната, но най-важната част от тази полезна статия. Важно е да запомните, че FungoLock  се предлага само и единствено на официалния сайт на производителя, с цел предпазване от хилядите фалшиви и не действащи продукти. А и все пак всеки добър продукт има нужда от уникалност. Вие няма да го намерите в аптеките или подобните на аптеки магазини, за това поръчайте FungoLock сега, на официалния сайт на производителя и забравете за разкарване по аптеки и попадане на хиляди еднакви и фалшиви продукти. Доставката е бърза и лесна, като не се изисква нищо повече от попълване на формуляр.

Цената на FungoLock в България е напълно съобразена с възможностите на българите. Оригинален продукт на реална цена в България може да намерите само на официалния сайт!

Fungolock вече не се предлага.

Чудесна алтернатива за него е: Exodermin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here