Fish XXL – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки – spray

fish-xxl-product

4.2 (83.33%) 24 votes

Рибарството е истинско хоби, което увлича изключително много хора да стоят с часове по язовири и езера, чакайки заветната риба да клъвне. Историите и вицовете за рибари са толкова често срещани, че много от тях са придобили гражданственост с желанието риболовците да се надпреварват да обясняват какво парче са хванали. Има обаче дни, в който с най – добрата стръв и при отлични условия не се хваща нищо. Е няма рибар, който да не се ядоса при такава ситуация.

И именно защото много от почитателите на този начин за прекарване на свободното време и забавление се стремят винаги да имат с какво да се похвалят има Fish XXL. На всеки, дори на най – добрите рибари се е случвало да имат лош ден и освен няколко малки рибки, да няма с какво друго да се похвалят от своя улов.

Предимства

 • Привлича рибата – дори по – страхливата
 • Действа безотказно както в сладка, така и в солена вода
 • Само няколко напръсквания и вече хващате огромни екземпляри
 • Лесно използване
 • Една опаковка стига за цели пет риболова
 • Кара рибите да се чувстват гладни и да търсят храна

Недостатъци

 • Може да се поръча само по интернет

А това определено не е стимул, който да си струва продължителното приготвяне. Според много изказвания на наистина страстни риболовци – не винаги проблемът е в захранката, а в липсата на рибки наблизо. В различни мнения на потребители споделени в мрежата рибата често си стои и не се изкушава от никакви лакомства, стоящи на въдицата, преди те да бъдат напръскани със спрей. Коментари на потребители – както начинаещи в занаята, така и доста стари рибари споделят че са намерили начин да привлекат рибата, като са опитали Fish XXL spray. Отзиви в не един форум казват, че именно с това средство уловът е винаги богат, а много то хората са си го купили и на специална цена в България с 50% отстъпка.

Fish XXL – състав – spray

Какво има в основата на Fish XXL spray, което влияе толкова положително върху поведението на рибите и ги крара да се въртят само около вашата въдица? Като състав на Fish XXL spray са заложени феромони. Те действат върху поведението на рибата, карайки я да се чувства гладна и да търси именно тази храна.

Fish XXL – състав - spray

Когато спреят бъде напръскан върху захранката, рибата наоколо започва да изпитва повишено чувство на глад и да проявява огромен апетит, търсейки храна. Когато рибките са на по – далечно разстояние спреят ги привлича дори и така. Феромоните, използвани като състав на спрея действат на рибите, като ги карат да се събират на едно и също място с огромното желание да изядат това, което им е насреща.

Именно за това продуктът действа не само на апетита – т.е. кара рибата да бъде гладна, но и да търси къде се намира тази храна. Наред с феромоните, в състава на продукта има още етерични масла и универсални хранителни модели, който са подходящи за всички видове риби.

Официален сайт: www.fish-xxl.bg

Fish XXL – как се използва? Как се приема? Дозировка

fish-xxl-productFish XXL е иновативен продукт, който кара рибите буквално да се лепят за вашата въдица. Как се използва? Много лесно – необходимо е само да напръскате поставената стръв – каквото вие поискате – дори хляб и след това напръскайте с активатора. Има две различни дози, които зависят от това каква риба искате да хванете. Дозировка за не хищни риби – 2 до 4 пръскания върху стръвта. За хищните или плашливи риби, които иначе трудно бихте могли да привлечете се използва дозировка от 7 до 8 пръскания. Следвайки правилните инструкции за това как се приема и как се използва има с всяка една опаковка.

За да работи максимално добре Fish XXL е желателно след няколко извадени риби да се напръска стръвта отново. Добре е когато се вземе Fish XXL да се спазват описаните подробно в опаковката инструкции за това как се приема и как се използва.

Активаторът е изпробван и може да се ползва както в солена, така и в сладка вода. Продуктът е проверен в различни типове места за риболов. Задължително е да се спазват посочените указания за ползване на активатора и точната доза за различните типове риба за да се получат максимални резултати. Ако още не се чувствате сигурни как да употребите продукта или имате други колебания – може да се свържете с нашите консултанти и да попитате каквото ви интересува.

Fish XXL – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

В интернет може да се открият много разнообразни мнения за Fish XXL. Според немалко от различните коментари, проблемите с рибата са няколко основни – животинките не са гладни и неможе да им привлечете вниманието каквото и да сложите, твърде е шумно около вас, големите риби стоят далеч от местата за въдици. Мнения на стари, запалени рибари казват,че и изключително трудно да се намерят наистина добри парчета, особено в много често ползваните за ловене места.

Fish XXL – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Коментари за продукта има и във форум БГ мама, където дамите също дават отзиви от ползването на Fish XXL при своите риболовни приключения. Коментарите на използвалите продукта потребители казват, че още с първото пръскане са постигнали невероятни резултати и са станали горди собственици на огромни екземпляри. Fish XXL е вашето средство, ако искате да имате винаги страхотен улов, да притежавате винаги най – големите риби и да станете част от стотиците положителни отзиви за продукта. Ако се съмнявате в резултатите може да посетите който и да е форум за рибарство и да попитате за активатора.

Официален сайт: www.fish-xxl.bg

Fish XXL – цена в българия – аптеки

Fish XXL – цена в българия – аптекиВсеки един рибар иска да има най – добрият улов. Често обаче, когато това не се случва хората се разочароват. Всяка една риба си има своята специфика, което превръща риболовът в истинска наука. Е, с използването на Fish XXL рибите вече сами ще идват при вас. Помислете колко много пари ви струва оборудването и как бихте искали да ловите само големи екземпляри и то такива, че да ви завидят колегите по хоби.

Има много различни видове, които са трудно достъпни и техният улов си е наистина събитие. Бъдете от новаторите, които използват Fish XXL и се радвайте винаги на невероятни приключения. Чудите се вече на каква цена в България се предлага това чудо?

Промоциите и специалните отстъпки са запазена марка само за сайта на доставчика. Това е и единственото място, където може да получите гарантирано своята опаковка Fish XXL със супер оферта и то на половин цена. Ако искате да зарадвате приятел или самите вие да опитате ефекта от активатора за кълване – намерете сайта и поръчайте.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Купих го за един приятел, който е запален рибар. Искахме да си направим шега с него. След известно време ни попита от къде сме го купували, защото той иска да вземе още за него и за други рибари от групата, с която ходят заедно. Нямаше как- пратих му сайта. А той пък после напълни Фейса със снимки на риби…

 2. Скептично съм настроен към такива средства. Риболова си е занаят и изисква доста четене, разбиране и следене на поведението на рибата. Наука като тази трудно ще бъде зачеркната само с използването на някакви магически средства, с които да привлечете два ли не тигрова акула в реката. Е няма как да стане. Бъдете реалисти! Вместо такива глупости си вземете някаква хубава стръв и готово.

  • Не си прав приятел. За науката – да, трябва да се знаят много тънкости на занаята. Обаче аз лично съм си купувал Fish XXL и съм доволен. В началото, когато започнах да се занимавам с това много ми връзваше и винаги се прибирах с големи парчета. С течение на времето обаче нещо не се получаваше и започнах да се прибирам и буквално с нищо. Тогава намерих този активатор за кълвене и нещата си дойдоха на място. Сега поне 2-3 големи парчета не се прибирам.

 3. Купувах този активатор за кълвене на мъжа ми. Щял да става рибар и аз обърнах ситуацията на шега. Казах му, че ако иска да храни рибите е по – добре да и мята храна отгоре, отколкото да стои на едно място и да чака с часове да клъвне. Така реши да му взема именно това средство – малко на шега, малко на сериозно. Много смешно беше, когато се върна с две огромни парчета риба и каза – това е от твоя спрей. Вкусни бяха и си ги хапнахме.

 4. С един приятел бяхме на риба и той каза, че си е купил активатор за кълване. Погледнах го скептично, защото си помислих, че се шегува. Настанихме се и започнахме да ловим. Интересното беше, че при него рибата си идваше и си се хващаше, дори да сложеше хляб. После го попитах какво е това нещо, с което вади такива страхотни рибоци и той ми препоръча Fish XXL.

 5. Един приятел си беше взел и първият път, когато го използва бяхме с цялата група рибари на един язовир. В началото естествено стана за смях, защото всички смятахме, че е абсурдно някакъв си спрей да подейства. Обаче като почна да вади едни големи парчета и решихме, че може и да работи. Аз си поръчах след него от този сайт – http://www.fish-xxl.bg. Когато аз го купувах беше на промоция и го взех за към 80 лв., обаче сега незнам колко е.

  • И аз поръчах от същия сайт, пак беше толкова пари. Много бързо ми се обадиха и поръчката дойде по пощата. Още първия път реших да видя дали рекламата му е вярна и сложих за стръв обикновен хляб, но го напръсках с Fish XXL. И рибоците дойдоха! Такова страхотно снимане му ударихме с момчетата, че после всички тръгнаха да купуват. Ползва се много лесно – само пръскаш и пускаш. Опитвахме и на големи язовири за спортен риболов и на реки, е и на кварталния язовир – работи безотказно.

 6. Какво е това чудо, хора! Разкажете повече – наистина ли действа или само си давате парите и са ви платили за да правите реклама? Как така работи – то рибата не е толкова тъпа, че на бастун да се хване…

  • Всъщност е нещо като синтетични феромони, които действат на рибата като я карат да дойде и да яде. Дори да е някое езеро, в което трудно се хващат каквито и да било риби дори най – дребните, с този спрей може да докопаш и шарани гиганти, стига да има там, където ловиш. Едни приятели на морето го пробваха, а после си изядоха и улова – стигнал им за цял грил.

 7. Съседа е запален рибар и непрекъснато разправя истории като от вицовете – какво хванал, ама колко било голямо, ама как го дърпали трима човека. Умираме си от смях с него, защото доскоро бяхме напълно сигурни, че лъже. Обаче един ден ходихме заедно – аз не съм от най – големите фенове на риболова. Та съседа наистина започна да си хваща големи риби, аз си стоях и си чаках. После разбрах за прословутия активатор за кълване – при него поне работеше.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here