Diamond – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Diamond - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.3 (86%) 20 votes

Diamond представлява възстановяваща маска за коса! Чудотворната смес стимулира растежа на косата и връща на косата еластичността и блясъка й. Съставът на древното испанско средство лежи в основата на маската. Diamond работи безотказно при всякакъв вид коса. Отзивите за маската из най – популярния форум за продукти за коса гарантират,че продукта наистина действа. На страницата на производителя можете да откриете допълнителна информация и неговата цена в България. Маската под формата на ампули, работи на два етапа. Фазата на активното възстановяване действа на косата отвътре, като: премахва основните причини за изтощение и чупливост – блокира дехидротестостерона и забавя процеса на стареене на фоликулите. Увеличава притока на кръв към главата, което спомага за пълноценното подхранване на косата , а също така ускорява възстановяването на косата. Следващият етап е маслената фаза. Маслената фаза подобрява външния вид на косата, овлажнява косата, придава й страхотен блясък. Изчезва чупливостта й, косата става гладка, копринена и послушна.

Предимства:

 • възстановяване на изтощена коса
 • ускорява растежа на нова коса
 • намалява косопада
 • възстановява структурата на косата
 • създава ефекта ламиниране

Недостатъци:

 • може да бъда закупен само онлайн

Diamond - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиDiamond – възстановяваща маска за косa, която стимулира растежа на косата и връща на косата еластичността и блясъка й!

www.diamond.bg

Само сега можете да купите продукта на една промоционална цена и да спестите пари! Възползвайте се от 50% отстъпка

Diamond – състав

Diamond - съставСъставът на продукта работи комплексно. Двете фази на действие на маската Diamond имат синергичен ефект: цялостно възстановяват изтощената коса и допринасят за растежа и жизнеността на цялата коса. Diamond състав включва:

 • Витамин B5 – мощен стимулатор на растежа на косата. засилва микроциркулацията на кръвта. Намалява косопада.
 • Кератин – хидролизираният кератин възстановява слабите и чупливи кичури, придава блясък на косата, укрепва космените фоликули, предотвратява косопада и стимулира растежа на нова коса.
 • Протеинов комплекс – Възстановява увредената структура на косъма, омекотява и овлажнява косата

Маслената фаза, която е втората стъпка от действието на продукта съдържа:

 • Арганово масло – възстановява изтощената коса, подобрява нейната структура и я овлажнява, предпазва от цъфтеж връхчетата на косата, възстановява еластичността и блясъка на косата. Създава ефекта като от «ламиниране на коса».
 • Масло от шеа – едно от най-ценните масла в света. То снабдява косата и кожата на главата с всички необходими хранителни вещества, укрепва космените фоликули, има овлажняващ и регенериращ ефект, стимулира процеса на растеж на косата.
 • Кокосово масло – възстановява изтощената коса, подобрява нейната структура и я овлажнява, предпазва от цъфтеж връхчетата на косата, възстановява еластичността и блясъка на косата. Създава ефекта „ламиниране” на косата.

Съставните елементи на маската са внимателно подбрани с цел възстановяване на силата на косата и предотвратяването на косопада.

Официален сайт: www.diamond.bg

Diamond – как се използва? Как се приема? Дозировка

Diamond - как се използва? Как се приема? ДозировкаКак се използва Diamond? – Ампулите се нанасят равномерно върху корените на косата. Как се приема? – Указания за една дозировка/ампула – Отворете ампулата, нанесете смесената фаза върху корените и цялата коса. След 20 минути изплакнете с топла вода и шампоан. Вече може да се насладите на гъста и лъскава коса! Препоръчителната дозировка е една ампула. Ако искате да прочетете повече за това как се използва Diamond и повече подробна информация, може да посетите страницата на производителя за страната.  Не се чудете как се приема Diamond, всяка опаковка идва с рецепта за употреба. За да постигнете максимален резултат е нужно маската да се използва ежедневно.

Diamond – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Diamond - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаDiamond мнения  и отзиви – Продуктът вече е помогал на хиляди жени да възстановят блясъка на косата си, а вече може да бъде доставен до вашия адрес за няколко дни!  Можете да прочете колко ефективни са тези ампули из форумите, а многото коментари на хилядите доволни потребители са категорични в избора си.  Из форуми, като „бг мама”, има много доволни жени изпитали действието му и засилили косата си и нейния блясък! Ако безбройните коментари и мнения из форумите не са достатъчни да се доверите на действието на Diamond, то тогава можете да се доверите на клиничните изследвания с които този продукт е тестван.

Нещо повече, Diamond е преминал всички необходими процедури за регистрация и контролни мерки, предвидени в законите на България. Неговите потребители са единодушни в оценката си – работи безотказно! Тези отзиви са напълно реални, защото продукта действа безотказно. Ако искате да подобрите косата си, да я възстановите или просто да засилите блясъка й, можете да се възползвате от тези ампули.

Diamond – цена в България – аптеки

Diamond - цена в българия - аптекиDiamond предлага на своите потребители една икономична цена, която си заслужава. Определената цена в България е създадена според възможностите на клиентите, като не натоварва семейния бюджета с повече от нормалното. Цената е възможно най- съобразена с възможностите на потребителите, като не натоварва бюджета с повече от нормалното, а с маската ще имате страхотна визия и по-здрава коса.

Diamond е възможно най –  съобразен със своята цена в България, защото ви дава гаранция за качество и резултати. Не е нужно да закупувате повече продукти за отслабване. Не е възможно да намерите продукта в различните аптеки или подобните на аптеки магазини. Поръчка на продукта може да бъде направена единствено на уебстраницата на производителя.

Предлаганата цена е достъпна само на страницата на производителя за България. Бъдете сигурни, че може да намерите продукта само през сайта на производителя без никакво оскъпяване. Със сигурност е съвсем възможно да откриете повече от една имитация на този продукт, но единственият начин да го закупите с гаранция за автентичност и гаранция за качество е през поръчка от официалния сайт на производителя за страната. Действието на Diamond е потвърдено, а препоръчителните мерки са употреба са налични на страницата на производителя. Препоръчваме ежедневно ползване на ампулите за най – бързи резултати.

Diamond - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиDiamond – възстановяваща маска за косa, която стимулира растежа на косата и връща на косата еластичността и блясъка й!

www.diamond.bg

Само сега можете да купите продукта на една промоционална цена и да спестите пари! Възползвайте се от 50% отстъпка

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here