Cyto Forte – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Cyto Forte - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптеки

4.2 (84.44%) 18 votes

Възпалителните заболявания на пикочния мехур и бъбреците се срещат при 3-5% от населението. Съществува известна връзка между тях, пола и възрастта. Жените страдат по-често поради анатомичните особености на пикочно-половата им система, тъй като съществуват условия за пренасяне по съседство на бактериално замърсяване от влагалището. Бременността също е предразполагащ фактор поради притискане на уретерите от плода и задържане на урината. С напредване на възрастта и появата на аденом на простатата, при част от мъжете инфекциите на пикочния мехур и бъбреците зачестяват и при тях. Бъбречните камъни също са една от основните причини за развитието на възпалителните заболявания на пикочния мехур и бъбреците. Пациентите най-често имат оплаквания от парене при уриниране, често и болезнено уриниране, наличие на кръв в урината. Това са най-честите симптоми при възпаление на пикочния мехур /цистит/. Когато възпалителният процес е обхванал и бъбреците, състоянието на пациентите е значително увредено – температурата често е повишена, понякога с втрисания, болка в поясната област, която може да бъде тъпа при по-леко възпаление, или много силна, пробождаща, при гнойно възпаление.

Необходимо е да бъдат направени изследвания на кръвта и урината, включително и микробиологично изолиране на бактериалния причинител, ултразвуково изследване на бъбреците и пикочния мехур, за точно поставяне на диагнозата и започване на незабавно лечение. При правилно и своевременно лечение тези заболявания завършват с пълно оздравяване за период от 10-15 дни, оплакванията отзвучават, лабораторните показатели се нормализират. Голяма роля за предотвратяването на възникването на рецидиви на тези заболявания е премахването на предразполагащите фактори, когато това е възможно. В случай, че тези заболявания не се лекуват, е възможно развитието на по-тежки усложнения като възпаление на околните тъкани, некроза или остра бъбречна недостатъчност. За наша радост вече можем да използваме новия продукт за ефективно лечение на цистит – Cyto Forte. Формулата е създадена и патентована от екип от най-добрите фармацевти в Европа и Съединените щати, които специализират в урология, билкова медицина и създаването на алтернативни антибиотични препарати и е  разработена за жени между 18 и 50 години, като се вземат предвид анатомичните и физиологичните характеристики. Потребителите споделят предимно положителни мнения и отзиви за хапчетата CytoForte, в онлайн форумите. Те отчитат и достъпната цена в България, която в момента е с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Cyto Forte - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиCyto Forte най-накрая печелите борбата срещу цистита.

www.Cyto-Forte.com

Cyto Forte: окончателен продукт, на изключителна цена -50%.

Cyto Forte – състав

Високата ефективност на Cyto Forte се дължи на комплекса от активни вещества, към които бактериите, предизвикващи цистит, не развиват устойчивост. Според официалният сайт, в състава му са включени само растителни суровини. Суровините за производството на Cyto Forte подлежат на двоен качествен контрол във фабриките в Полша, България и Испания.

Активният компонент е екстракт от червена боровинка. Разнообразния и уникален състав на боровинката обуславя нейните многобройни ползи за нашето здраве. Червените боровинки са богати на антиоксиданти, като поради тази причина в древността са я наричали “подмладяващото” зрънце. В структурата на червена боровинка природата е включила минералите: бор, желязо, йод, калий, калций, магнезий, манган, сребро, фосфор и други. Червената боровинка е богата и на витамини: В1, В2, B3 , К, но особено много в нея се съдържа витамин С.

Cyto Forte - съставЧервената боровинка съдържа още органичните киселини: бензоена, лимонена, хининова, ябълчена и др. Благодарение на високото съдържание на бензоена киселина, червената боровинка може дълго се съхранява. Има възможност да се  използва широко като природен консервант. В тези малки плодове присъстват и много други биологично активни компоненти, които са жизнено важни за нашето тяло:

 • Органичните киселини – унищожават бактериите в червата, бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища;
 • Тритерпеноиди – облекчават възпалението;
 • Флавоноиди – понижават пропускливостта на съдовете;
 • Пектини – помагат да се прочисти тялото;
 • Бензоена киселина – има противовъзпалителен и антибактериален ефект.
 • Спомагателни компоненти:
 • Цинк – подобрява регенерацията на увредените тъкани;
 • Екстракт от лайка –облекчава болката и възпалението;
 • Витамин В1 е от съществено значение за преработката на мазнини, протеини и въглехидрати. Насища тялото с полезна енергия. Помага на метаболизма;
 • Витамин B6 има значителна роля в активността на нервната система. Дефицитът на витамин B6 затруднява производството на антитела и реакцията на организма към патогените;
 • Витамин С – подобрява имунната система;
 • Витамин B2 – възстановява лигавицата на пикочно-половата система. Участва в синтеза на хемоглобин;
 • Витамин Е – предотвратява възпалението. Той потиска левкодоните и простагландините на арахидонова киселина, мощен антиоксидант. Възстановява пикочно-половата система, ускорява зарастването на лигавицата.

Официален сайт: www.Cyto-Forte.com

Cyto Forte – как се използва? Как се приема? Дозировка

Cyto Forte - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаДозировката на компонентите отговаря на стандарт GMP3. Това е международен регулаторен документ, който определя правилата за производство и контрол на качеството на лекарствените продукти.

Как да приемаме таблетките Cyto Forte? Необходимата дозировка за прием на Cyto Forte  е както следва:

Курс на лечение:

1 таблетка два пъти дневно

Успоредно с антибиотици:

по 1,5 таблетки два пъти дневно

В период на влошаване:

по 2 таблетки два пъти дневно

За профилактика:

по 1 таблетка веднъж дневно

Приема се стриктно след хранене.

Съветът на официалния сайт, затова  как да се приема Cyto Forte , е това  да става от 14 дни до 60 дни.

Cyto Forte - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиCyto Forte най-накрая печелите борбата срещу цистита.

www.Cyto-Forte.com

Cyto Forte: окончателен продукт, на изключителна цена -50%.

Cyto Forte – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

В момента това е единствения бързодействащ препарат, който няма абсолютно никакви странични ефекти. Нужни са около 17 минути след приема на CytoForte, за да се усети действието. Продуктът ефективно унищожава патогенните организми в пикочната система и премахва неприятните симптомите на болестта. В рамките на клиничните изпитвания е установено, че едномесечен курс на прием на био добавката гарантира отсъствието на E. coli в 98% от случите и предпазва от повторната поява на заболяването.

Възможните приложения на Cyto Forte включват: периода след антибактериално лечение на инфекции на пикочните пътища, в случай на чести рецидивиращи инфекции на пикочните пътища, както и в периода на повишен риск от тяхното развитие при неблагоприятни фактори, като сезонни промени, горещ и влажен климат, хипотермия, стресови ситуации , пътуване, неблагоприятни хигиенни условия.

Най-важното е да не закъснеете с лечението, тъй като циститът може да предизвика много сериозни усложнения: инфекцията може да пропълзи по пикочните пътища и да достигне до бъбреците. При продължително протичане за заболяването, инфекцията може да доведе до развитие на пиелонефрит – възпаление на тъканите на бъбреците, със симптоми висока температура и болки в кръста.Cyto Forte - как се използва? Как се приема? Дозировка

При продължително неглижиране заболяването става хронично, например цисталгия (постоянна остра болка при уриниране

Следващият стадий е сбръчкване на пикочния мехур, който води до инвалидност.

Био активната формула на Cyto Forte лекува цистита в 8 етапа:

 • Възпрепятства закрепянето на бактерии към стените на пикочния канал;
 • Деформира бактериалната клетка;
 • Уврежда фимбриите на бактериите и блокира възпроизвеждането им;
 • Предотвратява формирането на бактериални слоеве;
 • Способства за извеждането на бактериите от пикочните пътища;
 • Влияе на киселинността на урината;
 • Нормалната среда е кисела (pн=7);
 • Способства за успокояване на възпаленията на пикочните пътища;
 • Подобрява устойчивостта на организма срещу инфекции и укрепва имунната система.

Коментарите и мненията на потребителите за натуралния продукт, споделени като отзиви в онлайн форумите, потвърждават  тези твърдения. Освен това, не се споменава за наличието на неприятни странични реакции, нито пък за друга форма на противопоказания в мненията и коментарите в Бг мама, както и в отзивите на други електронни форуми.

Липсата на сигнали за възможни неприятни реакции, последващи приема на продукта, не означава непременно, че такива не могат да възникнат при отделния индивид. Производителят съветва всички да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба!

Официален сайт: www.Cyto-Forte.com

Cyto Forte – цена в българия – аптеки

Таблетките CytoForteне могат да бъдат намерени в кварталните аптеки. Те се поръчват и заявяват чрез попълването на име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Тези данни са нужни, за да може представител на дистрибутора да звънне с цел доуточняване на детайлите около доставката.

Cyto Forte - цена в българия - аптекиПроцесът по поръчка и доставка е дискретен и клиентите няма за какво да се притесняват. Плаща се в момента на получаване. Текущата към момента, промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе Cyto Forte на цена в България с -50% отстъпка от оригиналната му стойност. Запомнете натуралният продукт Cyto Forte, не може да се закупи от аптеки, а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.

Cyto Forte - мнения - форум - отзиви - коментари - цена в българия - аптекиCyto Forte най-накрая печелите борбата срещу цистита.

www.Cyto-Forte.com

Cyto Forte: окончателен продукт, на изключителна цена -50%.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Преди година плувах в студена вода и развих цистит. Болката е толкова силна, ходенето до тоалетна е невъзможно, а периодите между обострянията бяха по 2-3 седмици. Не мога да приемам антибиотици, защото имам проблеми с черния дроб. Следователно лекарят многократно ми предписваше аналгетици, които, въпреки че отстраняват болката, не лекуват болестта. Поръчах по интернет Cyto Forte, изкарах курса на лечение и от цистита не остана и следа. Лекарят също каза, че съм здрава.

 2. Имам цистит от тийнейджърка. Ако се заседя в банята и после изляза леко облечена на хладно, следват болки, спазми и други ужасии. Майка ми се измъчи с мен – лекари, лекари! Те също се измъчиха. Но добре че попаднах на млад лекар, който се интересуваше от новите тенденции. Каза, че тази болест все още се лекува със стари методи и е добре, че не съм направила усложнения. Изписа ми Cyto forte – таблетки на растителна основа с екстракт от червена боровинка. Не съм имала кризи от 4 месеца!

 3. Преди CYTO Forte се опитах да излекувам цистита с народни средства: дафинов лист, интимен душ и др. Но с всяка криза ставаше все по-зле. Отидох на лекар, той предписа антибиотици. В крайна сметка си развалих стомаха. Една приятелка с подобен проблем ми каза за Cyto Forte. Никаква химия, а болестта изчезва заедно с болката. Впечатлих се и поръчах по интернет този продукт на официалния уебсайт http://www.cyto-forte.bg. Два месеца по-късно забравих, че съм имала цистит. И не съм се и сещала от година!

 4. Светлана Александрова, уролог, с работен стаж 18 години

  Преди бях предпазлива с новите лекарства на фармацевтичния пазар. Но положителната европейска статистика, отразяваща успеха при лечение с помощта на Cyto forte, приятно ме изненада. И накрая имаме лекарство, което не само спира обострянето на цистита, но напълно лекува болестта, която преди това се считаше за хронична.

 5. Cyto Forte е просто страхотен! Имах хроничен пиелонефрит, само малко да настина или да се преуморя, моментално ме поваляше. Лекувах го почти 4 години. Какво ли не пих, без никакво подобрение. Но по препоръка на моя лекар миналата година проведох един курс с Cyto Forte и се оправих. Оттогава нямам никакви оплаквания.

 6. Когато за първи път получих цистит, нямах представа какво се случва с мен, непрекъснато имах усещане, че ми се ходи до тоалетна, ставах непрекъснато през нощта, имах неприятно усещане в областта на слабините, след това дойде болката и понеже се лекувах сама стигнах до там, че не можех да стоя седнала. Беше ужасно! Накрая отидох на лекар, пих лекарства и се оправих, но оттогава поне два пъти годишно цистита ме поваляше, докато не открих Cyto Forte. От тогава циститът е само един лош спомен за мен!

 7. При мен циститът беше станал хроничен. Мислех, че няма спасение! Тогава майка ми ми донесе таблетки Cyto Forte. Беше решила да ми помогне и ги поръчала по препоръка на своя приятелка. Не бях сигурна дали ще ми помогнат, но трябваше да опитам. Нямате представа колко щастлива бях, щом започнах да усещам положителния им ефект. Благодарна съм на моята майка и разбира се на Cyto Forte!

 8. При интерстициален и лъчев цистит Cyto forte намалява болката и честотата на уриниране. Ако говорим за ефекта при хроничен рецидивиращ бактериален цистит, тук можем да очакваме намаляване на честотата на рецидивите или тяхното изчезване. Предимството пред традиционните режими на лечение на цистит е възможността за превантивен прием. След 1-2 профилактични курса рискът от първичен цистит или рецидив е 78%.

 9. Искам да споделя и своя опит в борбата ми с ужасния цистит. Няма да навлизам в подробности за болката, паренето, безсънните нощи…. Още при първите симптоми не се колебайте да се доверите на Cyto Forte! НАИСТИНА ПОМАГА!

 10. Очаквам с голямо нетърпение да пристигнат и моите Cyto Forte, защото положението вече е нетърпимо. Моля се и се надявам да помогнат и на мен!

 11. Ще се присъединя към всички, които са опитали лечение с Cyto Forte и са останали доволни! Действат перфектно!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here