CocoSlimmer – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

cocoslimmer

4.1 (82.67%) 15 votes

Наднорменото тегло е един от бичовете на нашето съвремие. Милиони хора в целия свят се борят с излишните килограми, а често тази борба е изключително неефективна. Те опитват всичко – изтощителни диети, спорт, упражнения у дома или във фитнеса. Наред с наднорменото тегло се появяват и различни допълнителни усложнения в здравословното състояние – проблеми със ставите, сърцето, кожата.

Разнопосочни мнения на специалисти посочват причините за затлъстяването – неправилно хранене, недостатъчно движение, лоша храна, липса на достатъчно полезни хранителни вещества като витамини и минерали, необходими за правилното функциониране организма.

Разбира се стресът активно допринася за появата на наднорменото тегло. В интернет са налични стотици форуми и сайтове пълни с всевъзможни диети. Не всички от тях обаче имат желаният ефект или не работят еднакво при всеки отделен човек. За една диета може да има както много положителни, така и много отрицателни отзиви – зависи от това колко хора са я спазвали стриктно или са разчитали на ефект, видим след ден – два.

Предимства:

 • Топи килограмите
 • Формула със 100% натурален състав
 • Дава енергия и тонус
 • Без диети и упражнения
 • Лесен прием и видими резултати
 • Приятен вкус
 • Контрол над апетита

Недостатъци:

 • Предлага се само по интернет

Един приятен вариант за понижаване на теглото без да припадате от глад е CocoSlimmer. Съставът на препарата е базиран на действащи активно за премахване не само на вече натрупаните мазнини, но и на апетита. CocoSlimmer може да намерите на половин цена в България, но това не е най – важното. Възможността да свалите теглото, без да се лишавате от любимите си храни е наистина страхотна!

CocoSlimmer – състав

CocoSlimmer има специално подбран състав, който действа активно в три основни посоки – потискане на апетита и стимулиране на метаболизма и регулиране на холестерола.

 • Зелено кафе. Един от най – модерните начини за намаляване на теглото е приемането на зелено кафе. Според различни изследвания, консумацията на този продукт стимулира метаболизма, но има и мощен антиоксидантен ефект. В състава на зеленото кафе има хлорогенна киселина, която е в голямо количество при суровите зърна, но намалява при изпичането.
 • Малинов кетон. Малиновите кетони стимулират метаболизма. Различни проучвания доказват, че малиновите кетони предпазват от затлъстяване и подобно на зеленото кафе имат антиоксидантни свойства.
 • Акай Бери. Като част от основния състав на CocoSlimmer, Акай Бери има задачата да спомогне за разбиването на мазнините, като същевременно има свойството да намалява и апетита, и да повишава енергията.

CocoSlimmer – състав

 • Кокос. Кокосът ускорява метаболизма и дава енергия. Същевременно намалява риска от затлъстяване.
 • Африканско манго. Вкусният и много полезен плод топи мазнините, като според различи проучвания намалява апетита и регулира нивото на холестерола. Ето защо той също е важна част от натуралния състав на CocoSlimmer.
 • Грациния Камбоджа. Растението е известно с производството на хидроксилимонената киселина, която потиска апетита.
 • L-карнитин – работи в посока на разграждане на мазнините и предотвратяване на тяхното повторно натрупване.

Официален сайт: www.cocoslimmer.bg

CocoSlimmer – как се използва? Как се приема ? Дозировка

cocoslimmerCocoSlimmer се предлага на пазара във вид на разтворима напитка. Има точна дозировка, която е необходимо да бъде спазена, за да се постигне желаният ефект. Как се приема? Сутрин, около 15 минути преди да закусите е необходимо да разтворите една опаковка в 200 мл. гореща вода. Разбира се когато купувате CocoSlimmer ще се сдобиете с подробни указания за това как се използва и в каква дозировка зеленото кафе.

Все пак е добре да спазвате указанията как се приема продукта. В никакъв случай не бива да пропускате закуската си. Важно е да си създадете навици за спазването на указанията как се използва продукта – разтворен само в гореща вода или в мляко, като при разтваряне в млякото е задължително да добавите две кубчета лед.

Не забравяйте да се храните умерено, без обаче да се лишавате от важните за организма вещества. След кратко време ще видите, че приемът на CocoSlimmer повлиява върху желанието ви за храна, като сами по естествен начин ще ограничите порциите си.

CocoSlimmer – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Много българи се борят с наднормено тегло. Според потребителски мнения в интернет, хората опитват какво ли не за да намалят теглото си и да регулират нивата на холестерола и кръвната захар. Във форум БГ мама има десетки теми, в които се обсъждат начини за отслабване – модерни диети, хитови фитнес програми или пък групови занимания.

CocoSlimmer - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мама1Множество от публикуваните коментари в не един форум от хора, опитали практически всичко за да намалят теглото си показват, че е необходимо не само постоянство за постигане на резултат, но и воля. CocoSlimmer няма да ви даде резултат още след първия ден. Отзиви на използвали продукта клиенти сочат, че трябва да мине известно време – например поне седмица за да се види ефекта. Все пак не бива да се пренебрегват и индивидуалните характеристики на всеки отделен човек.

Коментари, мнения и отзиви за зеленото кафе CocoSlimmer може да се намерят навсякъде в мрежата. Всъщност тайната на продукта е в обединяването на различни, продавани отделно съставки за намаляване на теглото в един продукт, който наистина работи. CocoSlimmer се бори не само с килограмите, но и предотвратява последиците от него. Когато теглото на човек е твърде високо, той започва да развива множество други заболявания като високо кръвно, болки в ставите, проблеми с кръвната захар, холестерола… Не чакайте това да се случи, а вземете мерки веднага.

Официален сайт: www.cocoslimmer.bg

CocoSlimmer – цена в българия – аптеки

CocoSlimmer е разработен така, че полезните съставки да се усвояват максимално добре от организма. Неговото ползване не е обвързано със спазването на диети или хранителни режими. Още повече с изтощителни тренировки. В кои аптеки може да се открие продукта? Истинският, оригинален продукт се предлага само в интернет, от лицензиран доставчик, оторизиран от съответния производител.

CocoSlimmer - цена в българия - аптеки1

Ако искате да се възползвате от промоционалната цена в България, на която се предлага продукта трябва да посетите сайта на доставчика. Избягвайки продажбата в аптеки и дрогерии, клиентите не плащат допълнителни такси и комисионни на посредници. При тях пристига само оригинален CocoSlimmer, директно от лицензираният за страната доставчик, който е в състояние да предостави цена в България, каквато добавянето на други звена по веригата няма как да даде.

Поръчката на CocoSlimmer става изключително лесно, като е нужно само да попълните своите имена и телефон за обратна връзка. Операторите на доставчика ще се свържат с вас за да уточните детайлите. За максимална сигурност на клиента, продуктът се заплаща направо при получаването му.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here