Artrovex – мнения – форум – отзиви – коментари – цена в българия – аптеки

Atrovex

4.2 (83.85%) 26 votes

Болките в ставите са изключително неприятни и често са сигнал за много по – сериозни проблеми. Според битуващите мнения сред потребителите, болките в ставите се появяват при хора над средната възраст. Както при повечето заболявания обаче и тук възрастта отдавна е понижена и сега дори много млади хора страдат от болки в рамената и коленете. При някои това се дължи на прекомерно натоварване на ставите, при други на неправилно хранене – причините са различни.

Хората, които работят предимно физическа работа са едни от най – често засегнатите от проблемите в ставите. Според потребители в мрежата – пазарът е залят от различни продукти, които се борят с болките в ставите и коленете. Изключително трудно е обаче да се докаже кой е най – добрият и най – ефикасният. Отзиви на хора от различни възрасти, използвали гелът Artrovex работи добре в посока на облекчаване и премахване на неприятните ставни болки.

За да се борите с болките в ставите е необходимо не само да се търси начин за намаляването и, но и за заздравяването на изтънелите хрущяли. В не един здравен форум се коментират полезните свойства на Artrovex, като потребителите го използват както за поддръжка и профилактика, така и за възстановяване на хрущяла. Продуктът е базиран на доказани съставки, които са обединени в мощна кремообразна текстура, която се предлага на изключителна цена в България с гаранцията за бързо пристигане и бързо намалява и тушира болките в ставите.

Artrovex – състав

Гелът Artrovex е изключително мощно средство за лекуване и възстановяване на възпаления на ставите и износените хрущяли. Съставките му не действат като обикновените гелове използвани при болка. Те работят и за възстановяване хрущялите. Какво има вътре?

 • Мазнина от акула. В нея се съдържат няколко много важни компонента, но два се отличават при въздействието си върху ставите. На първо място това е скваленът. Той намалява възпалението на ставите, като по този начин облекчава болките. Скваленът спомага активно за възстановяването на увредената става, като по естествен начин активира регенеративните процеси. Другото важно активно вещество на мазнината от акула е скваламинът. Веществото е известно със свойствата си на антибиотик. Най – доброто приложение на мазнината извличани от акула е във вид на крем или мас, както е в случая с Artrovex. Мазнината от акула много често е в централния състав на много от препаратите за лечение на възпаления на пазара.
 • Atrovex-състав1Екстракт от листа на черен оман. В черен оман се съдържа веществото алантоин. То активно работи за регенерацията на костната тъкан като същевременно възстановява кръвообращението и помага за укрепването на костната структура, връзките и сухожилията. Алантоинът е изключително използвано вещество, което участва като състав на множество препарати за лечение на проблеми със ставите.
 • Глюкозамин. Естествено вещество, което обичайно се намира в човешкото тяло и най – вече в областта на хрущялите и ставите. Изключително често се препоръчва употребата му от спортуващи хора, които искат да подобря работата на ставите си и да се предпазят от артрит.
 • Хондроитинът. Веществото обикновено се добива от рибни хрущяли. Неговата роля е да стимулира регенерирането на хрущялната тъкан и да се бори с възпалението.
 • Екстракт от прополис. От векове прополисът се използва като антибиотично средство и за имуностимлулатор. Има силно обезболяващо и противовъзпалително действие.

Oficiální stránky: www.artrovex.bg

Artrovex – как се използва? Как се приема ? Дозировка

Artrovex има кребоомразна структура, което го прави изключително лесен за нанасяне. Как се използва? Чрез нанасяне директно върху кожата на проблемните места. Кремът работи активно в две основни направления – поддръжка и профилактика и за възстановяване на увредени стави и хрущяли. Ето защо преди да прецените как се приема и за каква дозировка се касае Artrovex трябва да имате ясна идея каква е целта, която сте си поставили за вашето лечение. Възстановяването на ставите е изключително тежък и труден процес, който изисква определена продължителност на курса на лечение.

Когато получите вашата опаковка с Artrovex ще видите подробни упътвания за това как се използва и с каква дозировка, но все пак е желателно да сте на ясно, че продуктът решава повечето от ставните проблеми като артроза, артрит, болки в ставите и рамото, коксартроза, вертебрална херния.

Atrovex

Тъй като продуктът е под формата на най – добрият за възприемане от организма вид – крем, трябва да спазвате указанията за това как се приема – само чрез нанасяне върху проблемните места. Всяка доза от крема има 100% съдържание на следните компоненсти – 88 mg босвелиева киселина и 240 mg чист MSM, което е напълно необходимо количество на организма за активиране на борбата с възпалителните процеси и тяхното лечение.

Artrovex – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Много хора предпочитат да се доверят на продукти, които са базирани на естествени съставки. Ето защо немалко от изказаните коментари на потребители говорят именно за желанието от натурално средство за лечение на ставни проблеми. Немалка част от потребителите избират именно Artrovex, защото според техните мнения натуралният състав на продукта ги привлича, а вариантът да използват крема за продължително лечение, без да се налага са пият хапчета с неясен произход всеки ден е наистина прекрасен.

Atrovex - мнения - форум - отзиви - коментари - бг мамаЗа да видите отзиви от доволни потребители на Artrovex не е нужно да търсите в конкретен форум. Коментари от клиенти има навсякъде, като причините за положителните отзиви са много – от лесната употреба, през изключително бързото облекчение на болките, до отлични резултати след продължителна употреба.

Хората често сигнализират в мнения, че ставите болки буквално ги обездвижват и не успяват да свършат дори ежедневни за тях неща. Подобни оплаквания може да се срещнат и във форум БГ мама, където гостите активно търсят лечение на техните проблеми. Artrovex е решение за повечето от известните ставни проблеми като се използва в две насоки – профилактика и лечение.

Предимства:

 • Изцяло натурален състав
 • Решава повечето от известните ставни проблеми с отличителен успех
 • Спира процесите по разрушение на ставите
 • Възстановява хрущяла по естествен път
 • Под формата на крем за максимално усвояване на полезните съставки
 • Подобрява подвижността на ставите и увеличава гъвкавостта и издръжливостта им
 • Облекчава болката и отоците

Недостатъци:

 • Достъпен е за поръчка само онлайн

Artrovex – цена в българия – аптеки

Artrovex е натурален крем за възстановяване на ставите и хрущялите, който дества по напълно естествен път. Продуктът се предлага на достъпна цена в България само от сайта на оторизирания доставчик. Няма как да откриете Artrovex в отделни аптеки или вериги такива. Единствено покупката му от официалния сайт гарантира 100% качествен продукт и гаранция за качество.

Ето защо Artrovex не се предлага в аптеки или дрогерии и така се избягва и надценката от тяхна страна. Купувайки от официалния сайт, получавате оптимална цена в България за продукта, както и гаранция за неговия произход и резултати от употребата му.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Ясно е, че ако намажете веднъж или два пъти, няма да има ефект. Необходимо е целенасочено третиране, като всеки ден се нанася крем върху болезнените стави. Така че полезните вещества ще се натрупват и ще вършат работата си. Болката се намалява само след няколко минути, възпалението също бързо се неутрализира. И за възстановяване на хрущяла Artrovex го прилагам като мярка по един месец 2-3 пъти годишно.

 2. Купих си продукта от нужда и от проблеми с лекарствата. Работата ми е в седнало положение, боли ме гърба и шията. Преди това използвах различни други средства за мазане, но те имаха само кратък, временен ефект. Лекарят ми ми изписа таблетки, но от тях се появи обрив по кожата. И да пия таблетки за мен е противопоказно. Така че намерих решение в Artrovex. За един месец след началото на терапията болката изчезна и се чувствам много по – добре, ставам с желание и без болка и отивам бодра на работа.

  • От къде го купи? Аз също прекарвам много време седнал пред компютъра и ме боли гърба страшно много. Харесвам си работата, но е ужасно да си схванат и да охкаш като пенсионер. И на мен ми изписаха таблетки, но щом спрях да ги пия болката се върна. Основно ме боли врата и гърба.

   • От интернет. Знам какво е да те боли, защото съм го изпитала лично. Поръчах от този сайт http://www.artrovex.bg. Пазя си го за всеки случай, ако реша пак да пазарувам.

 3. Бързо нормализирах физическото си състояние. Няма болка – тичам си по задачи както преди. Боляха ме коленете, но вече не. А и да кажа не цапа. Мажете на мястото, което трябва, обичате се и тръгвате. Няма неприятно затопляне, сърбеж и други гадни странични ефекти. Попива бързо и не оставя следи. Това за мен беше една наистина добра инвестиция в Artrovex.

 4. При мен случаят беше доста тежък. В началото пих противовъзпалителни лекарства, които намалиха възпалението и го отстраниха. Отокът също изчезна, но… с течение на времето състоянието на ставите се влоши. Честно казано, не ми се вярваше Artrovex да проработи толкова бързо, но се оказа, че ставите наистина се възстановяват. За половин година два пъти правих курсовете и в резултат освен, че се чувствам много по – добре, станах и по-активен.

 5. И аз като колегата – Обичайното натоварване стана по-трудно за понасяне, а неприятно триене в коляното ме караше да се чувствам като стар автомобил. Обичам да си играя с внучето ми, но как когато боли? Като цяло след като доста време пих лекарства започнах да изпитвам проблеми с черния дроб и стомаха. Поради това реших да премина към естествени средства. Жена ми донесе крема у дома и каза да опитам. Поне един курс, защото ставите се възстановяват бавно и трудно. От тогава направих два курса – чувствам се супер.

 6. Активно спортувах до преди няколко години. Сега нямам това време и съответно ставите започнаха да се обаждат. Вместо с лекарства, тръгнах с кремове и първото на което попаднах беше този крем. Е, не си го сменям за нищо на света. Работи добре, чувствам се страхотно и подвижността ми се подобрява, а болката – ами няма я.

 7. Имам куче, което често разхождам. Миналото лято тичайки с нея си навехнах крака. За щастие нямаше счупване, само изкълчване, но болката остана с месеци. Опитах компреси, мехлеми, лекарства. В един форум открих много положителни отзиви за Artrovex. След като го употребявах постоянно в продължение на 3 седмици, болката изчезна и от тогава не се е връщала. При ходене няма дискомфорт. Съпругът ми се оплака от болка в гърба – веднага го намазах с крема. Имам си един за всеки случай.

 8. Как така ги купувате тези лекарства без лекарско предписание не ми е ясно. Още повече, че цената е доста висока поне според мен –направих си труда да проверя. Как пък така на всички помага не ми е ясно? И в коя аптека го продават?

  • Купува се само по интернет, не се продава в аптеките. Цената не е висока и дават гаранция за резултатите. Ако купуваш от аптека или го намериш там – не е истински.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here