Стрес: как можеш да останеш спокоен и фокусиран

Rate this post

Напрежение-това е физиологична реакция на всички естествени за организма ни, когато той е уплашен или е в опасност. Че тази опасност е реална или въображаема, тялото ни бързо в състояние на повишена готовност. Този стрес действие система за сигурност. В спешни случаи тази реакция може да спаси живота ни, ни предоставя издръжливост, както и допълнителна енергия, за да ни предпази. Степен на стрес оказват влияние на външни и вътрешни фактори. Нашата работа, нашите лични отношения, членове на семейни обстоятелства, както и всички други различни пречки и проблеми, които ние се сблъскваме всеки ден се отнасят до външни аспекти.

Толерантност и устойчивост на разтягане

Сред вътрешните фактори, ние откриваме нашето психическо и физическо здраве, както и с нашия начин на живот за действие, като диета, почивка или тренировка. Високата степен на тревожност може да създаде проблем със здравето, като сърдечно-съдови заболявания, проблеми с теглото, както и храносмилането, и тревожност. Има два метода за признаване на стрес и съпротива. Толерантност на напрежение-това е умение да стои здраво и да се бори със стреса, когато той се намира в стрессовом състояние.

Толерантност и устойчивост на разтяганеСъпротивата, от друга страна, означава възможността за използване на отделни източници, за да получите по-трудни ситуации, без да изпитват въздействието на стреса, както и като се вземат предвид тези обстоятелства, тъй като възможностите да растат, да учат, както и да се засили тяхната позитивност. Ние можем да определим допуск на размера на напрежение може да издържи до унищожение. Устойчивост на стрес се определя от способността за преодоляване на изпитанията, без да изпитват напрежение.

Най-ефективният начин за справяне със стреса и тревожност, това е много по-имунната, която позволява да се достигне до състояние на физкультурно-оздравителна, както и растежа на умственото, а също и да останат продуктивни на работното място. Да развива връзките си с близки и приятели, Можете също така като: лечение на почивка: начин за подобряване на живота си прекарвате достатъчно време с хората, които са важни за вас?

Как може да се подобри тяхната устойчивост на стрес?

Изисква време, за да направим нещата, които искате Можете да зададете време само за себе си всяка седмица, без чувство за вина? Правите задачи, които ви предоставят удовлетворение? Хоби-това е чудесен начин за изпразване на ума и за миг това, като удар. Тези дейности са важни, за да се отпуснете, а също и да се погрижите за своето здраве.

Как може да се подобри тяхната устойчивост на стресАко не разполагат с време за забавления, е напълно възможно, че трябва да прекарват твърде много други места в живота си (работа, научни изследвания, партньорства). Направете вашият ден в деня на видео допълнителен прекрасен чрез изпълнение на дейности, които ви карат да се чувствате страхотно. Маса положителни емоции и спомени, които помагат за поддържане на морал в продължение на период от време или не Се чувствате енергични. Оценка на времето на управление при изпълнение на множество задачи едновременно, постоянно се предполага, че това ще ви направи много по-ефективен? Изследвания показват, че умът не може да прави няколко неща наведнъж правилно, така че, когато ние вярваме, получаване на още повече неща се изпълнява за по-малко време, това всъщност не е вярно.

Опитайте се да направите една точка едновременно, както и да видим колко бързо може да завършите вашия списък със задачи. Тренировка намалява последствията от стреса, а също така усилва назовем само няколко неща циркулация на кръв в органите и мускулите, укрепва силата си, и регулира кръвното налягане. Тренировка дава възможност на тялото да се освободи излишната мощност, а също и напрежение, събрана през деня. Той освобождава хормони уелнес и също така подобрява способността ви да се концентрирате по-късно. Изберете спортна дейност, която Ви харесва, а също и да го интегрират в диетата си.

Ще отнеме време, за да се отпуснете

Можете също така като: страх дете: като софрология може да ви помогне свободно време методи, един от най-надеждните подходи към въвеждането на режим на извънредно положение на света в ума си и тялото си. Има много стратегии, между които, за да изберете от, включително и отпускане на мускулите, дишане, упражнения, йога, софрология или внимание. Дори ако имате само 10 минути на ден, за да се отпуснете, това е достатъчно, за да се справи с вашата тревожност.

Ще отнеме време за да се отпуснетеОпитайте различни упражнения, както и да изберете най-добрите за вас. Храни се добре, за да има различни и балансирано хранене, което ни прави много по-устойчиви на стрес и тревожност. Отпуснете още една физическа нужда базата не излизат. Когато ние не спираме достатъчно или иначе е достатъчно, ние не сме в състояние да предложим на максимум. Уверете се, че сте предостави тялото си на сън се нуждае. Ако спите през деня, микро-сън, за да възстановят силите си, или да ви помогне, за да завършите деня си. Обяви, за да се повиши информираността за всички благоприятни елементи на живота си.

Защо да не водят дневник за всички положителни неща, които се случват с вас? Тази задача засилва позитивност, оптимизъм, а също така съветва това се случва редовно възможности на програмата Excel. Бъдете добри към себе си Вие сте човек и не всеки може постоянно да бъде идеално. Резолюция на собствения си починем малко, всеки толкова често. Да Не се лекуват сами, а също така строго, и също така ще призная нещо, което правите е правилно. За предотвратяване на нежелани идеи.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here