Причини и лечение на грип

Rate this post

Грип-това е инфекция на дихателната система (например, носа, гърлото и белите дробове), които могат да бъдат предизвикани от различни инфекции, грип. Много хора използват думата” грип”, когато те наистина студено. Въпреки остър ринит допълнително причинени от вируси, грип, Както и остри ринитах се различават един от друг в множество методи. В САЩ и Канада на грип често се стига в периода от ноември, както и април. Около 25 % от населението могат да бъдат замърсени при всеки вид на една година.

По-силни изблици (т.е. когато повечето случаи на грип, отколкото се очаква да възникнат в място, или предложеният период) се провеждат на всеки 2 или 3 години, да зарази 2 пъти, дори и повече хора в сравнение с това в продължение на години” извън линия “. Повечето хора с грип напълно да се възстанови в рамките на 1-2 седмици, но други хора спазват трудности, като например пневмония. 

Източници на вируса на грип

Средно от 4 000 до 8 000 души умират в Канада всяка година, поради трудностите грип, и по 20 000 души са с грип в болница. Много от тези хора-възрастни или много млади хора, които също страдат от други заболявания.

Източници на вируса на грипГрипът е заразен, което означава, че той се разпространява лесно от човек на човек. Инфекции, които създават грип се разпространява от човек на повече от един в основата на секрет от носа във вид на капки, прогнозира при кашляне или кихане. Хората, които се вдишват от вирус, плаващ във въздуха, могат да бъдат заразени. В някои случаи от грип може да се разпространява чрез контакт, когато човек се докосва до повърхността (например, на вратата, управление, плотове, телефони), където вирусът е бил предаден, а след това дотрагивается до носа, устата или очите. Разпространението на грип е много по-удобно да изпълнява в места, пълни света, като училище, както и на работни места.

Има 3 домакинства, грип, инфекции, а също така те се различават по типа на А, В И С. Тип с ключ, като правило, патици, гъски, пуйки, както и на птици, но също може да обозначава малък процент грипоподобни човек. Като Б В основата на атаките на човешки видове, както и стартирането на болестта много по-леко. Той само много малко се променя от година на година.

Вид на грип

Позицията на най-добрите проблеми за човека видове. Стресът от този тип на вируса е бил открит сред птици, хора, коне, прасета, тюлени, китове и порове. Вирусите, които заразяват 2 уникални вида често се комбинират, както и смесването на наследствена информация, която се придържа завършва създаването на марка-нов стрес, срещу които никой не е имунизиран, и срещу които няма ваксина подготвени.

Вид на грипТук може би неограничен брой нови разновидности на грипа тип Aa птичи грип идва от вида на А. е установено, че сред птици, включително птици и патици, за по-дълго време, но през 1997 г. първия човек ситуация възникна в хонг Конг. Грип птици до голяма степен влияние върху животни, но той всъщност е в основата на някои случаи на тежки, потенциално опасни за хората с умствена деградация. Много птици са били наистина выбракованы в хонг Конг, за да се предотврати разпространението на болестта. В началото на 2004 г., случаи на птичи грип се е състояла в Япония, Южна Корея, Виетнам, Тайланд, Камбоджа, Китай и Индонезия. Случаи на заболяване, хора, всъщност автор на доклада във Виетнам и Тайланд. Многобройни птици са били засегнати и унищожени нации се споменава, за да се избегне разпространението на болестта.

Свински грип-това е още една форма на грип

Тя посочва, че тя, като правило, в различни видове животни, свине. Свинският грип се предава от едно прасе към друг, и въпреки че тя обикновено не се замърсяват от тези животни, случаи на заразяване на хора са настъпили понякога, и нов стрес всъщност е в резултат на грипния вирус H1N1 (свински грип човек).

Свински грип-това е още една форма на грипПо-голямата част от времето, под влиянието на физически лица вече действително остана в директен разговор с прасета (т.е. те действат в рамките на процедурата на свиня). В предаването на инфекцията от човек на човек вируса на грипа H1N1 (свински грип човек) се случва, все още не е известно със сигурност, ако инфекцията бързо се разпространява сред населението.

Инкубационният период на грипа продължава от 1 до 4 дни, но тези замърсени полово до началото на признаци, доста често те остават в рамките на 24 часа спазване на достъп инфекция в организма им. Един период при възрастни (те могат да предават инфекцията на други) за около 6 дни, докато децата не по-малко от 10 дни. Признаци, а също и проблеми. Първоначалните симптоми, признаци и симптоми се състоят от разочарование, охлажда, а също и кашлица. Различни други признаци и симптоми, като висока температура, анорексия и неясни болки в мускулите придържайки само след.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here