Как да се грижим за дълга коса?

Rate this post

Най-добрите начини за грижа за нея дългата коса е важният въпрос. Поради факта, че толкова бързо, колкото те стават сухи, слаби, скучни, те веднага губят своята туристическа атракция, както и властта на съблазняването. За дълга коса са необходими време и съдържание. Нашите предложения, за да се грижи за нея зашеметяващи дълги коси. За да имате лъскава коса, без вилици, мека на допир, траен, както и жива изисква минимални грижи. Това е особено вярно, когато са дълги.

Това е добре, за да го измие дълга коса

Не трябва да миете косата си всеки ден. Това може да доведе до увреждане на косата. Или те биха могли да бъдат още повече усох, предимно от варовик, съществуващи във водата, както и енергичен, в някои случаи агресивни почистващи препарати; или, обратно, шампоани и често може да увеличи секрецията на себум, която не mosting най-вероятно, за да персонализирате коса вече мастни. В палатки предлагат формули, адаптирани към вида на косата.

Това е добре за да го измие дълга коса За да се уверите, че шампоана косата са първата стъпка в редовното лечение. За предпочитане е да се направи от 2 до 3 коса шампоани редовен оптимална. Шампоан за коса, които трябва да бъдат оборудвани систематично климатик, че, разбира се, да се грижиш, както и да разкрива. Безценен, защото ресането-това е дейност, която руините и също разгражда размери. Следващата стъпка-шампоан не трябва да бъде zappée. Това са само няколко минути време на въздействие. На хидратация, както и дълги косми.

Постоянно популярни, дълга коса са истински изискване за овлажняване и подхранване. За да се избегне има коси, които изглеждат като слама, а също и filasses шипове, отлично хидратира много важно. Тъй като това е немислимо да излезе на улицата без овлажняващ лосион, за да предпази лицето си, точно по същия начин върви по дължината му. Има много спрейове хидратация, без пералня, осигуряващи размери на открито враждебността си, предлагайки им добра доза хидратация през целия ден.

Почистване на меки

Нашите баби се твърди, че, за да имате красива коса трябваше да вържете ги всяка вечер. Регламент? 100 движения на четката. Ако предимства на почистване на зъбите са добре известни-това ви позволява да изчисти бъркотията Размер, за да се реша на маса, да изчистите дължини на замърсяване, цветен прашец на растенията, замърсители, което за ден – понятие 100 замаха на четката, отиде по-далеч. В действителност, заедно с това труден жест риск перевозбуждать скалпа, които в отговор със сигурност ще генерира излишък на себум. Освен това, прекаленото чесане размери риск за тяхното увреждане.

Почистване на мекиНе е голяма чистка, без голяма четка. Четки утюжок за коса трябва да бъдат забранени. Те увреждат косата, когато те не създават микро-увреждане на кожата на главата. Това е необходимо в полза на четки с естествен косъм на глиган, по-мек. Моля, имайте предвид, че почистване на зъбите, помага да се движат себум на кожата на главата по цялата дължина. Основният акт, който подхранва кожата, а също така носи блясък в дължина. Здравословен и балансиран режим на кожата на главата.

Освен великия здрава коса без здрава кожа на главата. Що се отнася до растения, всичко, което се случва, в зародиш. Така че, трябва да изчистите кожата си, да го използвате малка търкам внимателно, за да го освободи от всички замърсители, и, разбира се, масаж постоянно. Масаж терапия, направи деликатно, с плът на пръстите (особено не с нокти, които ще се развиват на микро-наранявания, както и на влошаване на кожата на главата), трябва да бъдат неразделна част от редовни грижи на виена.

Съсредоточете се върху сешоар

Всички източници на излишната топлина трябва да се избягва. За да се избегне износване на неговия размер, както и сешоар винаги трябва да е на средно ниво, температура. Никога не използвайте оптимален температурен режим дори с натискане на. И също така този инструмент трябва да бъде като на косата. Се приспособява към естествената сушене? Не търкайте прекалено силно кожата на главата с кърпа.

Идеална и също приключи на излишната вода, а след това разтъркайте внимателно с хавлиена кърпа. Както и преди употреба на сешоар или корекции за изравняване на желязо, това е много важно за защита на размери и отделках с масла от термо-защита, което ще намали нездравословен начин на излагане на висока температура на косата.

Съсредоточете се върху сешоарВсе пак бъдете внимателни, за да не се претоварвайте с размери под такса по-тежка категория и да получите навар не е голям във всичко. Нарежете вилици. Най-накрая, дори и тогава, когато човек иска дълга коса, не трябва да се поколебае да намали предлагането. Трябва да се отървете от вилици, което “не подлежи на ремонт”, както и че във всеки случай, предлагаме на възприятието на косата е много по-кратък, отколкото са в действителност. Заслужава ли си да се изрежат много, ако те са в добро здравословно състояние, няколко милиметра на всеки 3 или 4 месеца, е достатъчно, за да увеличи красотата си с дълга коса.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here