Възпалена кожа след епилация: най-добрите начини, за да бъде в отлична кожата

Rate this post

Възпалена кожа след епилация? Открийте за себе си методи, а също така и методи за DonnaD печелят отлично, гладка и здрава! Сбогом дразнене! Раздразнена кожа след епилация, както и наличието на врастнали косми са сериозна беда са признати от жените. Като цяло, всъщност, по-конкретно след епилация се появяват по кожата на малки червени точки или бели пъпки или съобщение за отстраняване на косата симптоми на раздразнена кожа. Да се отбележи, фоликулит, когато наистина смятате кожата силно чувство за сърбеж или ако не е действителната рани или пъпки с гной, който, ако подчерта, ела на отпечатък.

Причина за фолликулита е премахването на коса по метода на бръснене, който, въпреки факта, че един от най-често използваните техники и сигурно, ако набързо направено кликне поникналите косми растат настрани, или назад, дойде, за да бъде въплътена цялата. Освен това, депилация бръснач е особено опасно, т. к. косата не напълно се отърва, но тя се скъса само на неговите компоненти. Дори в това време, когато плевене растеж, с тенденция да продължи да бъде заключена под кожата.

Как може да я възстанови?

Въпреки че врастнали косми могат да се третират, често е възможно да се ускори заздравяването просто премахване на косъма с помощта на пинсета или с помощта на игла правилно продезинфицировано. Избор на стандартни методи за депилация или епилация с кола маска, ако вашата кожа е особено чувствителна, изберете отстраняване на космите с помощта на химически вещества като нов депиляционные кремове, които облекчаване на косата от увеличили.

Как може да я възстановиНай-ефективното средство за все още остава електролиза или премахване с лазер, който забавя повторен растеж или, в случая е много ефективен, предпазва косата да расте. В много по-екстремни ситуации, или когато врастнали косми са причина за инфекция, лечението се извършва с антибиотици прилага ежедневно върху кожата влияят. Полезни съвети. В същото време има реална лечение, за да се предотврати този досаден проблем е, има много начини, които могат да намалят опасността от раздразнената кожа: при депилация, използването на талк на прах върху кожата, като я прави колкото е възможно по-суха, както и резолюцията на по-надеждно отстраняване.

След епилация, не използвайте салфетки или масло, а просто топла вода, което помага за премахване на микроорганизми, по-специално в най-уязвимите части на тялото. Ексфолиране на кожата с помощта на ексфолианти, както и не забравяйте да мине ръкавица от конски косъм редовно преди и след епилация, внимателно триене на кожата.

Предложения естествено срещу раздразнена кожа след премахване на косата

Сред препоръките естествено да прибегне в първите дни след епилация, има няколко трика, пилинг след епилация. Пригответе натурален скраб, смесване на две супени лъжици бадемово масло, няколко капки етерично масло от лавандула. Добавете 4 супени лъжици кафява захар, бързо се трансформира и се прилагат незабавно, като масажирате с кръгови движения в места за кола маска.

Предложения естествено срещу раздразнена кожа след премахване на косатаНомер на водещата 1 за една мечта на кожата. Ползи продукти, пречистване крехка, гел или течност, а също така не забравяйте, преди да се промъкне под кърпи. И ако, понякога, от мързел кара да се чувствам, това е много важно за почистване на лицето е създадена, за да се отървете от всички замърсители и не рискувайте раздразнителност. (Тогава вие получавате чисти чаршафи!). Перфектен веднага след душ или гореща вана, благодарение на своите хидратиращи силата на природните. Допълнително стимулира модели, като Malove Стефани: “аз го използвам много по петите, както и на ставите, където кожата става суха, много повече.

И след това оркестрация вкусна, че не възнамеряват аромат на десерта?”. Кожата лекар градска Бохеми Шах ще съветва го на всички: “аз Обикновено предлагам фактор SPF 30, който съдържа всички естествени филтри, като цинков оксид”. Ние всички разбираме, че ултравиолетовите лъчи са една от основните причини за бръчките, недостатъците на кожата, а също така в най-лошия случаи на рак.

Използване на ръководството на структура

Чудесен скучно да се учи: веднага след лосион за лице, а също преди неговата структура, използвайте грунд. Продуктът създава нещо като защитен филм, който позволява на структурата не намажете кожата и по-дълго. Ако всички гримьор на модните дисплеите, както и фотосесии се използва един, ще, защо не? Да направи тялото си, както и скраб за лице.

Използване на ръководството на структураВъпреки това, като само една седмица! За красива кожа и чувствам, че трябва да имат постоянна възраждане клетки и пилинг премахва мъртвите клетки и подготвя кожата за нейното физическо подновяване. Можете да закупите един без парабени или изберете търкане, направете го сами: сол или захар, мед и зехтин. Готово, кожата ви напомня нов! Използва маска за лице, подходящ за вашата кожа.

Добавяне на апелативния маска към редовната асоциациите съд в ред, но се уверете, че да изберете този, който възлага на кожата си“, твърди д-р. Шах – “например, ако имате естествена кожа, а не суха, тогава се използва маска с хранителни компоненти и кремове, като алое вера или олио от лебедка, а също така остава ясна продукти на филтриране, като глина се отървава от натурални масла с кожата (най-добре за мазна кожа и смесен)”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here